Šta je novo?

Meizu M1 Note

Jel postoji neki "hack" za ovaj theme store, tj da se sve skida za DZ ? :) Kod xiaomia postoji tako nesto, pa reko' mozda i ovde postoji..... .
Moze odgovor i na pm naravno :)

Stiglo mi je obavestenje da se izvrsi update za Google play store, medjutim evo 5 x pokusavam i puca instalacija, u pitanju je verzija 5.4.12. Da li je nekome uspelo?
A, kada se pokrene gps, slovo E sa strelicom gore dole se aktivira iznad ikonice za signal mobilne mreze, a iskljucen mi je mobile data, i to sve dok ne kliknem
na odredjenu lokaciju, nije valjda da i to ide preko racuna?

Ako ti je stiglo za play store preko flyme app stora ignorisi updejt

Da preko njihovog App Centra, skine se nova verzija ali pukne pri instalaciji.

Nemoj da koristiš Meizu App store za update, ima neki konflikt sa Google play store, imaćeš probleme posle.

nervira me jos jedna stvar , kada hocu da upload photo sistem mi postavlja listu tako da na vrhu stoje starije fotografije i onda moram da listam kao manijak da dodjem do poslednje fotke , one koju hocu da upload.
Ima neko misljenje ili
Resenje ?

Poslednja izmena:
Objasni malo detaljnije. Koji program koristiš, gde upload-uješ? Kod mene galerija prikazuje poslednje fotografije na vrhu, za Photo folder može da se bira i mesec konkretno.

Da preko njihovog App Centra, skine se nova verzija ali pukne pri instalaciji.

Kao što reče mitar, nemoj da koristiš taj App Centar za update. On ima smisla u Kini, gde ne koriste Google Play store, ali kada već imaš Play store, često se na njemu prvo pojavi neki update, pa onda App Centar pokušava da gura staru verziju aplikacije.

Ja sam preko system remove app izbrisao njihov app centar, i nije bilo nikakvih problema u radu sa telefonom.

Ali na koji nacin da se azurira Gogole play store ? Oni su ga i skinuli sa App stora, kao i Google installer, inace preko App stora stiglo mi je obavestenje za 3 aplikacije da treba da se azuriraju, tipa Whatsapp, mejdutim na Google play storu
stoji i dalje stari datum poslednjeg azuriranja. Nije valjda da sa kineskog stora Whatsapp ima noviju verziju ? lol

Na taj nacin sto pratis androidpolice sajt i skidas nove verzije kada izadju sa apkmirror sajta.

Evo izasao je novi update Flyme OS , 4.2.0.5A, i nema dodatnih kineskih aplikacija posle instaliranja

Jel si zakacila i "clear user data too" ili si samo pregazila stari FW ?

Nisam, izaslo je u notificitaion baru gore, i odatle se azuriralo. Medjutim danas sam nesto fotkala, i ugasio se telefon u tom rezimu na poslednjoj slici, morala sam nesto da obavim i kada sam ga ukljucila, i kliktala back da izadjem ta slika mi je postala wallpaper
home screena, nije htelo da se promeni pa sam resetovala tel i sve je normalno proradilo. Ne znam da li postoji namestanje da bude jaca osetljivost prilikom stiskanja ekrana, nesto mi space tipka slabo reaguje, pa su mi cesto reci spojene, volim kada je brzi
rezim rada a ne dva puta da se vracam i ispravljam.

Upravo uzeh ovde kod nas M1 notića za nekih 250 evrića pa me zanima koje bandove podržava za 4G?

The Meizu m1 note comes with quad-band 2G/GPRS/EDGE support, tri-band 3G with HSDPA and HSUPA, as well as quad-band LTE support
Izgleda da podrzava sve bandove

LTE band 1(2100), 3(1800), 38(2600), 41(2500)

Ove podrzava,radice kod nas 4g.

Steta sto nema 800 mhz,taj je najzanimljiviji.
Kod nas je 1800 i od jula ide 800 koji ce postepeno menjati slab edge i 3g svojim superiornijim dometom.

Poslednja izmena:
Imaš na KP.

To je TD-LTE band 38 na 2600 Mhz, ne band 7.

Poslednja izmena:
Gsmarena. Znaju da pogrese zestoko u tim spec,pogotovu ako su kineski tel u pitanju :)

Nisu ništa pogrešili, sad sam proverio i u telefonu, LTE Mode 1, 3, 38, i 41.

Edit. Zar nije bilo price da ne podrzava 2600 ?

Ne podržava band 7 na 2600 Mhz, već TD band 38 na istih 2600 Mhz. Prvi se koristi u Evropi, a drugi u Kini. Kod mene u pasivnim krajevima radi 4G bez problema, samo ne mogu da testiram brzinu jer mi je paket limitiran na 3Mbps.

Poslednja izmena:
Pa dobro ja sam i rekao da ne podrzava. Zbunio me samo tvoj odgovor :)

Vrh Dno