Šta je novo?

Medal Of Honor : Airborne

Prilikom instalacije prvog dvd-a,pojavi se greska da ne moze da iscita ovaj fajl "content2.cab". Jel zna neko o cemu se radi.Windows Firewall je ukljucen.Verzija je na dva dvd-a

probaj ubacit dvd 2 i klikni retry, ako nije do tog onda je los dvd

Losh DVD na zalost. Nabavi negde drugde, a inace igrica je sasvim OK i jedine su joj mane to shto je mnogo kratka i shto nema podrshku za LAN okrshaje.

pozz.

Sad sam instalirao igricu svidja mi se i odlicno radi na mojoj konfi.

AMD Athlon 3800+ 2.60GHz
MSI k9n@ULTRA
ASUS 7600GS 512MB

Sve postavim na max. i rez. 1024x768 fps nikad ne opadne ispod 26:banana::banana::banana:

@Gadzoguz:

ili sam ja lud ili je nvidija izbacila bas dobar set drajvera posto kod mene ovako radi (demo do duse, cisto sumnjam da full bolje radi)

http://www.benchmark.co.yu/forum/attachment.php?attachmentid=26930&d=1188057307
http://www.benchmark.co.yu/forum/attachment.php?attachmentid=26932&d=1188057396

to su najgori slucajevi naravno, ostatak je u oko 30-40, 50 nisam video sem u brifing sobi :D

Sacekaj pet minuta sad cu i ja da postavim sceanshotove;)
da se uvijeris

Evo slicica:

Poslednja izmena:
al u sta ti mene sada uveravas ? :) idi tamo u centar i kad pocne rokanje i padne fps gledaj kolki je, ja sam okacio moj NAJNIZI, nije mi stalno 19 naravno. Ja sam komentarisao na osnovu onoga "ne pada mi ispod 26", ne kazem ja da ti negde nemas i vise, na tim mestima ja imam 45, a ti 30, (ne pisem ovo da bi se hvalio vec poredjenja radi). I Ji 4tze ti je reko "mmda" isto za tih 26 fps, a ne za nesto drugo. :) Nemoj da mislis da te sad ja nesto prozivam isl. Samo kazem da ti sigurno pada ispod 26, nista vise ;)

Prilozi

• MOHADemo.exe 0 02-36-16 .jpg
    MOHADemo.exe 0 02-36-16 .jpg
    216.9 KB · Pregleda: 120
probaj ubacit dvd 2 i klikni retry, ako nije do tog onda je los dvd

Probao.ali ne zeli da saradjuje sa dvojkom,samo sa kecom,a njega neiscitava.Probano sa jos jednim citacem,nece.Ipak je lose srezan

Hm... Cudno da kod Gadoguz-a radi ovako dobro a imamo slicne masine.Na mojoj masini radi pricno jadno (ocekivano).Uglavnom je sve na low a nesto na medium sa zadnjim forceware driverima.I na ovim podesavanjima mi fps dosta pada i javlja se lag.U sustini prvi utisak o igri je bio vauuu ali posle nekog vremena sam se hm.. da ne kazem razocarao ali smirio strasti.

Odmah da razjasnim: amater sam, ali volem da igram, posebno ovakve kakva je i MoH, i to još od Wolfensteina. LM: potrebna mi je pomoć oko prelaska nivoa Market Garden. Dosta toga sam prešao i nalazim se na mostu, sa par drugara. Uništio sam tenk panzerschrekom, ubio onu dvojicu levo i desno iza džakova sa peskom. I šta sad? Niti ima nezavršenih zadataka na spisku, niti se nešto dešava. Čini mi se samo da mi je jedan od drugova rekao da treba a stignem do krova (!?).

hm, tu ne bi trebalo da bude problema.
Koliko se secam, tu su dva tenka koja treba da unistis...promuvaj se malo po mostu, probaj jos napred da ides.

pre ovog na mostu bila su još 2 tenka: 1 što kruži oko bloka od samog početka misije, i drugi koji se pojavi negde pred kraj. Kada sam mislio da je sve gotovo, trebalo je da se ode na sam most i ovaj tenk, o kome je reč, se nalazi negde oko sredine, iza par auto-olupina. Kada se uništi (tenk) ne može se proći pored njega (prepreka od bodljikave žice je sa obe strane). Inače sve je mirno. Moji drugovi čuče i čekaju (jedan me je pitao gde am bio kada sam se vratio posle lutanja oko mosta :) ). Jedino što se dešava je da avioni preleću.

Hm... Cudno da kod Gadoguz-a radi ovako dobro a imamo slicne masine.Na mojoj masini radi pricno jadno (ocekivano).Uglavnom je sve na low a nesto na medium sa zadnjim forceware driverima.I na ovim podesavanjima mi fps dosta pada i javlja se lag.U sustini prvi utisak o igri je bio vauuu ali posle nekog vremena sam se hm.. da ne kazem razocarao ali smirio strasti.

Meni je masina dosta(Skoro na max.) overklokovana a graficka ima 512MB sto se osijeti dosta na novijim igricama;)

Meni je masina dosta(Skoro na max.) overklokovana a graficka ima 512MB sto se osijeti dosta na novijim igricama;)

Pa nisam bash siguran dali se bash puno oseti onih 512 MB na 128 bitnoj kartici :)

Pa nisam bash siguran dali se bash puno oseti onih 512 MB na 128 bitnoj kartici :)

Ovih dana bi trebao da mijenjam CPU i grafu.

