Šta je novo?

Meizu MX4

Posto ne radi edit :/
Da li mi se cini, ili telefon kupljen u telenoru vec ima neku foliju zalepljenu ? Deluje mi da ima, ali nisam siguran

Onda ste najverovatije dobili otvarane kutije, ili možda tccm sam menja softver pa im lakše ovako da ne ćore kroz foliju.

imao je onu zastitnu foliju sa nekim natpisom, koja je ocigledna, ali nisam siguran da li ima onu klasicnu proidnu foliju. Vidim da niko ne pise o lolipopu, isplati li se prelaziti? :)

Lolipop ne vredi ni na jednom telefonu, dakle ne vredi prelaziti

Lolipop ne vredi ni na jednom telefonu, dakle ne vredi prelaziti

Generalno si u pravu, koliko sam skontao sa ostalih foruma procesor je underclockovan, a ne vidim neki benefit od toga, na primer da mi baterija duže drži.

Ima još nekih dečijih bolesti na 4.5.2.1A i čujem da je verzija 4.5.3A dosta bolja ali me je mrzelo da prelazim na nju, bar dok se zvanično ne pojavi.

da li ima neki forum za ovaj telefon, a da je na engleskom?
I da li je neko instalirao xposed framework ,i da li moze neki tutorijal? :)

Poslednja izmena:
meizufans.eu je forum, a što se Xposed-a tiče, koju verziju softvera imaš?

Ja sam ga instalirao sa App Store-a.

zatvoren je mislim od strane meizu-a. nesto se sibaju sa njima

Uspeo sam da instaliram xposed klasicnim putem , iako prijavljuje da moze biti potencijanih problema sa telefonom.
Da li ima neke poente drzati ulogovan flyme account, jer vidim da ostaje root i nakon sto se izlogujem iz istog

Sto ne bi imalo poente drzati ulogovan flyme account? Ima mnogo dobri opcija u tom accountu.

kojih? :)
Da li taj njihov app store koristi taj flyme account, i da li brisanje apo store-a ima losih efekata?

Izašao je za A verziju odavno, doduše test verzija, ne stable, ali pošto je 4.5.3 verujem da je skoro pa kao stable verzija.

Idi ovde - http://www.flyme.cn/firmwarelist?modelId=8&type=2 preko Google Chrome-a i kad otvori stranicu prevedi je na engleski. Videćeš nekoliko navedenih verzija Flyme-a. Moja preporuka da skineš i probaš 4.5.3 (desno od broja verzije stoji dugme "Down").

Ako imas I verziju i nisi do sad imao A, predlažem ti da se vratiš nekoliko stranica unazad i vidiš koje su razlike i kako se prelazi sa I na A.

ne mogu da eksperimentisem, nemam vremena za to, ni ovaj trenutni oficijalni I nije dobar a kamo li neki test da probam...

Te test verzije A softvera su do sad meni super radile, mada nekima i nisu, tako da je sve na tebi, da li želiš da probaš ili ne. [emoji4]

Čisto da vas obradujem, lolipop najavljen za 30.06 će kasniti. . .koliko, ne zna se.

Nema nista od podrske za MX4 i MX4pro, to su i oni iz Meizu-a sami rekli.

ok bas me interesuje gde to pise.. posto su javno na prezentaciji m2 nota rekli da ce m1 biti podrzan u narednim godinama/godini.
ako to kazu za low end zasto bi napustali high end uredjaje

pa znam i ja da ga nece proizvoditi ,pre mesec dana su indirektno najavili mx5 a pre 5dana i potvrdili da izlazi 30og juna to jest za par dana.

to sto ga ne proizvode ne znaci da ga nece softverski podrzati,cak sta vise. kinezi su to.. 2god podrske minimum.

Bas mi sad zao sto ne mogu da pronadjem gde sam to procitao. No videt cemo da li ce izici lolipop ili ne. Prvo je trebalo krajem maja, pa krajem juna, i evo sad odlozeno za ne zna se.

Vrh Dno