Dobio si verziju za kinesko tržište, tj. China Mobile. Ne podržava evropske 3g/4g mreže.
znači da se upucam, pu,
baš sam baksuz, znači nema mogućnosti nikakve, o matero
Reci nam gde si kupio telefon, kako bi buduci kupci zaobisli tog prodavca![]()
kupio sam u bosni ovde preko pik oglasa, sad sam poslao prodavcu poruku da vidim može li se vratiti,ako ne bude moglo,sam sam si kriv, uh,
Nemaš potrebe da reinstaliraš Flyme samo uključi sinhronizaciju naloga i kontakata i sačekaj 10ak minuta. Imaš sve o tom problemu na prethodnim stranama...Someb0dy je napisao(la):Ljudi pomagajte, i dalje me zezaju Kontakti/Pozivi/Poruke. Znaci treba mu bar 3-4 minuta da otvori propustene pozive ili ti kontakte ili da sacuva novi kontakt ili pak da izaberem kontakt i posaljem poruku, citao sam postove ali stvarno ne znam sta da uradim, ima neko resenje. I ako neko zna kako se telefon vraca na fabricka podesavanja.
Ptam se da li je Handy normalan ???Prodaju Meizu m2 Note za 31000..Omg ,pa m1 je bio za 32 000..
Edit : http://www.handy.rs/sr/p/meizu/meizu-m2-note
sad ne razumem šta je poenta, da je to skupo ili jeftino?
Danas sam sasvim normalno cackao telefon, i odjednom pocne da zapucava, rekoh ajd da ga restartujem i on zabode. Sad samo prikazuje System Upgrade i nesto Clear Data. Ali kada probam system upg. izbacuje firmware not found, jel zna neko sta da uradim?
Interesuje me jedna stvar,mozda je i pisano ali ne mogu se setiti a sve sam iscitao.Posto Meizu ima integrisanu bateriju a znamo da je vek baterija oko 500 ful punjenja sta se dogadja kad se ispuni ta kvota.Da li to znaci da telefon mozemo baciti ili se integrisana baterija drugacije ponasa u odnosu na zamenljive.
Ne bih voleo da ne mogu koristiti telefon posle otprilike 2 godine
Ja ne vidim nista posebno. Pricekat cu jos da vidim dal je sta radjeno vezano za bateriju. Ovo ostalo meni vrti ok....mozda mrvicu fluidnije no pre...Da sacekam utiske...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari