Šta je novo?

Medieval 2: Total War Predstavljen

Sama kampanja proteže se na tri kontineta, među kojima i američki na kojem ćemo vršiti kolonizaciju Novog svijeta i ratovati protiv do sada neviđenih protivnika, dok već poznate radnje uključuju diplomaciju, savezništva, izdaje, križarske pohode, nadmudrivanje s Inkvizicijom i još mnoštvo drugih akcija po kojima je ovaj serijal postao popularan.

Ovo će biti extra!

Fantazija. :)
Samo,ne bih se bunio ni da prave Shogun 2.

Ne bih ni ja,naprotiv!
Medieval je najpopularnija i najprodavanija igra iz serijala.Razlog više za izradu nastavka.

Mada negde sam nasao da je u izradi ultra mega giga Shogun 2 mod na bazi Rome-a

aj potrazi info za to da vidimo kada izlazi

Gledam one screenshotove i stvarno izgledaju super. Nisam siguran, ali da li neko zna hoce podrzavati HDR. Cini mi se kao da je koristen na nekim shotovima. Ili je to ipak do mene.
pozdrav

vracaju se i oni filmici kad das misiju assassinu itd... to mi je nedostajalo od Shoguna daju dobar feeling igri

Poslednja izmena:
Medieval 2 Total War

www.3dgamers.com

Besplatan demo - potrebna samo osnovna registracija, skinuo sam ga pre sat vremena ...

Prilozi

• MTW2.JPG
    MTW2.JPG
    49 KB · Pregleda: 114
Poslednja izmena:
Probao sam i igrao demo, 2 bitke mogu da se igraju, stvarno impresivno izgleda... nemam reci. Igra je dosta zahtevna, sto je u neku ruku dobro jer kad se za neko vreme apgrejdujemo mocicemo da uzivamo u potpunosti u prelepoj grafici! Za sada na mojoj masini radi pristojno koliko toliko u 1024. :) Kampanja obecava sate zabave, kako vidim na netu, a bitke su vrhunske, nista nije mnogo menjano, samo graficki mnogo bolje izgleda. Svaka preporuka!

Igra deluje nestvarno dobro, samo je jezivo zahtevna. Sa 7900Gs je na granici igrivosti, mada sam dobio minimalni skok FPS-a prelazom sa 1280 full na 1024 low (sa 25 na 40), tako da otprilike treba mnooogo jak procesor.

da, tacno, sad sam se igrao bas sa podesavanjima, rezolucija ne pravi veliku razliku zaista... moguce da su optimozivali za dual, ne znam, ne mogu da nadjem nikakav info na... videcemo full :)

Na ovom mom radi ok(35-55 fps) u 1280 sve na full,jedino senke i travuljina na low,te 2 stvari ,pogotovu senke najvise obaraju frame rate.Nadam se da ce jos malo da se optimizuje,igra mnogo obecava!

Ja bre za njega kupujem novi komp, 7900gto i 3800+x2:)
Majke mi sam planirao pare, da tacno kad izadje,sklopim masinu:d

A sta bi sa onim demom, nije radio na procesorima koji ne podrzavaju ss2? Ja ga probao na svom bivsem bartonu i nije hteo.

da, ne radi na starim procesorima, doduse na zvanicnom furumu su se javili ljudi koji tvrde da su ga pokrenuli... ne znam sta da kazem :D

Sa totalwar.com :

What are the minimum system requirements?
The minimum system requirements for Medieval II are:

English version of Microsoft® Windows® 2000/XP.

Celeron 1.8GHz Pentium 4® (1500MHz) or equivalent AMD® processor.
512MB RAM.
8x Speed DVD-ROM drive (1200KB/sec sustained transfer rate) and latest drivers.
11.0 Gigs of uncompressed free hard disk space.
100% DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers.
100% Windows® 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers.
DirectX® 9.0c.
128MB Hardware Accelerated video card with Shader 1 support and the latest drivers.
Must be 100% DirectX® 9.0c compatible.
Monitor must be able to display 1024x768 resolution or above.

Nestu su eksperimentisali onda sa demom. Tamo se bas navodi da treba sse2.

Nadam se da puna verzija igre nece traziti proc sa sse2, nisam planirao da menjam svoj sempron 2600+ socket A u skorije vreme...
Ne bi bilo fer da mi to urade...

pa sempron podrzava sse2

meni demo izbacuje neki error pri startu.
konfa je 6600gt,barton2600,giga rama.dakle,dosta iznad minimuma...
jel se desavalo jos nekom nesto slicno?

edit,sad sam video da zahteva sse2.****ga...
valjda full nece zahtevati.citam na nekom forumu da beta ne zahteva sse2,ali nije bas pouzda informacija.
sada,samo mozemo da se nadamo.

edit no2:
jel postoji neki nacin da se emulira sse2?pokusavao sam nesto da nadjem na googleu,ali mi bas i nije islo...

Poslednja izmena:
ljudi, ja mislim da procesori nisu bili skoro ovako jeftini, ako planirate nove igre da igrate, sto ne razmislite o "blagom" upgradeu?

da bas su jeftini...
za neki pristojniji komp,sa kojim bih zaistaosetio pomak u performansama mi treba nekih 120 jura za cpu,80 za plocu.pa onda mora jos i da se menja i graficka na pcie,pa diskovi na sata...
puno je to posla i para,a ovaj barton i dalje sve lepo tera.

Upravo tako, nije samo procesor u pitanju vec mora sve da se menja.
Sempron, Barton ili bilo sta AMD-ovo za socket A (ili starije) NE popdrzava sse2 instrukcije, ukucaj na guglu pa vidi. Ima i na wikipediji.

jeftini upgrade: a64 3000+ (koji ces da kloknes makar na 2200), nforce3, sa agp-om = 75 + 70, novo! - 70 (barton + ploca) = upgrade od 75e. E ****ga sad to je mozda puno, ali cete dobiti bas lepo ubrzanje. ;)

hm,pa bas i nece biti neko ubrzanje.i ja drzim mog bartona na 2200.ubrzanje bi bilo max par procenata.a ne isplati se dati pare za tako malo ubrzanje...
prelazak na am2 (core duo jos bolje) bi se isplatio,ali toliko para mi se trenutno ne daje.

ali to i nije tema.ako neko zna nacim na koji bi se zaobisao sse2 neka pise.nama samo ostaje da se nadamo da full nece traziti sse2,ili da puknemo ~250e na novu kantu.

Sinteru, koliko si podigao napon proc da bi postigao 200*11? Ja sam probao na svom sempronu 2600+ samo da stavim magistralu na 200 i nije htelo, zakucao je pa sam uradio clear cmos i ponovo podigao sa starom magistralom. Jel' za sempron default napon 1.6v? Ploca je Epox 8rda+.

Nazad
Vrh Dno