Šta je novo?

Meizu m2 note

Briše se ručno sa nekim explorerom ili skini SD maid

Sent from my m2 note

A news i AppLock aplikacije? Njih ne nalazi SDMaid.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Ima jedno, pa ajde da kažem dve tri nedelje kako se malo odlepilo u predelu kod slušalice. Meni ne smeta. Pa i da padne, staklo će sačuvati displej da ne prsne.

Sent from my m2 note

Meni Nillkin 9H nije sačuvao staklo.. Do duše, verovatno bi oštećenje bilo mnogo veće, ali je postoji tanko prsnuće po dijagonali.. Ipak sve zavisi od načina kako padne telefon. Svakako je bolje i sigurnije imati dodatno staklo.

Sada sam postavio neko drugo, jeftino od 1€, da displej dalje ne puca.
Zamena je 8500 din, a falš displej sa Alija ne bih stavljao pogotovo jer mi je telefon sasvim upotrebljiv.

Poslednja izmena:
Da li je neko otkljucavao bootloader sa instalacijom TWRP? Da li je neko probao CM 12.1 sa XDA?

Ja sad skidam taj 5.1.11....ima li sta novo ili samo ispod haube?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ne vidim nista posebno, sem error 492 na gplayu zbog koga ne mogu da skinem neke paid aplikacije, zbog cega sam psovao google i developere, a do njih problem, sad cu da im ispozdravljam mame na meizu forumu...

E da meni dolfin nije hteo da azurira, a poslw ni da instalira na prosloj verziji...sad cu videti ovde da li ce.

Pokušavam da shvatim u čemu je problem sa mojim telefonom ali mi baš i ne ide...

M2 note uzet u telenoru u januaru, trenutna Flyme verzija 4.5.4I (što bi trebao da je taj international/global?), skinem najnoviji sa Flyme sajta i telefon javlja "firmware corrupt" kada pokuša da odradi update. Više puta sam skinuo fajl, a probao sam i malo stariji i ništa...

Idi redom, kako je koja isla...mozda zato nece, ko zna..doduse, ortak je isto kasnio sa apdejtom, preskocio je dve tri verzije, al njemu je prolazio update.Ili skini prvu 5. pa posle nje novu.

Pokušavam da shvatim u čemu je problem sa mojim telefonom ali mi baš i ne ide...

M2 note uzet u telenoru u januaru, trenutna Flyme verzija 4.5.4I (što bi trebao da je taj international/global?), skinem najnoviji sa Flyme sajta i telefon javlja "firmware corrupt" kada pokuša da odradi update. Više puta sam skinuo fajl, a probao sam i malo stariji i ništa...
Ajoj, pa ti ima da pogledaš kada odradiš update :)

Jok, sad sam probao najstariji sa sajta (5.1.5.0G) i opet "Firmware Corrupt"...

Jel ga skidas na kompu, pa prebacis u tel? Probaj direktno sa telefona da skines.

Onda kreni od onog koji je bio posle 4.5.4l

Evo skinuo isti fajl sa telefona i prošao je... Svašta :)

EDIT: prošao i najnoviji apdejt, kontam da bi prošao iz prve da sam znao da treba da se skida preko telefona... lepo ovo radi :D

Poslednja izmena:
Moze i preko kompa, pretpostavljam da ti zezne nesto prilikom transfera.

vidim da su u novi update ubacili i meizu pedometar...danas dođem kući kad on mi izbaci prebrojane korake i kilometre i potrošene kalorije :)...ali, nema nigde aplikacije? htedoh da to malo proučim i uradim neki screenshot ali preturih ceo telefon nigde nema ni ikone ni aplikacije?

P.S. našao sam, pod meizu mapama je...videću samo koliko je precizan...

Poslednja izmena:
vidim da su u novi update ubacili i meizu pedometar...danas dođem kući kad on mi izbaci prebrojane korake i kilometre i potrošene kalorije :)...ali, nema nigde aplikacije? htedoh da to malo proučim i uradim neki screenshot ali preturih ceo telefon nigde nema ni ikone ni aplikacije?

Kako ide sa Google servisima. DS li ide instaliranje servisa ili je automatski?

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

Ja imam G, zadnji update mi je dao Google play service ili slično pa odatle idu Google servisi. Inače mi 5.1.10 radi odlično. Šta je novo u zadnjoj verziji?

Ja imam G, zadnji update mi je dao Google play service ili slično pa odatle idu Google servisi. Inače mi 5.1.10 radi odlično. Šta je novo u zadnjoj verziji?

osim pedometra ništa što bi bilo vidljivo...

Jel mogu ovi apdejti da se rade a da se ne radi clear data(da se ne brišu aplikacije)? Ne bih da svaki čas ponovo instaliram i podešava sve app.

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Gde su meizu mape?

Nazad
Vrh Dno