Šta je novo?

Meizu M1 Note

Dobio si verziju za kinesko tržište, tj. China Mobile. Ne podržava evropske 3g/4g mreže.

Reci nam gde si kupio telefon, kako bi buduci kupci zaobisli tog prodavca :)

kupio sam u bosni ovde preko pik oglasa, sad sam poslao prodavcu poruku da vidim može li se vratiti,ako ne bude moglo,sam sam si kriv, uh,

Poslednja izmena:
kupio sam u bosni ovde preko pik oglasa, sad sam poslao prodavcu poruku da vidim može li se vratiti,ako ne bude moglo,sam sam si kriv, uh,

prošao rok za edit pa sam morao novi post, da ne bude zabune prilikom kupovine ja nisam detaljno pročitao oglas, to jest pročitao sam al leteći u oglasu je stajalo da je samo za 2g kod nas, zato nisam ovde okačio nikakve podatke o prodavcu...
evo ako nekog zanima kako da rastavi mob, hehe
https://www.youtube.com/watch?v=33jxU2CaMJ0

Ljudi pomagajte, i dalje me zezaju Kontakti/Pozivi/Poruke. Znaci treba mu bar 3-4 minuta da otvori propustene pozive ili ti kontakte ili da sacuva novi kontakt ili pak da izaberem kontakt i posaljem poruku, citao sam postove ali stvarno ne znam sta da uradim, ima neko resenje. I ako neko zna kako se telefon vraca na fabricka podesavanja.

Someb0dy je napisao(la):
Ljudi pomagajte, i dalje me zezaju Kontakti/Pozivi/Poruke. Znaci treba mu bar 3-4 minuta da otvori propustene pozive ili ti kontakte ili da sacuva novi kontakt ili pak da izaberem kontakt i posaljem poruku, citao sam postove ali stvarno ne znam sta da uradim, ima neko resenje. I ako neko zna kako se telefon vraca na fabricka podesavanja.
Nemaš potrebe da reinstaliraš Flyme samo uključi sinhronizaciju naloga i kontakata i sačekaj 10ak minuta. Imaš sve o tom problemu na prethodnim stranama...

Pozdrav. Nisam naso temu za google play. Da li je play service isto sto i prodavnica? Verzija moje prodavnice je 5.8 i nije mi nudio update. Na netu sam video da neki imaju google wallet, novu aplikaciju. Kod njih pise da je verzija servisa 8.1 a kod mene nije bilo update. Kad nadjem servis na prodavnici, pise samo otvori.Koje su verzije kod vas?

Nije isto. Kod mene je Play service v7.8.99 a Play Store v5.9.11.

Posto ovaj telefon nema nfc ,da li moze da se kupi onaj nfc tag i da se poveze preko bluetooth veze ??Da li ce telefon kasnije moci da se koristi kao telefon sa nfc ??

Sad pročitah na Meizu Malezija da će lollipop, internacionalna verzija, doći do kraja meseca...

Pozdrav,uzeo sam meizu m2 note,stize za dve nedelje,interesuje me kakav je zvuk u slusalici kad se razgovara i kakav je zvuk na sluskama kad se slusa muzika?

U pogrešnoj si temi (m1 note). Za razgovor je ok, za muziku katastrofa, ima neki konstantan šum koji ne može da se ugasi. Hardverski problem, meni je čudno da firma poznata pre svega po audio uređajima može da napravi takav propust. Nadam se da je M2 bolji, M1 note definitivno nije za bilo koga ko želi da sluša muziku na telefonu.

Poslednja izmena:
Danas sam sasvim normalno cackao telefon, i odjednom pocne da zapucava, rekoh ajd da ga restartujem i on zabode. Sad samo prikazuje System Upgrade i nesto Clear Data. Ali kada probam system upg. izbacuje firmware not found, jel zna neko sta da uradim?

Danas sam sasvim normalno cackao telefon, i odjednom pocne da zapucava, rekoh ajd da ga restartujem i on zabode. Sad samo prikazuje System Upgrade i nesto Clear Data. Ali kada probam system upg. izbacuje firmware not found, jel zna neko sta da uradim?

Za system update iz tog boot menija moras da prebacis na telefon update.zip. Samo ga restartuj normalno i trebalo bi da proradi... Ili skini poslednji ROM sa zvanicnog Flyme sajta za tvoj telefon i ako mozes prebaci na telefon i onda ce ti upgrade proraditi normalno :)

Ko zeli da kupi ovaj fon ,ima u WinWin-u ,za 32 000.Ali to su male kolicine ,tako da pozurite ..

Jel neko instalirao lolipop , sa ovog kineskog sajta, jel ima google play, preko kog programa se radi instaliranje?

Interesuje me jedna stvar,mozda je i pisano ali ne mogu se setiti a sve sam iscitao.Posto Meizu ima integrisanu bateriju a znamo da je vek baterija oko 500 ful punjenja sta se dogadja kad se ispuni ta kvota.Da li to znaci da telefon mozemo baciti ili se integrisana baterija drugacije ponasa u odnosu na zamenljive.
Ne bih voleo da ne mogu koristiti telefon posle otprilike 2 godine

Interesuje me jedna stvar,mozda je i pisano ali ne mogu se setiti a sve sam iscitao.Posto Meizu ima integrisanu bateriju a znamo da je vek baterija oko 500 ful punjenja sta se dogadja kad se ispuni ta kvota.Da li to znaci da telefon mozemo baciti ili se integrisana baterija drugacije ponasa u odnosu na zamenljive.
Ne bih voleo da ne mogu koristiti telefon posle otprilike 2 godine

Sve baterije su manje vise iste. Neke su kvalitetnije neke su manje kvalitetne. U slucaju naseg telefona MEIZU se hvali da koriste kvalitetne SONY baterije. Tak oda je mozda taj broj punjenja veci :)
Telefon neces morati da bacis jer se isti prilicno lako otvara i zbog toga je jednostavan za popravku, kao sto mozes da vidis na linku https://www.youtube.com/watch?v=wet8o9cB-Gs

Ubacen 4.5.6A stable. Link ima na meizufans.eu. forumu. Sad sledi provera stanja.

Da sacekam utiske...
Ja ne vidim nista posebno. Pricekat cu jos da vidim dal je sta radjeno vezano za bateriju. Ovo ostalo meni vrti ok....mozda mrvicu fluidnije no pre...
25325861c5c1a598c253806461c5e30f.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno