Šta je novo?

Mehanicke Tastature

Kao plavi samo treba jaci pritisak.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Probao Masterkeys Pro danas, vise mi se dopada Blackwidow tj. Razer green switches. Odličan osećaj pri kucanju. Sad bar znam da mi green odgovaraju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Di bre kao razerovi zeleni, sta pricate. Green switchevi se aktiviraju sa 80 cN dok su razerove igracke 57-58...
Tastatura koji posedujem je bila u limited prodaji sa green switchevima. Voleo bih da sam se docepao jedne. :) Sad jurim nekoga ko ima ili zna nekoga da zelenom da menjam, kupim.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Što ne uzmeš samo switch-eve pa ih zalemiš na koju god tastaturu želiš.
Gateron green na eBay 30 dolara, po mnogima i bolji od Cherry.

Što ne uzmeš samo switch-eve pa ih zalemiš na koju god tastaturu želiš.
Gateron green na eBay 30 dolara, po mnogima i bolji od Cherry.
Po meni je cherry bolji. Pogotovo green ne bih uzeo Gateron. :)

Da li moze vasa preporuka za mehanicku tastaturo od 50-60 evra i kakva je razlika u tim zeleni , braon , crvenim switchevima
hvala u napred

Di bre kao razerovi zeleni, sta pricate. Green switchevi se aktiviraju sa 80 cN dok su razerove igracke 57-58...
Tastatura koji posedujem je bila u limited prodaji sa green switchevima. Voleo bih da sam se docepao jedne. :) Sad jurim nekoga ko ima ili zna nekoga da zelenom da menjam, kupim.

57-58 cN e ako si merio sigurno je toliko koliko si izmerio, stvarno su cherry zeleni u tom slucaju dramaticno superiorniji.

zeleni su retki. to su tvrdi blue. cudan switch. nikako ne mesati sa razer green.

Probao Masterkeys Pro danas, vise mi se dopada Blackwidow tj. Razer green switches. Odličan osećaj pri kucanju. Sad bar znam da mi green odgovaraju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

aman razerovi zeleni su plavi, nisu zeleni, tebi ne odgovaraju zeleni nego plavi

onda gledaj i cherry plave, bolji su od tih razerovih zelenih milion puta.

Ne pitam zbog toga :) pitam ima li fabricke varijante bez pozadinskog, jel to ona serija poznata po problemima sa crkavanjem osvetljenja?

Ne pitam zbog toga :) pitam ima li fabricke varijante bez pozadinskog, jel to ona serija poznata po problemima sa crkavanjem osvetljenja?

Cekaj, ti se bojis da uzmes seriju koja ima probleme sa crkavanjem osvetljenja ? Mislim da je taj problem imala samo prva serija koja je odavno povucena iz prodaje. Ove sto se sada prodaju nemaju taj problem

Brate koja pobeda. XD Imam TK, nisam pustio osvetljenje pa ono 2 puta cisto da slikam. Ali gde ti felericni modeli padnu na pamet.
Uvek imas XT bez backlita.. =D

Dajte neku preporuku za tastaturu :)
Potrebna mi je za kodiranje i rekreativni gejming.

Od switcheva najviše mi odgovaraju MX Brown, potom Blue i Black. Red ne bih.

Veliki plus ako ima set makro dugmića sa leve strane. Takođe prednost ako ima "srpski" raspored slova, mada je i US okej.

Što se ostalog tiče, bitno je da bude kvalitetna, udobna za rad. Drugim rečima, baš me briga da li svetli, ali neću da se kabl pohaba za 15 dana... Cena nije presudan faktor, u granici zdravog razuma.

edit: Zaboravih da kažem, mora da bude pune veličine. Dakle, numerički deo je obavezan. Pogledao sam na brzinu šta je sve u ponudi, i Corsair K95 mi po izgledu deluje kao nešto što bi mi odgovaralo (makro dugmići, podnožje za dlanove)...

Poslednja izmena:
Dajte neku preporuku za tastaturu :)
Potrebna mi je za kodiranje i rekreativni gejming.

Od switcheva najviše mi odgovaraju MX Brown, potom Blue i Black. Red ne bih.

Veliki plus ako ima set makro dugmića sa leve strane. Takođe prednost ako ima "srpski" raspored slova, mada je i US okej.

Što se ostalog tiče, bitno je da bude kvalitetna, udobna za rad. Drugim rečima, baš me briga da li svetli, ali neću da se kabl pohaba za 15 dana... Cena nije presudan faktor, u granici zdravog razuma.

edit: Zaboravih da kažem, mora da bude pune veličine. Dakle, numerički deo je obavezan. Pogledao sam na brzinu šta je sve u ponudi, i Corsair K95 mi po izgledu deluje kao nešto što bi mi odgovaralo (makro dugmići, podnožje za dlanove)...
K95 i kraj price sto se mene tice. Durable AF, udobna, switch koji zelis... Ako imas kesa nema bolje. :)

Dobro, daj neku preporuku, alternativu K95...

Vrh Dno