Šta je novo?

Meizu MX4

Ni ja nisam imao tih problema. jedino sam imao ponekad problem da sa swift keyboard sam prebaci na flyme keyboard. Ko zna mozda nisam negde nesto dobro podesio

Neće Xposed da radi na 4.5.2. Osim ako nisu rešili i to sad, mada mi se čini da nisu.

Poslednja izmena:
Ja ga lično ne koristim, ali kažu da su ga namestili na meizufans.

Čitam tamo i vidim da je neki lik napravio tutorijal, ali većina ne uspeva da odradi to.

- Antutu 37000, security centar zapuca pred kraj skeniranja i jednom mi se zaglupio u imeniku.
+ Baterija deluje bolje u odnosu na kit kat, i sve ostalo mi je ok.

Ipak je ovo prva test verzija lolipopa pa mu opraštam nedostatke.

Nameravam da kupim ovaj telefon,ima ga po okej cenama na kp-u,pa me zanima koju verziju firmware-a je najbolje uzeti i zasto? Hvala unapred.

"I" verzija je najbolja jer posle možeš da je pregaziš "A" verzijom ako ti se više svidi. "A" dobija update brže od "I".

I verzija pod uslovom da nije tccm verzija, oni imaju dosta nekih problema sa softverom.

Nemate problema sa prebacivanjem na novije verzije softvera? Koliko sam video na meizufans par njih ne može opšte da stavi lolipop.

Pa nema još uvek I verzije sa lolipopom.

Da, ali ima A verzija, i tccm ima problema sa prebacivanjem između verzija + zaključan bootloader u odnosu na običnu I verziju (mada ovo još nema praktičnu primenu).

Ja nisam još probao LP. Mrzi me da sve iznova nameštam. Preći ću kad izbace stabilnu, ne test verziju, pa ću videti. :)

Ljudi, imam problem, ne stizu mi svi smsovi, cesto mi ne stigne sms koji mi posalju, generalno stize al ume da mi ne stigne i to me izludjuje, koristim njegovu aplikaciju sistemsku...zadnji apdejt flymea imam.

Takodje, odjednom mi se izgubio folder sa fotografijama odjednom! nema ga na telefonu kao da je obrisan, ufotkao forku novu i napravio mi folder kao da ga nije ni bilo, ali starih fotki nema...nestabilan sistem dosta!

Ljudi, imam problem, ne stizu mi svi smsovi, cesto mi ne stigne sms koji mi posalju, generalno stize al ume da mi ne stigne i to me izludjuje, koristim njegovu aplikaciju sistemsku...zadnji apdejt flymea imam.

Takodje, odjednom mi se izgubio folder sa fotografijama odjednom! nema ga na telefonu kao da je obrisan, ufotkao forku novu i napravio mi folder kao da ga nije ni bilo, ali starih fotki nema...nestabilan sistem dosta!
Dobrodošao na flyme :)
To je to o cemu sam jos davno pisao, mnogo nesiguran i nestabilan sistem, meni su takve gluposti jos u prvih 10 dana počele da se dešavaju, nisam hteo da rizikujem da vidim sta ce tek kasnije da se desava.
Da su samo stavili stock Android telefon bi bio skoro savršen.
Flyme je jednostavno nedovršen,kao da su samo na izgled sistema obratili paznju.
Bukvalno sam imao osecaj da koristim neki beta OS, sto i jeste realno.

Steta sto ste imali takvo iskustvo sa ovim telefonom, al vasi problemi se granice sa paranormalnim aktivnostima, jesi koristio stock app za kameru? Mozda je napravio drugi folder za drugu kameru, za sms nemam predstavu sto ti ne stize

Danas sam pisao na meizufans forumu, o problemima sa swift keyboard, da cak ikad se postavi kao default, u flyme mora da se podesi permission za nju da se nikad ne iskljuci, i da se uvek podize prilikom svakog restarta telefona. To je kazu kao neki feature od flyme os, i kao kazu da nije flyme za svakoga. Ko zna mozda mi ni ne znamo dovoljno o ovom flyme zato i imamo te probleme. Na konstataciju bug-a u vezi back buttona, nisu nista odgovorili

Danas sam pisao na meizufans forumu, o problemima sa swift keyboard, da cak ikad se postavi kao default, u flyme mora da se podesi permission za nju da se nikad ne iskljuci, i da se uvek podize prilikom svakog restarta telefona. To je kazu kao neki feature od flyme os, i kao kazu da nije flyme za svakoga. Ko zna mozda mi ni ne znamo dovoljno o ovom flyme zato i imamo te probleme. Na konstataciju bug-a u vezi back buttona, nisu nista odgovorili

Šta bisa tvojim telefonom? jesi li uspeo da ga popraviš nekako?

Nista, nisam uspeo da ga popravim. Tako je kako je. Sta da radim. Ne rade volum +- dugmici jer su ovi u servisu unistili konektor na maticnoj, pa ne mogu uci u fastboot mod. No to sam vec pisao.
Ne isplati mi se da narucujem novu plocu. Ako si i dalje zainteresovan, u utork stizem u SU, pa se mozemo dogovriti. :)

Vidim da si pisao za tastaturu pa sam pomislio da si možda uspeo. Čujemo se.

Nazad
Vrh Dno