maqy
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 14.01.2022
- Poena
- 22
Pre par godina sam zeleo kvalitetnu tastaturu "custom" tastaturu, ali nisam mogao da nadjem nista kod nas, odustao sam i kupio HyperX Alloy Origin Core sa crvenim switchevima. Tastatura je okej, i bio sam zadovoljan u to vreme, ali je vreme da je menjam i ovaj put bi stvarno trazio nesto custom i kvalitetnije.
Sta trazim:
Najvise bi cenio kao informaciju sajt na kome moze da se nadje ovako nesto i poruci u Srbiji. Jedino za sta sam ikada cuo je keychron gde su cene tastatura okej, ali je shipping onda duplo, to bas ne bi radio ako moze da se izbegne. Cuo sam i za tvrd rad kod nas, ali mi se nazalost uopste ne svidja jedina tastatura koju nude. Osim toga se stvarno ne razumem, i pokusao sam da citam malo ovde, ali vi pisete o mnogo naprednijim temama koje ne mogu da pohvatam.
Hvala!
Sta trazim:
- Sto vise moguce "Creamy" zvuk. Moji trenutni switchevi su okej, ali zelim nesto tise sa lepsim zvukom i da ne odzvanja
- 75% (mora da ima strelice i F key-eve, nije mi bitno tacno koliko procenata je)
- Da bude prosta, mala, lepa tastatura. Ne zanimaju me boje, gimike ili cak rgb (mozda mi ne bi smetale, ali ne trazim to)
- Potencijalno wireless (ako dobro radi)
Najvise bi cenio kao informaciju sajt na kome moze da se nadje ovako nesto i poruci u Srbiji. Jedino za sta sam ikada cuo je keychron gde su cene tastatura okej, ali je shipping onda duplo, to bas ne bi radio ako moze da se izbegne. Cuo sam i za tvrd rad kod nas, ali mi se nazalost uopste ne svidja jedina tastatura koju nude. Osim toga se stvarno ne razumem, i pokusao sam da citam malo ovde, ali vi pisete o mnogo naprednijim temama koje ne mogu da pohvatam.
Hvala!