D
Deleted member 46590
Guest
Armory crate je uglavnom đubre ali Aura dobro radi.
Logicno ako su prekidaci sa otporom, tj tvrdji. Kod mene su Red Gatheron i nemam tih problema. Mada je na red prilicno zeznuto kucati tekst, tj treba malo navike.Jel normalno da posle sat vremena igranja na mehanickoj tastaturi mene prsti solidno bole, odnosno srednji prst najvise (najvise se drzi "W" zbog kretanja napred).. Bas je ono primetno veca snaga potrebna da dugme bude pritisnuto u poredjenju sa regularnim tastaturama.. Jel se posle nekog vremena prst navikne/"ojaca"?
redragon polluxMože li predlog za tastaturu do nekih 50e, namjena: rad i povremeno igranje?
Ipak sam otkazao(nije još bilo poslano) i poručio redragon pollux K628 sa crvenim svičevima(mnogo više mi se svidjaju nego plavi), po recenzijama tastatura je odlična i hot-swappable je, a prima sve moguće swičeve kao i kaycapove, pa ako se budem mislio igrati sa njom u smislu modovanja, to je plus. Hvala na predloguredragon pollux
stavi sve beleStigle bele kapice sa Allija, solidan kvalitet za ovaj novac.. Na slikama su bili top printed natpisi a stigli su oni sa strane, mada mi je i lepse ovako..
Pogledajte prilog 374963
Razmišljam se jos, nije mi stigao alat za skidanje (iako je poručen mesec dana pre kapica 😄), pa me malo mrzi sve da ih skidam sa ovom metodom (nesto sam stapom i kanapom skidao).stavi sve bele![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari