Šta je novo?

MEGA

gorgilije

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2009
Poena
845
Aploudovao sam jedan folder sa nekim mojim slikama od 700 MB na MEGA,ali ga nisam rar-ovao.I sad imam taj folder sa slikama tamo i za svaku sliku imam poseban link za skidanje.Oko 450 slika.Dali postoji nacin da ja taj folder downloadujem ceo a ne sliku po sliku?:zgran:

Može da se sve prezume, obavezno koristi Chrome.

1. Selektuj sve fajlove koji si uplodovao (drži Shift selektuj prvu i poslednju fotografiju)
2. Desni klik i otvoriće ti se padajući meni
3. Klik na opciju (Preuzmi)
4. To je to

Zaboravio sam da kažem kada te pita da dozvoliš opciju za višestruko preuzimanje u Chrome uradi to (Allow)...

To ti je jedini način za sada, jeste problem što će pitati za svaku sliku posebno gde da sačuvaš ali drugog načina za nema, sve dok ne izađe "Mega Manager" app koji svi sajtovi skoro imaju, ipak je Mega u beta fazi, tako da ga treba koristiti sa rezervom nikako kao finalnu opciju... dok se sve ne stabilizuje i izađe iz beta faze...

Poslednja izmena:
Provlaio lik sa SKa ....

Može samo fajl, ne može folder .... zato nemam lanac :) :)

Jel ima neki program da se instalira za PC od MEGA, da mogu samo da prevucem u folder i da mi se automatski upload-uje na njihov server? Kao sto ima npr. za Dropbox ili Google drive. Ili se sve radi direktno preko njihovog site-a?

A nema nikakav program da se instalira za PC, vec samo tako moze preko njihovog site-a?

I da li ima neka aplikacija za Andorid i kako se tacno zove? Trazio sam, ali meni izbaci sve neke bzvz aplikacije...

@stolex
Mislim da nema jos, bar ja nisam nasao. Tek su poceli sa radom, bice aplikacije sigurno

A nema nikakav program da se instalira za PC, vec samo tako moze preko njihovog site-a?

I da li ima neka aplikacija za Andorid i kako se tacno zove? Trazio sam, ali meni izbaci sve neke bzvz aplikacije...

Jos uvek je to beta faza, tako da nemaju nijednu aplikaciju za upravljanje sadrzajem. Planove o daljem razvoju sajta mozes procitati na Blogu pod nazivom Development roadmap

U cemu je fora?Aplouduje ga lepo,dodje do 100% i onda tako stoji 30-tak sekundi,i pocne opet da ga salje!!!Ako je to fajl od 300-400 MB,meni treba sat-dva da ga up-nem,da bi ga on ponovo poceo slati!Jel zna neko zasto je to tako,dali se zale ljudi na ostalim forumima i jel ima leka tome.

Mnogo sam volela megauploa, sada kad sam videla ovo odusevilo me, nema kodova, brzina je maksimalna, jednostavno za preuzimanje... Neka traje samo...:type::,,:

Lepo im ide, evo par tvitova

#Mega stats: Tens of millions of files have been uploaded since launch. Only 50 takedown notices received.

A sto se tice aplikacija

#Mega desktop client and mobile apps coming asap. AND one doomsday button for everyone ;-)

Koristi li neko ovo? Meni nekad padne brzina uploada na svega par kb/s međutim netlimiter pokazuje da firefox i dalje uplouduje punom brzinom. Zna li neko o čemu se tu radi?
Posle kad završi taj fajl i pređe na sledeći onda opet ide punom brzinom.

Vrh Dno