Šta je novo?

Mehanicke Tastature

Kontaktiraj te KP prodavce i pitaj za model koji te zanima, možda i mogu da nabave. Kod nas se svakako ne mogu nabaviti, pa ti je možda lakše tako nego da se cimaš sa carinama i sl.
Koliko bude carina? Nisam nikad pre narucivao nista sa strane pa ne znam kakva je procedura

Računaj otprilike +30% na osnovnu cenu za carinu i PDV za iznose veće od 50e

Imate li preporuke za neke druge modele slicne keychron-u koji su pristupacniji kod nas?

Šta ti se svidelo kod Keychron-a?

Šta ti se svidelo kod Keychron-a?
Sve ove kod nas dostupne u sustini imaju isti dizajn, crne sa RGB. Svidja mi se dizajn keychron-a a i po review-ima online vidim da su kvalitetne.
Uzeo bih ili K2 ili K8 non-backlight, pa eventualno dodavao modove...
Moja idealna tastatura je npr. ova keychron k8 non-backlight sa nekim sto tisim tactilnim switch-evima i nekim custom keycaps setom (npr. onaj gmk red samurai mi se svidja)
Sve ove kod nas dostupne u sustini imaju isti dizajn, crne sa RGB. Svidja mi se dizajn keychron-a a i po review-ima online vidim da su kvalitetne.
Uzeo bih ili K2 ili K8 non-backlight, pa eventualno dodavao modove...
Moja idealna tastatura je npr. ova keychron k8 non-backlight sa nekim sto tisim tactilnim switch-evima i nekim custom keycaps setom (npr. onaj gmk red samurai mi se svidja)
Al vidim da je tako nesto kod nas tesko nabaviti za ispod 200e :ROFLMAO:

Eno ih ISO K4, K6 i K8 u Iponu, znači mogu da se nađu kod domaćih "uvoznika" relativno povoljno, a da se ne plaćaju suludi šiping i domaći harač. Ko hoće neki drugi model - nema sreće :)

Nije me dosad zvala carina nikad. Najskuplje stvari su bile 80 i 87 dolara.

moj (mada nije kablic, uzeo sam od 3m) isto stiglo negde prosle nedelje. dobar kvalitet :)

skamer, odlicno si odradio ovu tastaturu, sve pohvale! neka te dobro sluzi!

skamer, odlicno si odradio ovu tastaturu, sve pohvale! neka te dobro sluzi!
Fala, odradio je majstor za drvo. Moracu da spustim tastaturu jos unutra za oko 1cm,ovo mi previsoko. Uvek je problem kad je visoko,a vidim da je vecina meh. tastatura takva,sem onih starih membranskih.

moja keychron nije visoka, bas sam obratio paznju na to. imaju i visoke modele, ali moj nije. i meni bi to smetalo. ali tebi su i kapice bas visoke na ovoj custom, zar ne?

caps lock nije

Imam tastaturu Redragon Aryaman K569RGB
Sad me zanima gde mogu kupiti sviceve crvene ili braon ili neke koji su tihi a dobro za gejming
Gledao na ali ekspres postarina mnogo 99 dolara
Ako neko zna da mi pomogne i ako neko nesto porucuje da porucimo zajedno i podelimo postarinu ako ima ne gde jeftinije

posto ti treba 104 (znaci 110 switcheva) ne moze biti jeftino, imas kvalitetne switcheve blizu 1$, pregledaj malo na google, yt, zavisi kakvi ti se svidjaju. vecina je oko .5$ znaci to je oko 50eur za full keyboard (plus postartina). naravno ako je ta tastatura sa hotswappable plate da mozes sam menjati switcheve bez da stare odlemis i nove zalemis
reci crvene ili braon... to su totalno razliciti switchevi (linear vs. tactile)

ako bas hoces cherry, ovo se salje iz Nemacke, znaci nije Kina

hteo sam da snimim ovu drvenu da cujete kako bolesno zvuci,ali moj samsung telefon ne moze da prenese ni 30% tog zvuka. koji uredjaj da koristim a da dobro snimi taj zvuk? jel ima neki stereo mikrofoni ili tako nesto?

posto ti treba 104 (znaci 110 switcheva) ne moze biti jeftino, imas kvalitetne switcheve blizu 1$, pregledaj malo na google, yt, zavisi kakvi ti se svidjaju. vecina je oko .5$ znaci to je oko 50eur za full keyboard (plus postartina). naravno ako je ta tastatura sa hotswappable plate da mozes sam menjati switcheve bez da stare odlemis i nove zalemis
reci crvene ili braon... to su totalno razliciti switchevi (linear vs. tactile)
ima neki jetiniji crveni da nisu bucni mnogo pri kucanju da su dobri za gejming, moj su beli providni zbog rbg osvetljenja
ovakvi su moji
cena odgovara ali postarina ne mnogo 99 dolara
mnogo mi da dajem 50 evra za sviceve i plus postarina onda bolje da prodam ovu te pare kupim neku razer ili kuler master ili asus
ili da placam te kvalitetne 5 dolara po svicu mnogo mi

Evo jeftinije, stavljao sam već ovde link: https://www.aliexpress.com/item/1005003072103650.html
Ali inače, ako vam se nešto sviđa a preskupo je slanje, kontaktirajte prodavca i tražite jeftiniju varijantu, obično hoće da izađu u susret. Oni i nemaju pojma da je namešteno slanje DHL-om ili Premium Shipping za Srbiju.

Je li ta Aryaman hot-swappabilna ili moraš sve da razlemiš i zalemiš nove?

Slusajte ljudi ovaj gamakay sam bio narucio negde oko 24 novembra,evo stigao pre par dana. Banggood mi poslao sa gateron yellow switch,a pri kupovini sam jasno odabrao BLACK. Amazon je jedini siguran,ovo ostalo jad i beda. UPOZORAVAM.

Slusajte ljudi ovaj gamakay sam bio narucio negde oko 24 novembra,evo stigao pre par dana. Banggood mi poslao sa gateron yellow switch,a pri kupovini sam jasno odabrao BLACK. Amazon je jedini siguran,ovo ostalo jad i beda. UPOZORAVAM.
Pa šta ćeš sad?

Nešto ne štima tu kod tebe :D
U videu se vidi da su žuti, a svugde ti piše da su crni, izgleda nisi primetio dok si ih podmazivao :)

….kasno je sada

PAZNJA!!! Oloshi su promenili celu narudzbinu,sad stoji da sam narucio gateron yellow. U Novembru kad sam ja narucio,bila je opcija da biras prekidac. SAD NEMA TE OPCIJE. U naslovu pise da se isporucuje iskljucivo sa BLUE SWITCH!!! PAZITE DOBRO AKO NEKO RESITE DA KUPITE. procitajte na linku ispod pazljivo naslov:

ko je sa bang goodom izasao na kraj.... ja imam isto lose iskustvo sa njima

Nazad
Vrh Dno