Sto ne azuriras, to je vec stari firmware, imas 4.2.8.2i ako oces internacionalnu ili A univerzalnuAndroid ;4.4.2 Flyme OS 4.1.7l
Imam i ja taj problem i nikako da rešim to. Baš me izluđuje. [emoji58]Ni ja nisam imao tih problema. jedino sam imao ponekad problem da sa swift keyboard sam prebaci na flyme keyboard. Ko zna mozda nisam negde nesto dobro podesio
Sto ne azuriras, to je vec stari firmware, imas 4.2.8.2i ako oces internacionalnu ili A univerzalnu
Čitam tamo i vidim da je neki lik napravio tutorijal, ali većina ne uspeva da odradi to.
Dobrodošao na flymeLjudi, imam problem, ne stizu mi svi smsovi, cesto mi ne stigne sms koji mi posalju, generalno stize al ume da mi ne stigne i to me izludjuje, koristim njegovu aplikaciju sistemsku...zadnji apdejt flymea imam.
Takodje, odjednom mi se izgubio folder sa fotografijama odjednom! nema ga na telefonu kao da je obrisan, ufotkao forku novu i napravio mi folder kao da ga nije ni bilo, ali starih fotki nema...nestabilan sistem dosta!
Danas sam pisao na meizufans forumu, o problemima sa swift keyboard, da cak ikad se postavi kao default, u flyme mora da se podesi permission za nju da se nikad ne iskljuci, i da se uvek podize prilikom svakog restarta telefona. To je kazu kao neki feature od flyme os, i kao kazu da nije flyme za svakoga. Ko zna mozda mi ni ne znamo dovoljno o ovom flyme zato i imamo te probleme. Na konstataciju bug-a u vezi back buttona, nisu nista odgovorili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari