Šta je novo?

Mehanicke Tastature

@Zulu Nema ni svojih drajvera, običan plug-n-play hardver :)

Pa da, to sam i mislio kada sam rekao win driveri :D Trazio da nadjem aula drivere i vidim da su genericki :)

Ово је послао 6п!

Neko uzimao tastature sa gearbesta ? Receno mi je da se salje iz Kine, sada vidim fotku i paket gde pise Ceska :D Pocinjem da brinem u kojem cu je stanju videti haha.

Češka, Holandija, Singapur... Nebitno čija je pošta, sve one rade isporuku robe iz Kine. Ogromno tržište, broj pošiljki pa većina pošti želi da prigrabi deo kolača otvarajući svoje filijale tamo. Razlog je prost sav prihod od transporta ubira pošta koja je preuzela pošiljku ostale su u obavezi da je besplatno dostave na destinaciju. Da su ovi naši malo pametni i otvore filijalu tamo brdo para bi napravili samo na pošiljke za Srbiju.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Lepa, ali za development zbog arrow keys mnogo neprakticno... [emoji53]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lepa, ali za development zbog arrow keys mnogo neprakticno... [emoji53]

Nagradno pitanje je da li moze da se odradi slicna interakcija sa W-A-S-D keyevima.

Npr FN + w-a-s-d?

Jos bolje pitanje je zasto da ne, deluje kao odlicno resenje na 60% tastaturama.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Nagradno pitanje je da li moze da se odradi slicna interakcija sa W-A-S-D keyevima.

Npr FN + w-a-s-d?

Jos bolje pitanje je zasto da ne, deluje kao odlicno resenje na 60% tastaturama.

Na ovoj tastaturici može, ali za to su potrebne dve ruke, dok je za strelice potrebna jedna, plus su fizički izdvojene, pa ih je lakše pogoditi.

Na ovoj tastaturici može, ali za to su potrebne dve ruke, dok je za strelice potrebna jedna, plus su fizički izdvojene, pa ih je lakše pogoditi.
Pricamo o 60%-nim tastaturama, kao prvo.

Kao drugo, korisnik sam QuickFire TK tastature, te sam se navikao (bez vecih problema) da menjam izmedju numpada i arrow keya, tako da sam shvatio da nije problem da se koriste OBE ruke za tastaturu.

Kao trece, svakako desnom rukom trosim strelice, kao i vecima nadam se, tako da zadrzati FN i WASD ne bi bila frka.

Ako je istina to da moze da se modifikuje sa FN jos jedan + po meni.

Fina je ta tastatura, a uradio je TaeKeyboards detaljniju reccenziju.

Stigle nove količine Redragona. Ćapio Kumaru 552 RGB pre pola sata. Meni prva mehanička tastatura. Za sada zadovoljan svim osim space-om koji ima prilično drugačiji zvuk od ostalih tastera. Šuplje zvuči nekako.

Interesuje me Vaš komentar! Što mislite o ovom starom ali potpuno novom IBM model M?
IMAG0194 – kopija.jpgIMAG0239 – kopija.jpgIMAG0335 – kopija.jpg

Poslednja izmena:
Baš sam juče čitao na reddit-u, neko je pisao o staroj a novoj IBM Model M, proizvedena 90-tih i stajala u skladištu sve do sada (tzv New Old Stock).
Super je to tastatura, možda nije po poslednjoj modi ali kvalitetna.

Sent by homing pigeons

Nije to samo win key - na mac je to cmd key, pa je i tamo problem posto se koristi za copy paste... Moze se nesto bindovati na njega, ali onda se gubi alt ili ctrl. Nezgodno...

Nije to samo win key - na mac je to cmd key, pa je i tamo problem posto se koristi za copy paste... Moze se nesto bindovati na njega, ali onda se gubi alt ili ctrl. Nezgodno...

Ne znam sto bi apple loveri kupili IBM-ovu tastaturu.

Apple je sa konkurencijom sa stilom izlazio na kraju uvek, sada mi je zao sto je nisam kupio:

$_57.jpg

Ne znam sto bi apple loveri kupili IBM-ovu tastaturu.

Apple je sa konkurencijom sa stilom izlazio na kraju uvek, sada mi je zao sto je nisam kupio:

Pogledajte prilog 216569

Jer je svaka druga bolja od ove :)
Ja sam je imao uz prvog iMaca i ubedljivo najgora tastatura na kojoj sam radio. Tasteri su imali dubok hod, ali su bili klimavi, ne sećam se da li su se oni znali zaglavljivati ili samo space bar, no svejedno, nikad je kasnije nisam poželeo.

Jer je svaka druga bolja od ove :)
Ja sam je imao uz prvog iMaca i ubedljivo najgora tastatura na kojoj sam radio. Tasteri su imali dubok hod, ali su bili klimavi, ne sećam se da li su se oni znali zaglavljivati ili samo space bar, no svejedno, nikad je kasnije nisam poželeo.
Naprotiv, dobio sam jako pozitivan feedback za ovu tastaturu od admina foruma koji i danas poseduje istu.. Ko zna sta je u pitanju..

Danas svako može biti administrator foruma [emoji14]

Setio sam se još nečega što me je nerviralo kod njih, hod tastera na dole, osetim kako plastika ide o plastiku, nije potpuno gladak. Nije da prekidač pruža otpor, već taster, kapica. Imaš tih tastatura za oko 10-15e, očas posla možeš da je imaš.

Svakako cu je uzeti ako nadjem za te pare okej primerak.
P.S ovo javno prozivanje admin tima traje vec ohooo.. :)

Firma me časti za Božić, stiže Magicforce 68 iz Londona
[emoji1]
Kad stigne javljam utiske.

Nazad
Vrh Dno