Planiram da uzmem AMD 4400X2 i 7900GS

Pa da se popravim za koju slicicu:guitar::guitar::guitar:

Poslednja izmena:
e da pitam nesto, da li neko ima uputstvo za podelu na dvd9 na 2xdvd5 i da je probao da li radi zaista ?

ja sam nasao ovo:

Medal of Honor Airborne DVD9-to-2xDVD5

DVD1:
1.Make a temp folder called DISK 1 & copy the contents of the DVD9 to it.
folders:
Autorun
DirectX
PhysX
PunkBuster
Redistributable
Support
UnrealEngine3 (del MOHAGame\CookedMovies)

files:
autorun.dat
AutoRun.exe
AutoRun.inf
Content1.cab
Content2.cab
Content3.cab
Content4.cab
EASetup.exe
MOHA.ico
Setup.exe

2.Open autorun.dat with Orca
Click on ‘Media’
Change the VolumeLabel for the DISKID 10-17 to: DISK 2

3.Burn the contents of the DISK 1 folder using the label: DISK 1

DVD2

1.Make a temp folder called DISK 2 & copy the contents of the DVD9 to it.

folders:
UnrealEngine3 (del MOHAGame\CookedPC and Pb folders)

files:
AutoRun.inf
Config.cab
Content5.cab
ContentA.cab
Group0.cab
Group1.cab
Localiz6.cab
MOHA.ico
Splash.cab

Other patchs and crack

2.Edit the Autorun.ini to look like what I have below
[autorun]
open=0
Icon=MOHA.ico
Name=Medal of Honor Airborne
[Special]
Disk=1
ProductGuiID={25F28E39-FDBB-11DB-8314-0800200C9A66}

3.Burn the contents of the DISK 2 folder using the label: DISK 2

al vidim da neki imaju verzije na dva dvd-a pa ne bi da narezem pa da ispadne da ne radi.

Mala pomoc ? :) Hvala unapred :)

Primetio sam u extras-u advanced combat tactics ili tako nesto, kako god postoji jedan clip o koriscenju snajpera i onaj cova prica kako kada se puca treba stiskati obarac a ne samo okinuti, u tom trenutku se sa leve strane ekrana skupljaju krajevi indikatora jedan ka drugom i nisan na snajpu je neverovatno miran.
E mene sada interesuje da li je neko od vas provalio kako se to radi jel sam ja probao sve i nista se ne desava drugacije nego kao i pre.

Drzish levi klik dok je zoom ukljucen!

Moze da se zadrzi dah...koliko se secam to je shift ili space.

...to je space...

Ne znam za vas ali mene uzasno nervira ona glupost kad se protivniku vidi cela glava iznad bureta ili nekog drugog objekta a ne moze da se ubije jer posoji nevidljiva tekstura porede njegove glave. :mad: Neko je vec pisao o tome ali sam morao ponovo da napomenem.

Nisam to primetio?Desavalo se da mu vidim par pixela od slema iznad zaklona i da klepim headshot.Ono sto smeta jeste kad sam JA iza zaklona i ne mogu da pucam malko iznad.Desava se da iznad ivice u vazduhu lebde rupe od metaka.
Ili kad mi saborac upadne na isto mesto gde ja stojim.Posto nisu odradili clipping kako valja, ne moze da se puca, jer pogadjas svog saborca iako ga nigde ne vidis.
A to sa neprijateljima i zaklonom stvarno nisam primetio.Cak mi je bilo super da im lupam hedshotove ili ih ranjavam u noge dok ne crknu.

Desava se i to, na primer, cuci svaba iza supljeg tocka od neke kocje, i ne mozes da ga uroksujes...

Poslednja izmena:
Dali postoje ikakve sanse da izadje patch kao za Bioshock koji podrzava ps20 kartice X700/x800/x850?

Posto zavrsih Bioshock, evo poceo sam da igram i novi Medal. Presao sam prvu misiju na Siciliji,i podseca me na atmosferu kakvu je ima fantasticni Alied Assault. Akcije ima koliko hoces. Te trci vamo, te pucaj tamo, te miniraj sve i svasta. Barem takav je pocetak. Na 800x600 i low detalje drzim. Zadovoljan sam kako radi. Samo da moze da se igra, a da ne pada drasticno fps. Ono sto mi se ne svidja jeste sto nema da snimas poziciju kad hoces, nego na foru checkpointa.

Ono sto mi se ne svidja jeste sto nema da snimas poziciju kad hoces, nego na foru checkpointa.

Meni se bas to i svidja jer ono tipkanje F-5 na svake 5 sekunde je bzv i igra se lakse prelazi.Ovako mora malo da se cima a ne samo trci i udri.

Nikako da instaliram igru. Komp mi se restartuje pri pokretanju instalacije. Kada je pokrenem preko easetup.exe nema restarta, ali mi se negde na pola instalacije pojavljuje greska vezana za fajl "Content4.cab". Ukljucio sam firewall, izbacio stari i instalirao novi Ageia drajver (onaj sa MOHA diska) i opet isto. Jedino sto znam je da navedeni fajl 100% nije ostecen???:wall:

Nazad
Vrh Dno