Šta je novo?

Meizu M1 Note

Daj link od kog si kupio futrolu

Imas na PM.

Ma sve zivo sam iskljucio u settings od google keyboard-a, aninstalirao one jezike.

Baci SS da vidimo sta ti je ostalo ukljuceno.

Lepo izgleda i uzivo. Pozadi je ojacano staklo, alu ram, alu tasteri, cak je kinez ubacio i foliju, mada nigde nisam procitao da se dobija i folija za ekran. Ja sam zadovoljan. :)

Jel oslabeo wifi i 3g signal sa tom futrolom? brutalno izgleda.

Bukvalno sve iskljuceno osim pocetnog velikog slova i popup on keypress. Kontam da to nema nikakve veze sa smarajucom linijom.

Jel oslabeo wifi i 3g signal sa tom futrolom? brutalno izgleda.

Bukvalno sve iskljuceno osim pocetnog velikog slova i popup on keypress. Kontam da to nema nikakve veze sa smarajucom linijom.

Obratio sam paznju i na to posto sam citao da slabi signal sa futrolama koje imaju alu ram. 3G nisam probao, sto se tice WIFI, potpuno je ista situacija u stanu sa njim i bez. Mozda zato sto je kostur futrole plastican dok je aluminium lepljen po okviru iste.

Ja sam ugasio i veliko pocetno, izgleda da onaj red (prediction) iznad tastature ne moze da se ukloni ili ja to jos nisam provalio. Ono sto me je bas smaralo je to sto od nase reci "prepozna" da je engleska rec i sam je "napise" bez obzira da li sam kliknuo na nju. To sam ugasio.

'Bem li ga, nisam skidao druge tastature sa marketa, mogao bih da probam, navikao sam inace na Xperia fazon.

Ljudi pomozite :) Telefonom sam sasvim zadovoljan, ali imam problem sa kontakt appom. Naime dešava mi se da jako sporo prikazuje kontakte, a ponekad moram da sačekam i po 10 sekundi da prepozna identifikaciju kada me neko zove. Pritom imenik mi nije prevelik i svi kontakti su mi na memoriji telefona. Da li još neko ima slične probleme?

Nemam tih problema.

Imam i ja. I na lolypop je tako, nije toliko sporo, ali je i dalje loše. Postoji neki bag sa phone/contacts aplikacijom.

Da Mitre, veliko je razočarenje da jedna od baznih aplikacija tako loše radi. Iskreno se nadam da će biti toliko pametni da problem otklone narednim apdejtom.

Mislim da je neko rekao da se ta zadrška javlja kada se koristi istovremeno više izvora za memorisane telefone. Probaj recimo da prebaciš sve na Google nalog i da koristiš onda samo njega za kontakte.

Hvala, ali probao sam sve. Trenutno su mi svi nalozi isključeni, kontakti su mi sačuvani u Lokalna muzika ali opet jako sporo ulazi u kontakte, propuštene pozive i odabir primalaca za poruke.

Kod mene je samo google nalog aktivan za kontakte. Zbog ovoga sam i prešao na lollipop (beta Flyme 4.5.3), ali očigledno je problem sa aplikacijom i nema veze sa sistemom.

Ja stvarno nemam problema sa aplikacijom za kontakte, primaoce poruka i propustene pozive.

Primetila sam da mi se u poslednje vreme Instagram zabaguje, ako sam duze od par minuta, uspori se listanje i zakoci app, e sad kada odem u Security, skeniram sve i kliknem Junk clean, pri odbrojavanju unazad stalno mi na krugu ostane broj 85, i nece da se spsusti, i to se desava posle operacije Cleand, kada kliknem Done. Ne znam sta cekaju sa updateom vise, da li se kod jos nekog zaustavi na tom broju ili se lepo od 100 spusti ka 0 ?

Ej i meni se desava to sa instagramom, jednom mi se desilo i sa fb aplikacijom. Nenormalno krece da secka ali prestane kad uradim ccleaner. Izgleda da nesto nije ok sa keshiranjem...

Evo sada čitam i na potalu Mobilni svet se takođe javio korisnik sa identičnim problemima sa Kontakt aplikacijom koje imamo Mitar i ja. Znači da je problem realan i ozbiljan obzirom da se radi o jednoj od osnovnih aplikacija.

Hoću da dodam mobilni uređaj na novi notebook, međutim kada ga prepozna traži wsp pin, kao da ukucam code koji se nalazi u telefonu, ne znam koji je code, probala sam 4 nule i jedinice i neće, da li neko zna?:D

Koju navigaciju koristite i da li se grije puno tel ako je upaljena navigacija 4—5 sati?

Ja sam instalirao skoro Here. Moj se zagreje posle 10 minuta, ce eksplodira

Ja koristim HERE, a imam instaliran i Sygic. GPS sam držao uključen na putu od Niša do Stavrosa, ali sa isključenim ekranom. Baterija je potrošila oko 30% svog kapaciteta za to vreme. Nisam primetio da se telefon nešto mnogo ugrejao za to vreme. Više se greje kada se igraju igre.

E ovako ,evo resenje za kontak aplikaciju da vize ne baguje ..Dakle uključi sinhronizaciju za sve naloge i postavi da ti podrazumevani nalog bude Lokalna muzika. Neće odmah proraditi ali bi posle jedno 10ak minuta trebalo da profunkcioniše. Probalo je njih dosta ,njima radi sve ok .. Nadam se da ce i vama ..

mitar1982 je napisao(la):
Pojavio se i Lollipop 4.5.4A ( pogledaj link ) ( pogledaj link )
Kakva su iskustva? Ima li podrške za srpski jezik? Da li je pametnije možda sačekati "I" verziju?
Problem sa kontaktima reših uključivanjem sinhronizacije naloga, ali mora uvek da bude uključena...

Procitao sam na meizufans.eu da ima manju benchmark ocenu, znaci sporije radi, tako da i nemam neku posebnu zelju da uradim apdejt. Plus, kad se malo bolje pogleda, nista novo ne donosi. Sta znam, skeptican sam...

Nema srpski. Meni su se kontakti "unormalili" sami od sebe još u prošloj verziji. Lepo radi, proveriću još ujutru da li su sredili budilnik.

Imam dva pitanja ..Koliko se dugo vama puni telefon ??Cini mi se da je sporije od mog proslog ,ili je to samo za prvo punjenje ..Da li ono 3g treba da stoji iznad signala ??

3G stoji kad je uključen WiFi, kad se prebaci na mobilni net bude H+,E, 4G, ili šta je već aktuelno. Za punjenje nemam pojma, stavim da se puni pred spavanje, ujutru je pun.
Sređen je budilnik na ovom novom romu, sad i kontakti rade normalno (pa i baterija duže traje), za sad ne primećujem nikakve bagove...

Dakle, sada baterija ipak traje duže, a ne kraće. Razmisliću o prelasku na lolipop. Jedino mi smeta što nema srpski jezik. Valjda će i to ubaciti.

vlayza je napisao(la):
Dakle, sada baterija ipak traje duže, a ne kraće. Razmisliću o prelasku na lolipop. Jedino mi smeta što nema srpski jezik. Valjda će i to ubaciti.
Izbacili su čak i italijanski i ruski, ali kontam da "i" verzija sve to rešava.

Nazad
Vrh Dno