- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 955
1. MB Asus Prime X370 Pro AM4
Ploča je potpuno funkcionalna, očuvana, kompletno sve što je došlo sa njom bez sata kablova.
Uputstvo, limcic, disk, ambalaža, istekla garancija : ), backplate cpu hladnjaka.
Radila je do pre jedan dan u mojoj kućnoj mašini multimedija/fotografije, ništa gejming ili 24/7 rad. Hladjena odlično, napajana gold strujom. : ) Znam da je nekima bitno, iz nepušačkog stana je i ja sam prvi i jedini vlasnik.
U ploču je uflešovan poslednji BIOS koji joj omogućava da radi sa svim AM4 procesorima koji su izašli do sada.
Cena 75 evra. Samo keš. Bez rezervacija!
2. AMD Ryzen 5 1600X CPU
Procesor je radio u mojoj kućnoj mašini multimedija/fotografije, ništa gejming, overclocking ili 24/7 rad. Hladjen odlično Thermalright coolerom, napajan gold strujom. : ) Znam da je nekima bitno, iz nepušačkog stana je i ja sam prvi i jedini vlasnik.
Van garancije, full pakovanje kao iz prodavnice.
Cena 80 evra, samo keš.
Ploča i procesor se nalaze u Beogradu, na Crvenom Krstu, gde se mogu pogledati.
Zajedno popust naravno!
CPU Šaljem kuririma, bulletproof upakovan!
MB ne bih slao, kuriri su pirati!
Kontakt - Aleksandar / sms, poruka ovde, Viber, WhatsApp na 064-11-77-532
Ploča je potpuno funkcionalna, očuvana, kompletno sve što je došlo sa njom bez sata kablova.
Uputstvo, limcic, disk, ambalaža, istekla garancija : ), backplate cpu hladnjaka.
Radila je do pre jedan dan u mojoj kućnoj mašini multimedija/fotografije, ništa gejming ili 24/7 rad. Hladjena odlično, napajana gold strujom. : ) Znam da je nekima bitno, iz nepušačkog stana je i ja sam prvi i jedini vlasnik.
U ploču je uflešovan poslednji BIOS koji joj omogućava da radi sa svim AM4 procesorima koji su izašli do sada.
Cena 75 evra. Samo keš. Bez rezervacija!
2. AMD Ryzen 5 1600X CPU
Procesor je radio u mojoj kućnoj mašini multimedija/fotografije, ništa gejming, overclocking ili 24/7 rad. Hladjen odlično Thermalright coolerom, napajan gold strujom. : ) Znam da je nekima bitno, iz nepušačkog stana je i ja sam prvi i jedini vlasnik.
Van garancije, full pakovanje kao iz prodavnice.
Cena 80 evra, samo keš.
Ploča i procesor se nalaze u Beogradu, na Crvenom Krstu, gde se mogu pogledati.
Zajedno popust naravno!
CPU Šaljem kuririma, bulletproof upakovan!
MB ne bih slao, kuriri su pirati!
Kontakt - Aleksandar / sms, poruka ovde, Viber, WhatsApp na 064-11-77-532