Šta je novo?

Meizu m2 note

kakav je 5.1.6 u odnosu na 4.5.4.2 ???

5.1.6 je bolji u svemu u odnosu na 4.5.4.2 probaj i neces se pokajati.
Izbacili su i 5.1.7 ali A verziju, na G cemo sacekati...

namešteno :)
jeste da sam furao novu,ali mi se čini da nisu imali u ponudi ovoliko flyme tema za global

Jel neko probao m3 note, koliko je brzi od m2. Dosta mi lose radi Real Racing na m2. Vidim da mu je cena malo veca pa razmisljam da ga zamenim uz doplatu.

Zar ces zbog igrice da menjas fon? [emoji2] Real Racing je postalo tesko djubre, ume i na neksusu da zabode..tako da i nije toliko do hardvera koliko do ocajne optimizacije.

Koji ima 10 puta jači hardver od m2 note. Koji je skuplji 2-3 puta. Nije baš za poredjenje.

M2 Note

Jel neko probao m3 note, koliko je brzi od m2. Dosta mi lose radi Real Racing na m2. Vidim da mu je cena malo veca pa razmisljam da ga zamenim uz doplatu.

M3 Note ima zastareli graficki cip, i to dual core, tako da ne ocekuj neki bolji rezultat.

Nakon apdejta, za većinu aplikacija mi ne stižu obaveštenja kad je telefon u stend-baj režimu, već isključivo kada je ekran aktivan. U čemu je problem?

Sent from my m2 note using Tapatalk

Ovaj proces Cloud service, moze li nekako da se ugasi?

Ne znam, ja sam na ovoj beti petog jula što je izašla, pošto poslednja ova 19-og ima bug sa Play Store-om, pa sam se vratio na tu. Kaže tamo da su ubrzali kameru, pa sad, videćemo sad u utorak.

Ovo je prvi put od kad je beta izašla da je bio neki problem, ali dobro od marta nisam radio fresh install nakupilo se djubreta, pa sam lepo obrisao sve i telefon kao da je i zivahniji i kao da bolje radi. Mada mozda je i placebo...

M2 Note

Koju verziju imas ti sada?
Videla sam da je izasla ona stable A verzija, pa te zato pitam.
Je l` beta A izlazi cesto?

Meni na 5.1.7.0 nikako ne stizu notifikacije za viber, ponekad kasne i za messenger.

uploadfromtaptalk1469325403783.jpg

Verzija, uptime, sve radi, nista ne zakucava, obavestenja stizu. Viber, tapatalk, pinterest...

S60724-101142.jpg
Koristite li airdroid, mnogo dobra stvar.
Konacno sam uspeo da osposobim web app. pa imam mirror na komp browser-u :D

Jel ovaj fon ima los fokus za glavnu kameru ili je to samo kod mene?

Poslednja izmena:
Ti si na jako matorom softveru. Predji na Flyme 5.

Iako ce ti ostati generalno sve sto je na internoj, ti sacuvaj za svaki slucaj. Fotke, muziku itd.

Skini odavde http://dl-res.flymeos.com/Firmware/Flyme/m2_note/5.1.6.0G/intl/20160526201852/fae68a10/update.zip 5.1.6.0G

Dobices update.zip
Stavis u root interne kartice iliti tamo gde su svi folderi putanja je: /storage/emulated/0
Posle toga ugasis telefon, drzis volume up i power, kada se pojavi meizu logo pustis power i nastavis da drzis volume up sve dok ne udje u recovery.

Ja bih ti preporucio obavezno clear data da ti bude otkaceno uz upgrade, prelazis ipak na novije, cisto da legne sve na mesto.

Ako ti nije bitan srpski i znas da brises aplikacije, ja bih ti preporucio kinesku verziju koju ja koristim, a uz nju mozes i lako da dodjes do root-a.

Poslednja izmena:
Kakvo je stanje sa google servisima kod vas meni nesto divljaju u zadnje vreme?

Nisam vidio da je neko pisao o ovome, inače neće da mi odobri root dozvole, a htio sam da izbjegnem kingroot kad već "može" ovako. U ovome je fora:

02ce8c335f7bfb5d1485d29efc020001.jpg

Otkucam flyme adresu i pass (tačno) i dobijam svaki put isto:

f4ecb2919af5e5a64de030f0fa5c0420.jpg

Nazad
Vrh Dno