Bymax,
Tvoj post bi verovatno bio aksiom za apple zanesenjake a svi koji se ne slazu sa tobom bi bili pajaci i budale koje pricaju napametda nije moguce na vrlo jednostavan nacin proveriti ga u praksi.
Evo put po noge pa u TC Usce gde se u dve radnje, jedne pored druge, mogu na delu videti mbp i taj nesretni hp envy.
Sta takvo razgledanje govori? Da je hp model bolje i kvalitetnije uradjen - em ima bolji displej em mu kuciste nije klizavo te ne bezi iz krila em mu je moguce nakaciti dodatnu bateriju na ledja i dobiti fantasticnu autonomiju koja ne postoji nigde. I sve to uz osetno manju cenu te jaci hardver kao i zavidnu mogucnost dodatnog budzenja hardvera koju apple pandan nema.
To natavno ne znaci da mbp nije kvalitetno uradjen, naprotiv, ali je potpuna budalastina tvrditi da takca fasyatura i ekran ne postoje nigde, jer to jednostavno nije istina.
Sto se tice tihog rada vec sto puta smo apsolvirali tu temu - mbp jeste tih ali po cenu zagrevanja. I to je uvek tako u svetu laptopova, sto tisi ventilator to se masina vise greje. Odavno smo zakljucili i zasto je mbp tisi a evo da se podsetimo jos jednom - zato sto pali kulere tek kad cpu i sa njim celo kuciste odu na visoje temperature. Stvar konpromisa kbg.. ja drzim smfancontrol koji brze pali kulere na mbp ali onda mbp vise nine toliko tih.
I na kraju, posto znam da si krenuo da koriatis mbp posle mene - kad mogu da ocekujem da mi se otvore oci i shvatim da imam najnaj masinu ? Vreme polako prolazi a ja i dalje ne doziveh katarzu...
Pih.... sad kad pogledam u ovaj moj post vidim da je uludo napisan jer niti ce mene neko da ubedi da u buducnosti opet kupim apple hardver niti cu ja nekog da ubedim u suprotno. No dobro... neka ostane tu obzirom da je otkucan na fonu
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk