Šta je novo?

Meizu m2 note

Ja koristim Nova launcer sa Tesla plaginom, tako da on pokazuje, ne znam kako je na sistemskom.A za to, da, navikni se na dva niza.[emoji1]

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Nova + Tesla a za poruke isto neka App ako ne želiš tako.

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Ima li bagova?

Sent from my m2 note using Tapatalk

Flyme 6 G izlazi u aprilu, dok se beta G ocekuje u prvoj nedelji marta.

Razvlace, nevalja im to. Mozda misle da postizu nesto nabijanjem tenzije, ali verovatno kod vecine nista osim blagog razocarenja. Ok je flyme, meni se svidja, ali 6 bi trebao puno novog da donese i da obecanja sa rokovima ispune, medjutim nista od toga.

Promene su estetske a u sustini sve je isto. U 2017. oni ljudima daju lolipop.

Edit: Koja je maks rezolucija za snimanje prednjom kamerom na tom cm 14.1?

Poslednja izmena:
Za snimanje prednjom kamerom 480p, sa aplikacijom koja je stock, nisam probao drugu. Zadnja snima 1080p, pri cemu kad se pokreve video ne radi obicno iz prve, vec moras da ponovis. Sto se bagova tice nekih velikih za sada nisam video, ima na XDA forumu stvari na koje se ljudi zale, ali s obzirom da se radi o beta1 izdanju mislim da rom radi fantasticno. Narocito bih pohvalio trajanje baterije. Hteo sam da probam i Flyme 6 mada kako je baziran na lolipopu, a imamo nugat ne vracam se na flyme nikad vise.

Flyme 6 je marshmallow. Ako srede Lineage, takodje bataljujem flyme.

Otkud ti ta informacija? I bete i najave za global su da ce biti lolipop. Novi uredjaji sa flyme6 ce biti mm.

Neveruem... Evo sad listam forum, ne znam kako mi promaklo... Why the f... Mislio sam da je baziran na marshmallowu.

Izasla beta 2 za Lineage 14,donosi dosta poboljsanja,ako ovo na stable verziji bude radilo kako treba,zbogom flyme zauvek.

Sent from my M2 Note using Tapatalk

kako da na ovom telefonu namestim da se data protok uključuje kad nema wifi? ja sam to kao namestio, ali malo malo kad nešto krenem da otvorim na ulici kaže nema mreže i protoka? kako da namestim da stalno radi kad nemam wifi?

Pa jedino da ti je data stalno ukljucen. Ili da napravis keki macro, taskerom etc.

Pa jedino da ti je data stalno ukljucen. Ili da napravis keki macro, taskerom etc.

pa i jeste stalno uključena data..kad sam kod kuće radi wifi, a onda bi trebalo kad izgubim wifi da se uključi data...ali imam utisak da tu postoje neki prekidi, kad podignem browser recimo kaže nema protoka...mailovi mi recimo stižu u pozadini kad sam na ulici, ali sve mi je nekako od slučaja do slučaja...

Tako i kod mene, kao da mu treba malo vremena dok shvati sta i kad treba da ukljuci

To je neki bug. Ili ako je bilo do pre neki dan i na telenoru si, onda je to bilo do njih, sada bi trebalo da radi ok.

Onda i mts ima bug. Nije do meizua sigurno :)
Pa ***, i premijum modeli imaju mali zastoj kada je to u pitanju,šta bi vi za te novce? :)

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk

jao, pa nisam valjda uvredio telefon :) šalim se, samo pitam jel to tako kako je, ili sam ja nešto loše podesio...

Pa nije neki standardan problem i ne znam bas da li si raspolozen da odradis reset ili flesujes neki noviji firmware samo zbog toga.

Probaj da izbrises proxy i port iz apna ako ima neki. Obrisi cache za browser...

jao, pa nisam valjda uvredio telefon :) šalim se, samo pitam jel to tako kako je, ili sam ja nešto loše podesio...
Jok breee, vređaš mrežu :)
Nemoj Alfa da čuje ovo, zatrpaće temu :)

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk

Tako i kod mene, kao da mu treba malo vremena dok shvati sta i kad treba da ukljuci

ništa ovi ne znaju da objasne :) u odeljku security postoji data segment, i tu se reguliše koje aplikacije mogu da koriste data protok. na neku čudnu foru browser je isključen po defaultu? čekiraj kakva je tu situacija, ima puno aplikacija koje koriste data a za to nema nikakve potrebe...

Ukljuceno mi je sve tu

Ljudi, imam jedan problem sa android benchmark aplikacijom na ovom telefonu... Ne znam kako da pristupim onom meniju gde imam home, messages, forum itd... Na p9 lite pored 3 soft dugmeta se pojavi i dugme (3 tacke) za taj meni... Na m2 note nema nicega slicnog... Vidim samo refresh, newest, top i subscribed...

Pa nije neki standardan problem i ne znam bas da li si raspolozen da odradis reset ili flesujes neki noviji firmware samo zbog toga.

Probaj da izbrises proxy i port iz apna ako ima neki. Obrisi cache za browser...

Jeste standardan problem izgleda koji me je izludjivao toliko da sam promenuo telefon...
Manje vise wifi/gsm,meni je prekidao net ako su se mesali 2G/3G signali sa vise predajnika... kao da ne moze da se odluci koji ce predajnik koristiti...zaglupi skroz,pa iskljuci data pa ukljuci pa proradi na minut-2 pa opet isto... pa isto ako oslabi signal kada udjem u zgradu i sl...

Par update-a sa par reseta i sve isto...

Dok Honor 5x i 6x savrseno rade u istom okruzenju

Novi build Lineage-a 14 is out! :)

Sent from my M2 Note using Tapatalk

Vrh Dno