Da li su ubacili srpski jezik u najnovijoj stabilnoj verziji?
Ja imam A verziju sa srpskim jezikom, KK je u pitanju. Bilo je ranije reči da neće ubacivati internacionalne jezike u lolipop, ali nije na odmet da pitam da li su nešto promenili po tom pitanju.
Izaso je flyme os 4.5.6i za M1 Note http://www.flyme.cn/en/firmwarelist-38-1.html
Imam sledeci problem. Mob zaglavio na logou,a nemam update file na njemu da odradim nanovo rom. Kad spojim na laptop ovaj ga ne prepoznaje. Probao sam neke drajvere ali nista. Zna li ko koji drajver sljaka. U pitanju je win7.
Treba mi neki nacin da ubacim taj zip u root.
Mozes li da udjes u recovery mode? Ako mozes, kad udjes u recovery mod onda nakaci telefon na PC i prebaci dobar update.zip![]()
E ovako ,Jutros sam ga instaliro ,690MB ..Ja ga samo skinem ,udjem u folder i krece instalacija ..Meni nije nudio clear data ..Sve je nakako lepse ,ima vise opcija za kameru a listanje i ti prelazi su lepse odradjeni ..Za ostalo cekajte ,danas sam samo malo probavao .Da izbacen je personalize ..
Zadovoljan sam updateom. Dopada mi se novi izgled tastature, čini mi se da kamera bolje radi pri slabijem osvetljenju, postoje opcije za uštedu baterije itd.
Međutim imam problem sa Viberom, ne javlja prijem nove poruke, proverio sam da nije blokirano u bezbednosnom centru ali nije. Da li imate sličan problem?
Hvala. Evo probam.Romeo Crennel je napisao(la):Citiram korisnika: Shomi1983Zadovoljan sam updateom. Dopada mi se novi izgled tastature, čini mi se da kamera bolje radi pri slabijem osvetljenju, postoje opcije za uštedu baterije itd.Međutim imam problem sa Viberom, ne javlja…Probaj da kad upalis multitask da drzis prstom na viber ikonicu i da ga zakljucas i onda ce ti raditi u pozadini.
evo da se oglasim, ako se nekome desi sličan problem oko ne prepoznavanja uredjaja u recovery mod-u
naime problem je u jezičku u usb utoru na telefonu , potrebno ga je podignut ka ekranu, u suštini ja sam ubacio kabel unutra i nategao ka gore taj deo do telefona kako bi se jezičak pomerio,
probavao nekoliko puta dok ga nije prepoznao......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari