ivo.r je napisao(la):Pretpostavljam da mislite na McQuay, zar ne? Važe za dobre klime (bivši Westinghouse), mada čisto sumnjam da se prave u USA.
Aca je napisao(la):Ako je McQuay, ima ih gomila kod mene u firmi, 12-ice i 18-ice, pola ih ne radi kako treba, uopste se nisu nesto pokazale. Ugradjene su pre 2 godine, a samo u prvih mesec dana po ugradnji, u moju kancelariju dva puta je dolazio serviser da je proverava, dopunjava gas i ne znam ni ja sta je sve cackao i nikada nije bas nesto sjajno radila. Toliko o moji iskustvima.
ivo.r je napisao(la):Hmmm, važile su za solidnije, što ne znači i tu ne ulete loši primerci.
Ne vezano (samo) za McQuay. Zaista sve više verujem da klime koje se kod nas prodaju nisu vid'le firmu koja na njima piše. Što je najgore mislim da više ni one "skuplje" firme nisu ono što na njima piše.![]()
ivo.r je napisao(la):Ma sve zna znam komšo, ali ono što me brine je što se bliži doba godine kad me u proseku 30-ak ljudi satima smara sa pitanjima "Šta da uzmem?", "A kako da znam da je original?", "A kako to u stvari radi?" i sl. Nekada je najbolje da se čovek pravi lud, čak i pred najboljim prijateljima.
ivo.r je napisao(la):Ma sve zna znam komšo, ali ono što me brine je što se bliži doba godine kad me u proseku 30-ak ljudi satima smara sa pitanjima "Šta da uzmem?", "A kako da znam da je original?", "A kako to u stvari radi?" i sl.
Heinz je napisao(la):E stvarno, kako mogu da naprave klimu i da je prodaju za cirka 200€ ?
Šalu na stranu, ne znam od čega ih prave, ali uzeću Neo pa kud puklo .)
Aca je napisao(la):Kad bi znao nabavne cene u Kini na veliko, uvideo bi i da je 200€ dranje. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari