Ja imam Draconic i zadovoljan sam. Skroz okej tastatura.Poz ljudi, gledam da promenim svoju Kala K557 tastaturu, odnsono da kupim novu, a trenutne dve tastature koje gledam od ponuđenih su Redragon Draconic K530 i Aula F3068, obe tastature su hot swappable i 60% su plus mogu da se povežu preko Bluetooth ili Tip C kabla, sad jedina mana je to što Draconic koristi outemu brown switcheve dok ova Aula koristi neke plave wood switcheve, čudno ime za switch. Samo jednu od te dve mogu izabrati, cena za draconic je u Desk-u oko 7600 rsd a aula je u Game Centru okruglo 7000. Koju izabrati?
Ja sam uzimao sa Alija ove, kao coiled su, ali je ovaj deo posle aviator konektora je metar i po dugacak. A izgleda lepo i ja sam uzeo crno narandzastu kombinaciju i tamno zelenu bas su dobre boje.illidane, jel sam sa tobom igrao D4?
Jel ima dobrih kablova kod nas ili samo Ali? Ako te ne mrzi da mi sibnes koji link, moze i na PP.. Neki sto priblizniji ovom koji dolazi uz tastaturu, samo da je duzi![]()
Draconic ako se ne varam jeste hot swap ali samo za outemu switcheve, dok je Aula dobra za sve jer ima Kailh sockete. Ali Draconic ima dosta bolji Bluetooth kontroler od Aule, Aulu sam prestao da koristim jer je budjenje iz sleepa mnogo sporo. Takodje na Draconic nemas strelice, pa ako ti trebaju moras kombo tastera da bi ih dobio, sto je meni licno deal breaker.Poz ljudi, gledam da promenim svoju Kala K557 tastaturu, odnsono da kupim novu, a trenutne dve tastature koje gledam od ponuđenih su Redragon Draconic K530 i Aula F3068, obe tastature su hot swappable i 60% su plus mogu da se povežu preko Bluetooth ili Tip C kabla, sad jedina mana je to što Draconic koristi outemu brown switcheve dok ova Aula koristi neke plave wood switcheve, čudno ime za switch. Samo jednu od te dve mogu izabrati, cena za draconic je u Desk-u oko 7600 rsd a aula je u Game Centru okruglo 7000. Koju izabrati?
Znam da draconic nema strelice, to mi nije problem a i Redragon ima beše svoje bullet swithceve kod nas, mislim da su jedino dostupni Bullet F, B i QL switchevi. Planiram da uzmem bullet F ili QL kad budem u Junu uzimao tastaturu, samo nmp koje da izaberem od njih ili da uzmem na aliju crvene outemu swithceve pa da imam da menjam kad poželim.Draconic ako se ne varam jeste hot swap ali samo za outemu switcheve, dok je Aula dobra za sve jer ima Kailh sockete. Ali Draconic ima dosta bolji Bluetooth kontroler od Aule, Aulu sam prestao da koristim jer je budjenje iz sleepa mnogo sporo. Takodje na Draconic nemas strelice, pa ako ti trebaju moras kombo tastera da bi ih dobio, sto je meni licno deal breaker.
damn, 80 evra samo za jedan keycap?![]()
Artisan Keycap: Diablo IV Edition
Customize your keyboard with a unique, artisan keycap depicting Diablo's demonic visage. Limited Edition items from SteelSeries.
Ovo će zanimati najviše @illidan, ode sova i moraju matching keycaps
Edit:
ARTISAN KEYCAP: DIABLO IV® EDITION
Limited Edition Diablo® IV design
- Stunning Artisan keycap inspired by Diablo IV hell gate
- Compatible with Mx Stem Mechanical Keyboard
- One of 2,160 uniquely numbered keycaps
price€ 79,99
In stock
Razumem, ručno radjen. A i predobro izgleda.da, rucno radjen, probaj da napravis jedan pa izracunaj za koliko da ga prodajes![]()
Mislim da K530 PRO ima Kailh hot swap switcheve.Koliko vidim kod nas ima K530 RGB i K530 PRO, zna li neko koje su razlike ili su to iste tastature?
Kako je rešeno osvetljenje, belo? Ima podešavanja nivoa osvetljenosti ili samo one glupe efekte?Kome treba nova tastatura ili samo stvar za modovanje, na banggood ima Royal Kludge RK84 za nekih $54.
![]()
Royal Kludge RK84 Mechanical Keyboard 84 Keys Triple Mode Wireless bluetooth5.0 + 2.4Ghz + Type-C Wired Hot-swappable RK Switch USB Hub Rechargeable White Backlit ABS Keycaps Gaming Keyboard
Nur US$65.99, kaufen Sie den besten Royal Kludge RK84 Mechanical Keyboard 84 Keys Triple Mode Wireless bluetooth5.0 + 2.4Ghz + Type-C Wired Hot-swappable RK Switch USB Hub Rechargeable White Backlit ABS Keycaps Gaming Keyboard Online-Shop zum Großhandelspreis.www.banggood.com
Ja narucih jednu upravo. Vec sam je modovao za zeta, jako dobra tastatura. Baterija dugo traje, ima 3 moda povezivanja, hot swap je.
Ko voli nek izvoli.
ja mislim da ima outemu ako sam dobro čuo.Mislim da K530 PRO ima Kailh hot swap switcheve.
Belo je osvetljenje, podesavanje nisam siguran ali verovatno ima modove razne nije samo staticno. Plave prekidace svakako bacam kad ih skinem jer su uzasni. Osvetljenje mozes da vidis kako je reseno po slikama ili na YT.Kako je rešeno osvetljenje, belo? Ima podešavanja nivoa osvetljenosti ili samo one glupe efekte?
Mada vidim da su plavi prekidači, to bih morao odmah da menjam, osvetljenje je pretpostavljam u samom prekidaču?
Moja greska nisu Kailh, ali imaju podrsku za sve switcheve 3pin ili 5pin. Tako da je svakako dobro unapredjenje u odnosu na stare outemu sockete.ja mislim da ima outemu ako sam dobro čuo.
Ako ces bacis bolje posalji nekome ako odgovaraju.Belo je osvetljenje, podesavanje nisam siguran ali verovatno ima modove razne nije samo staticno. Plave prekidace svakako bacam kad ih skinem jer su uzasni. Osvetljenje mozes da vidis kako je reseno po slikama ili na YT.
Moja greska nisu Kailh, ali imaju podrsku za sve switcheve 3pin ili 5pin. Tako da je svakako dobro unapredjenje u odnosu na stare outemu sockete.
Nisam mislio bas da bacimAko ces bacis bolje posalji nekome ako odgovaraju.