Šta je novo?

Meizu M1 Note

Mislim da na telfonima koji su došli direktno iz Kine nije moguće insalirati "i" verziju.

Da li postoji mogucnost da se vrati na staru verziju 4.2.0.5A sa lolipop-a? I kako se radi clear data pre instalacije?

Pozdrav ..Imam problem ,telefon nece da mi se apdejtuje preko update programa ..Onda moram da skinem preko njihovog sajata ..Sad je problem ,jel ja gubim garanciju (telefon je kupljen kod nas )ako rutujem telefon preko one flyme opcije sto je u podesavanjima ??

Ne gubi se garancija. Ako uradiš reset telefona na fabrička podešavanja, taj root se ionako resetuje.

Ako je sa domacom garancijom to je odlicna cena.

Kupitel.com danas je se pojavio,garancija 12 meseci
Nego nema nigde nikakvih cena za meizu,pa se pitam jel to ok cena valjda [emoji1]

Kupitel.com danas je se pojavio,garancija 12 meseci
Nego nema nigde nikakvih cena za meizu,pa se pitam jel to ok cena valjda [emoji1]

Kod nas nema (za M2 Note)...kod Kineza je 140e: https://www.fastcardtech.com/Meizu-M2-Note.html Dodaj na to carinu i ostalo, plus kineske gluposti i čekanje na dostavu...cena dođe na isto ili više no ponuda kod Kupitela, minus domaća garancija i brza isporuka. Definitivno dobra domaća ponuda...jedino mi ne sviđa što je bela varijanta (glossy).

Poslednja izmena:
Ok hvala,znaci dobra cena
Pre podne je bila i siva varijanta,znaci da je nestala
U zadnje vreme ih dosta pratim.sad ima neki model posle 15 min ga nema.pitao ih i rekli mi cim ode zadnji model odmah ga skidaju
Ali svaki dan nesto nestane i nesto stigne.lepo je sto sredjuju sajt maltene iz minuta u minut

Da li neko zna kako da iskljucim da mi ne trazi pin kartice svaki put kad se rrstartuje telefon?

Settings -> Security - > Set SIM card lock

Probao sam to sinoc ali se zakljuca kartica, mogu samo hitni pozivi da se obavljaju

Pozdrav svima .Primetio sam da kada listam slike u galeriji postoji neko seckanje na prelazima sa jedne na drugu ..Kod pretrazivaca postoji neki problem ,na nekoliko stranica se odjednom zaustai i prijavi da ne moze da se ucita .U cemu je problem ??Imate li vi slicnih problema ..

Pozdrav svima .Primetio sam da kada listam slike u galeriji postoji neko seckanje na prelazima sa jedne na drugu ..Kod pretrazivaca postoji neki problem ,na nekoliko stranica se odjednom zaustai i prijavi da ne moze da se ucita .U cemu je problem ??Imate li vi slicnih problema ..

Pozz jel si probao da "ocistis" ram, inace kod mene radi kao sat nikakvih seckanja :)

Raspitah se kad ce Lollipop za Internacionalnu verziju, i ekipa sa Meizu Srbija FB stranice mi je odgovorila sledece:

Uradjena je test verzija, ali kad će biti puštena zvanična još uvek ne znamo. Pratite nas, biće obaveštenje na našoj stranici. Pozdrav

Takodje, sam se pozalio zvanicnoj MEIZU stranici da volume dugmici samo podesavaju media volume za pojacavanje ringer volume moram da idem u meni.
Odgovor je bio da je to feature Flyme OS sistema :D :D je li neko ima slican "feature"?

Breadford je napisao(la):
Citiram korisnika: OtrovPozz jel si probao da "ocistis" ram, inace kod mene radi kao sat nikakvih seckanja Kako da "ocistim ", na koji nacin??
Imaš aplikaciju Bezbednost koja objedinjava alate koji se tiču "čišćenja" i bezbednosti :)

Breadford je napisao(la):
Citiram korisnika: Shomi1983Imaš aplikaciju Bezbednost koja objedinjava alate koji se tiču "čišćenja" i bezbednosti :)Aa,pa ja to redovno cistim ..To je keshiranje i nepotrebni fajlovi ??
Ako baš moraš RAM da očistiš možeš da prekineš rad pojedinačne aplikacije koja vuče najviše RAMa. Ne znam šta koristiš na telefonu ali jako retko iskoristi pun RAM, a nekorišćen RAM je bačen RAM :) Tako da, moj ti je savet da se ne opterećuješ mnogo sa tim, gura on lepo i bez naše pomoći, za sve novce :)

Ako baš moraš RAM da očistiš možeš da prekineš rad pojedinačne aplikacije koja vuče najviše RAMa. Ne znam šta koristiš na telefonu ali jako retko iskoristi pun RAM, a nekorišćen RAM je bačen RAM :) Tako da, moj ti je savet da se ne opterećuješ mnogo sa tim, gura on lepo i bez naše pomoći, za sve novce :)
Druze, izgleda da ja to nesto umisljam, sad sam proverio sa ukucanima, oni ne primecuju nikakvo seckanje. Sto se tice rama nekad bude 0,98gb najvise do 1,3gb iskoriscenost..
Hvala na pomoci..

Meni je u proseku oko 1.28GB RAM memorije zauzeto, doduse imam instalirano FB, Viber, Tapatalk itd.
Do sad nisam primetio nikakva seckanja, a za browser koristim Chrome.

Telefon koristim od Februara i imam samo reci hvale , nije stucnuo 6 meseci.

kupio sam meizu u telenoru, sve radi ok, ali nekad mu treba po 3—4 minuta da udje u pozive ili kontaktr. To je jedini problem zna neko resenje?

Nazad
Vrh Dno