Šta je novo?

Media Player preporuka...

magicius

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2007
Poena
320
treba mi mala pomoc prilikom izbora media playera :(

sta preporucujete/zasto?

trenutno koristim malo GOM player,malo KMPlayer... ima li nesto bolje?

Bitna je podrska za Fajlove i Interfejs

Zoom player ja koristim i ok je instlaira sam sve kodeke. Samo pitanje da li on moze da pusti mkv?

KMPlayer

Ja koristim GOM i jos nisam nasao neki bolji a probao sam mnogo.A i KM nesto zeza sa win7.

Foobar za audio i KMPlayer za video

Mene najbolje sluzi KMplayer ali u slucaju da zatreba tu je i MPC.

KMplayer i neznam zato tebi zeza na win 7 ali kod mene radi perfektno! mada ja nisam stavio najnoviju verziju KMP nego neku od ranije koja je tada bila beta kmp_1431_r3 ali zato radi ko luda mozes je naci preko googla!

Primarni:GOM
Sekundarni:MPC,KMP
Iskreno više mi ništa ne treba jer mi ovi rade dobro.

:wave:

KMplayer, ima sve kodeke, sem za Real media, dodaš i Real Alternative i sve radi ko podmazano
GOM sam koristio izvesno vreme, međutim nešto zezao sa MKV fajlovima, iako sam stavio dobar codec, pa sam prešao na KMP

Instaliras K-Lite Mega Codec Pack ,odabrati profil Playback only i iskljuciti DirectVobSub ,dobijas sa njime Media player classic u kome ces jedino podesiti Options/Output/Direct Show Video/ cekiraj VMR 9 da bi mogao da pustas prevod i to ti je sve sto ti je potrebno , gledaces apsolutno sve sa tim ,apsolutno sve.

A za muziku naravno samo Foobar i nista drugo .

KM player i vozi, nista drugo ti nece pasti vise na pamet da instal :)

KMPlayer

Jos samo kad bih provalio gde se iskljucuje Always on top during playback...

Provaljeno:

attachment.php

Hvala :)

Nisam nesto ni specijalno trazio (sta cu lenj sam :D)

@peja Ovo nije prvi put da si pomogao oko necega, imaginarni +rep za tebe (kad mi vec cascavanje pivom slabo ide :d)

Verovatno cu biti jedini, ali... WMP11. Pustam sve sa njime (sto se tice videa) i nemam apsolutno nikakvih problema. K-Lite Codec Pack, DivXG400 i cepaj. :)

A za muziku koristim Winamp. Po meni nema boljeg. :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno