Šta je novo?

Meizu MX4

Oks. No video sam da fps u nekim igricama neretko pada i na 12-13 zato sam to i napisao. Plus ovi sinteticki testovi sa gsmarene.

Ne znam,ovo je meni kriminalno lose.

[YOUTUBE]DLPWNhoJHf8[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
preloše. ma mala je i to rezolucija, neka stave 50000x23230 pa neka im indijci igraju u 4fps, ložane glupe. i obavezno kamera sa 50mpx uz to

da ne znaš koja je ovo app što prikazuje fps?

Kao sto znate narucio sam Meizu MX4, poslat je holandskom postom. Kad odem na holandsku postu da proverim traking, ispise da "the item is pre-adviced" , a kad odem na 17track.net onda dobijem ovo kao na screenshotu

Krenuo ti telefon sa carine, sutra je kod tebe u Subotici, pa javi koliko su te rebnuli.

Odlicno, hvala na dobroj vesti. Javljam koliko su me rebnuli.

Inace video sam status na posta.rs

Plasim se da ce te ubiti,pogotovu sto je to NS carina..

Ali javi,bas me interesuje

Mene su odrali za zadnji telefon koji je koštao 89$ platio sam ukupno 4300 din poštaru. Sad čekam neku kamericu za kola pa ćemo videti da li su se malo unormalili.

Plasim se da ce te ubiti,pogotovu sto je to NS carina..

Ali javi,bas me interesuje

Ja sam i isao na to da ce me odrati, ne planiram manje od 100eur.

@fkloznica naravno javljam.

Bio bi fazon kad ne bi platio nista :)

@lopusina kako si znao za paket?

Poslednja izmena:
Pa postavio si sliku ovde na forumu, a ko zna da čita, zna ;)
Ja svoj bacio odavno u prodaju, smorilo me što ne mogu da mu nabacim neku custom rom, a ubuntu se ne nazire. :-/
Valjda će izbaciti neššto skoro, ili ubuntu ili nešto drugo (možda da bude nešto od te saradnje sa Nokiom)

Aha, nisam dovoljno "oprezan" :)
Ne znam sta da ti kazem u vezi tih custom ROM-ova, za Xiaomi mi2 ih je bilo na pretek, i nekako uvek mi najbolji bio stock rom

Da,tebi ce lepo leci stock. Primecujem da ti lezi miui i ios,tako da nema zime :)

He he, estigio mi telefon. Platio 1054 dinara, tj samo pdv , procenili ga na 50dolara.
Zanimljivo da je kinez napisao kao gift, bez cene. Onda su ovi is Holandske poste stavili njihovu deklaraciju ili sta vec, u kojem su naznacili da je cell phone, i cekirali pod "others" ono gde ima da se cekira gift, sample,... i napisali da je cena 10$

Super si prošao... :) Neka te lepi služi. Kakvi su utisci?

Hvala. :)
Ovako na prvi pogled je bas super, nisam ga jos nesto posebno koristio., tek je tu nekih pola sata.

verzija je m461, ali je unicom rom u njemu. Ne znam da li je to internacionalna verzija. Skinuo sam internacionalnu verziju roma pa cu probati flesnut

Poslednja izmena:
Prošao si baš extra sa carinom, izgleda da deru samo na jeftinim telefonima.

I ja sam se iznenadio, gledam na onoj uplatnici, sve ne mogu da verujem Eto izgleda da imam srece :)
Jos da skontam da li je m461 internacionalna verzija, jer ima firmware "u"

"I" je internacionalna verzija, ne znam da li ćeš uspeti da je instaliraš u svakom slučaju te ništa ne košta da probaš.
Skini i A verziju koja ima mnogo manje kineskih aplikacija poštoo će ti trebati ako ne uspeš da instaliraš I verziju.

Vazi, skidam I verziju, pa cu posle skinuti A, nikad dosta verzija :)

He he, estigio mi telefon. Platio 1054 dinara, tj samo pdv , procenili ga na 50dolara.
Zanimljivo da je kinez napisao kao gift, bez cene. Onda su ovi is Holandske poste stavili njihovu deklaraciju ili sta vec, u kojem su naznacili da je cell phone, i cekirali pod "others" ono gde ima da se cekira gift, sample,... i napisali da je cena 10$
Sta je napisao kinez kao cenu i jos bitnije kako i gde ju je zakacio ?

Koliko si dobro prosao,bolest :)

Kinez nije napisao nista kao cenu, samo je cekirao kao gift. dok su ovi holandjani napisali da je cell phone, i da je 10$ vrednost.

Fantazija :) da te lepo sluzi.

Ocekujem za par dana review ;)

Da, prvo ekstra cena pa i sreca sa carinom!
Cestitam. :)

Hvala, hvala. Bit će review. Za sad sam oduševljen. Izgleda da nije internacionalni verzija iako je m621. Probao sam dva internacionalna firmware i prijavi da je corrupted, onda sam stavio "a" verziju i prošlo je

Nije internacionalna iako je "odgovarajuca" oznaka,to se znalo nego bolje probas da budes siguran :) Neka,A verzija je skroz ok,brze dobija updejte nego inter.

Izbrisao sam sve kineske aplikacije, tako da sad je sve kako treba

auuuu, kako si dobro prošao. Svaka čast, da te dobro služi.
Ladno ti nisu otvarali kutiju na carini?

Hvala.
Otvarali su izgleda jer je ovaj selotep traka od holandjana je bila izrezana, i ponovo zalepljeno nasom trakom. Stvarno ne znam sta se desilo pa da procene na samo toliku cenu.

Vrh Dno