Kupitel.com danas je se pojavio,garancija 12 meseci
Nego nema nigde nikakvih cena za meizu,pa se pitam jel to ok cena valjda [emoji1]
Sredjeno. Naravno ljudski faktor, blaze receno .Probao sam to sinoc ali se zakljuca kartica, mogu samo hitni pozivi da se obavljaju
Pozdrav svima .Primetio sam da kada listam slike u galeriji postoji neko seckanje na prelazima sa jedne na drugu ..Kod pretrazivaca postoji neki problem ,na nekoliko stranica se odjednom zaustai i prijavi da ne moze da se ucita .U cemu je problem ??Imate li vi slicnih problema ..
Uradjena je test verzija, ali kad će biti puštena zvanična još uvek ne znamo. Pratite nas, biće obaveštenje na našoj stranici. Pozdrav
Kako da "ocistim ", na koji nacin??Pozz jel si probao da "ocistis" ram, inace kod mene radi kao sat nikakvih seckanja![]()
Imaš aplikaciju Bezbednost koja objedinjava alate koji se tiču "čišćenja" i bezbednostiBreadford je napisao(la):Citiram korisnika: OtrovPozz jel si probao da "ocistis" ram, inace kod mene radi kao sat nikakvih seckanja Kako da "ocistim ", na koji nacin??
Imaš aplikaciju Bezbednost koja objedinjava alate koji se tiču "čišćenja" i bezbednosti![]()
Ako baš moraš RAM da očistiš možeš da prekineš rad pojedinačne aplikacije koja vuče najviše RAMa. Ne znam šta koristiš na telefonu ali jako retko iskoristi pun RAM, a nekorišćen RAM je bačen RAMBreadford je napisao(la):Citiram korisnika: Shomi1983Imaš aplikaciju Bezbednost koja objedinjava alate koji se tiču "čišćenja" i bezbednostiAa,pa ja to redovno cistim ..To je keshiranje i nepotrebni fajlovi ??
Druze, izgleda da ja to nesto umisljam, sad sam proverio sa ukucanima, oni ne primecuju nikakvo seckanje. Sto se tice rama nekad bude 0,98gb najvise do 1,3gb iskoriscenost..Ako baš moraš RAM da očistiš možeš da prekineš rad pojedinačne aplikacije koja vuče najviše RAMa. Ne znam šta koristiš na telefonu ali jako retko iskoristi pun RAM, a nekorišćen RAM je bačen RAMTako da, moj ti je savet da se ne opterećuješ mnogo sa tim, gura on lepo i bez naše pomoći, za sve novce
![]()
kupio sam meizu u telenoru, sve radi ok, ali nekad mu treba po 3—4 minuta da udje u pozive ili kontaktr. To je jedini problem zna neko resenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari