Šta je novo?

Meizu M1 Note

Da li su ubacili srpski jezik u najnovijoj stabilnoj verziji?

Da li su ubacili srpski jezik u najnovijoj stabilnoj verziji?

Nisu, verzija koju kace je A verzija koja ima samo kineski i engleski i mozda jos neki zastupljeniji jezik. Samo internacionalna I verzija ima sve jezike.

P.S. Evo brzeg linka za ljude koji bi da probaju 4.5.6A verziju: https://meizufans.eu/forum/topic/2910/flyme-os-4-5-6-stable-m1-note
I ne zaboravite da primetite napomenu da nije moguce da se vratite nazad na KK nakon ove verzije

Ja imam A verziju sa srpskim jezikom, KK je u pitanju. Bilo je ranije reči da neće ubacivati internacionalne jezike u lolipop, ali nije na odmet da pitam da li su nešto promenili po tom pitanju.

Ja imam A verziju sa srpskim jezikom, KK je u pitanju. Bilo je ranije reči da neće ubacivati internacionalne jezike u lolipop, ali nije na odmet da pitam da li su nešto promenili po tom pitanju.

Nisam znao da u A verziji ima srpski, eto covek svaki dan nauci nesto novo :)

Srpsko je bio pre sad sa ovim novijom update-ima nema. ,par jezika samo ima. Eng,nem,fra,i neki kinezi

Skoro sam preso u mts i ne radi mi mms. Ne stize mi automatska poruka sa podesavanjima pa sam zvao call centar i lik mi reko da nemaju m1 note u sistemu pa mi zato ne stize. Podesio sam manuelno podesavanja ali nista. Ima li neko ovaj problem? Za sms i mms koristim hangouts

Ja sam jutros skinuo ROM i odmah sam primetio da je update.zip 100MB manji od onog na sajtu.... Pise da je update ~690MB, a pri donwloadu fajl ima ~580MB.
Moracemo ocigledno da sacekamo par dana....

skinuo ga malopre, total commander prijavljuje 730 mb. raspakuje se arhiva bez problema.

Da da i ja sam sad skinuo i ok je velicina i arhiva se otvara bez problema.

Imam sledeci problem. Mob zaglavio na logou,a nemam update file na njemu da odradim nanovo rom. Kad spojim na laptop ovaj ga ne prepoznaje. Probao sam neke drajvere ali nista. Zna li ko koji drajver sljaka. U pitanju je win7.
Treba mi neki nacin da ubacim taj zip u root.

Poslednja izmena:
Imam sledeci problem. Mob zaglavio na logou,a nemam update file na njemu da odradim nanovo rom. Kad spojim na laptop ovaj ga ne prepoznaje. Probao sam neke drajvere ali nista. Zna li ko koji drajver sljaka. U pitanju je win7.
Treba mi neki nacin da ubacim taj zip u root.

Mozes li da udjes u recovery mode? Ako mozes, kad udjes u recovery mod onda nakaci telefon na PC i prebaci dobar update.zip ;)

Poslednja izmena:
Mozes li da udjes u recovery mode? Ako mozes, kad udjes u recovery mod onda nakaci telefon na PC i prebaci dobar update.zip ;)

Udjem ja u recovery i spojim mob, ali ga laptop ne vidi. Nije spojen, izbaci mi nepoznat uredjaj.

I, da li neko već probao 4.5.6i, s obzirom da vidim da je stable? Pretpostavljam da se podrazumeva da je u internacionalnoj verziji prisutan srpski jezik? I da li su neophodni Clear data i Factory reset (ja to prethodni put nisam uradio)?

E ovako ,Jutros sam ga instaliro ,690MB ..Ja ga samo skinem ,udjem u folder i krece instalacija ..Meni nije nudio clear data ..Sve je nakako lepse ,ima vise opcija za kameru a listanje i ti prelazi su lepse odradjeni ..Za ostalo cekajte ,danas sam samo malo probavao .Da izbacen je personalize ..

