Treba mi tastatura za ~100e, za gaming i puno kucanja zbog posla. Jel ima u nekoj domacoj radnji da su izlozene na otvorenom i da mogu da se isprobaju razliciti switchevi?
Probaj u Uscu, II sprat
Treba mi tastatura za ~100e, za gaming i puno kucanja zbog posla. Jel ima u nekoj domacoj radnji da su izlozene na otvorenom i da mogu da se isprobaju razliciti switchevi?
Daj link
Daj link
Isti Redragon.
Odlican posao. Koliko te je kostalo sve na kraju?Sastavljana prva custom tastatura. Posle faila logitecha i corsaira od 160e - ne kupujem tasatature do daljnjeg.
DZ60 PCB
Gateron clears
ABS Keycap Plastikaneri sa alija
CNC Aluminium senvich case
LED bela svetla.
USB Mini
Boje rozljikave posto je bio poklon za zenu![]()
Sledeca malo vise "manly" lol
Takodje oprobacu se i u prvom custom usb kablu sa custom sleevingom i coilima, pa kachim kad to privedem kraju. A i probacu da napravim bolje fotke a ne ove krompirushe.
Pogledajte prilog 258179
Pogledajte prilog 258180
Pogledajte prilog 258181
Pogledajte prilog 258178
Gde ste je kupili i za koje novce, ako nije tajna? Već duže vreme pikiram ove HyperX.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Dakle 100e iz HU... Sto je dobra cena za nabaviti.Ja u G radnji, 16.5k
Ima onih koji dovoze a nisu na KP.Na KP je nema ispod 120eur i to samo na jednom mestu po toj ceni.
Odlican posao. Koliko te je kostalo sve na kraju?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Jel probao ko crne prekidace?
Drajveri, tj. softver za modovanje osvetljenja su moja jedina zamerka Kinezima.
Ovako imam Logitech miš i tastaturu, isti softver opslužuje oboje, a svaki se taster lepo namesti, jer nisam u fazonu stalnih gradijenata.
Stalno ovako
![]()
osim u igri, kada je ovako
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari