Šta je novo?

Meizu M1 Note

Moja verzija Flyme OS-a je 4.2.0.6l.

Pokusavam da vratim na 4.2.0.6i vrti mi flyme logo vec pola sata :S

I ja sam na verziji 4.2.0.6i, koju sam instalitao pre dve nedelje, odmah nakon kupovine telefona.

Meni nece da digne sistem. Zakovao na loading screen. Ae sad pomagajte, sta da radim?

Do sad sam se nervirao i udjem u boot meni i uradim clear data i update i vrati mi na 4.2.0.6 na predlog mog paše i resim problem. Sad pijemo pivo :beer:

:happy: dobro je..najbolje je da se drzimo zvanicne verzije, da se nesto ne bi pokvarilo, meni se sa starim telefonom smucilo da nesto ne radi kako treba, sad meizu pazim kao suvo zlato :D

Juce sam probavao par puta ono sa FB i nije se nijednom zaglupio i restartovao. o_O

Da li zna neko gde ima trenutno da se kupi ovaj mob. nema ga nigde u ponudi,sem u Handy sto cu sutra proveriti?

Bilo ih je u WW za 33k.

Nema vise u winwin. Evo tela moja zena da kupi i nema. Ce uzima xiaomi redmi note 4g

Јел Вама понудио апдејт на 4.2.0.6 или сте скинули са званичног сајта?Код мене је 4.2.0.5И и каже да је то најновија верзија.Како се показао 4.2.0.6?

Sa sajta moras da skines
4.2.0.6 odlican. Slobodno update

Poslednja izmena:
Може ли неко да ми објасни како да инсталирам 4.2.0.6 апдејт и да ли и како може да се врати на 4.2.0.5?Има ли промена у трајању батерије, квалитету позива и квалитету фотографија?Ја сам за сад више него задовољан.Има ли неке везе то што је мој са 4.2.0.5И а видим да има и са А словом?

Apdejt sa slovom A je za nas koji smo kupili telefon direktno iz kine. Ko je kupio telefon Srbiji (u radnji/preko operatera) treba da gleda samo I verziju. Ako nisi siguran šta radiš, najbolje je da čekaš zvanični apdejt preko vazduha (OTA). U prevodu, sačekaš da ti telefon sam ponudi apdejt i sve odradi automatski za tebe.

Јел Вама понудио апдејт на 4.2.0.6 или сте скинули са званичног сајта?Код мене је 4.2.0.5И и каже да је то најновија верзија.Како се показао 4.2.0.6?

Ja nisam skidao nista, sam je izvrsio update preko WIFI.

Ок хвала тако ћу и да урадим док не понуди сам не инсталирам ништа.

Jel mozda neko zna kako se iskljucuje spell check da mi ne bude podvucen tekst dok kucam? Koristim Google Keyboard, ne zelim da prelazim na drugu, ova mi odgovara najvise od svih koje sam probao.

Takodje, kako se menjaju teme za Flyme OS 4.2.06I ?

Kod mene je 4.2.0.5. U i imam ikonicu personalize. To je jedna od njihovih ikonica, pokusaj tu temu promijeniti (pod uslovom da imas tu ikonicu)

Nemam je vise hahahahah... Mada i kad sam imao, pokusavao sam ali mi prijavljuje "Coming soon" tako neki trip.

*** i ja sam izbrisao video ikonicu pa ne mogu pustiti video klip koji snimim. Nisi se jedini presao.

Instalirajte Nova Launcher ako vam ne odgovara Flyme. Mada za tastaturu, prediction text itd, ja sam to odmah pogasio, smara me to kod svakog droida.

Meni su se cak i svidele neke stvari koje su ubacili, kao npr. odredjivanje aplikacije koje se startuju sa sistemom isl. To je opet po meni super opcija jer na taj nacin se mogu ugasiti nepotrebne aplikacije koje samo uzimaju radnu memoriju.
Btw stigla mi je "futrola" i prilicno sam se iznenadio kvalitetom, obzirom na cenu.

Note.jpg

Ma sve zivo sam iskljucio u settings od google keyboard-a, aninstalirao one jezike.

Vrh Dno