E ovako ,Jutros sam ga instaliro ,690MB ..Ja ga samo skinem ,udjem u folder i krece instalacija ..Meni nije nudio clear data ..Sve je nakako lepse ,ima vise opcija za kameru a listanje i ti prelazi su lepse odradjeni ..Za ostalo cekajte ,danas sam samo malo probavao .Da izbacen je personalize ..

zasto je ukinut personalize? jel to planiraju da ukinu na svim telefonima ili samo na ovom, pitam posto imam m2 note pa da znam sta me ceka?

I dalje nista kod mene. Udjem u recovery spojim mob i moj win7 mi kaze stopiran uredjaj bla bla greska kod 43. Sad guram win 10 u njega da vidim sta ce bude. Svi tutorijali kojr sam nasao za resavanje te greske na sedmici nisu urodili plodom. .

Ja sam juče instalirao novu verziju. Bezbednosni centar je dopunjen novom opcijom - "Štedi bateriju", a u čišćenju neželjenih datoteka sada je i "ubrzavanje memorije". Na prvi pogleda nema mnogo vidljivih novosti (nešto je, dakle, i izbačeno), u svakom slučaju sve radi glatko i kako treba.

Zadovoljan sam updateom. Dopada mi se novi izgled tastature, čini mi se da kamera bolje radi pri slabijem osvetljenju, postoje opcije za uštedu baterije itd.
Međutim imam problem sa Viberom, ne javlja prijem nove poruke, proverio sam da nije blokirano u bezbednosnom centru ali nije. Da li imate sličan problem?

Zadovoljan sam updateom. Dopada mi se novi izgled tastature, čini mi se da kamera bolje radi pri slabijem osvetljenju, postoje opcije za uštedu baterije itd.
Međutim imam problem sa Viberom, ne javlja prijem nove poruke, proverio sam da nije blokirano u bezbednosnom centru ali nije. Da li imate sličan problem?

Probaj da kad upalis multitask da drzis prstom na viber ikonicu i da ga zakljucas i onda ce ti raditi u pozadini.

Romeo Crennel je napisao(la):
Citiram korisnika: Shomi1983Zadovoljan sam updateom. Dopada mi se novi izgled tastature, čini mi se da kamera bolje radi pri slabijem osvetljenju, postoje opcije za uštedu baterije itd.Međutim imam problem sa Viberom, ne javlja…Probaj da kad upalis multitask da drzis prstom na viber ikonicu i da ga zakljucas i onda ce ti raditi u pozadini.
Hvala. Evo probam.:)

Kod mene Viber radi ok, jedino što sam primetio za sad je da je Auto brightness mnogo štedljiviji nego pre, slika je prilično tamna čak i kad je osvetljenje povećano na maksimum.

Što se tiče Vibera i Bezbednosnog centra, proveri opcije za Power (Bateriju?) unutar istog, sad je dodata podrška za aplikacije, i aplikacije koje troše dosta baterije se automatski gase posle 3 minuta.

Poslednja izmena:
Imam jedan problem. Baterija mi je bila na 85% i nisam ga koristio dva sata, pala je na 70. Kad sam uso da vidim sta je, pise da je oko 45% koristila apk google usluge. Sta da radim? Ne mogu prinudno da je zatvorim, i "sisa" puno bateriju...

evo da se oglasim, ako se nekome desi sličan problem oko ne prepoznavanja uredjaja u recovery mod-u
naime problem je u jezičku u usb utoru na telefonu , potrebno ga je podignut ka ekranu, u suštini ja sam ubacio kabel unutra i nategao ka gore taj deo do telefona kako bi se jezičak pomerio,
probavao nekoliko puta dok ga nije prepoznao......

evo da se oglasim, ako se nekome desi sličan problem oko ne prepoznavanja uredjaja u recovery mod-u
naime problem je u jezičku u usb utoru na telefonu , potrebno ga je podignut ka ekranu, u suštini ja sam ubacio kabel unutra i nategao ka gore taj deo do telefona kako bi se jezičak pomerio,
probavao nekoliko puta dok ga nije prepoznao......

I ja sam imao slican problem... ocigledno je konektor osetljiv...

Odradio sam Antutu test. Skor je preko 45000, opet je oduševio ponosnog vlasnika.
Da pohvalim poboljšanja u dialer app, uveli su brzo biranje, predefinisani izbor mreže za pozivanje i čini mi se da je bolja sinhronizacija sa nalozima.

Nazad
Vrh Dno