Šta je novo?

Maxthon Browser - diskusija

Zasto sta god da stavim u precicama kada ugasim prozor i ponovo ukljucim ne zapamti mi sta sam memorisao vec mi vrati na njegove po default-u?
Untitled.png

Mozda ne praznis cache, ja sam podesio da to automatski radi posle svakog izlaska iz browsera.
Gde se nalazi ta opcija?

Udjes u meni - clear browsing data, pa stikliras "delete cache files" (mozes i clear download history) i stikliras "auto clear on exit".

Zasto sta god da stavim u precicama kada ugasim prozor i ponovo ukljucim ne zapamti mi sta sam memorisao vec mi vrati na njegove po default-u?
Pogledajte prilog 168984

To bi valjda trebalo da je u meniju - settings - general (tu gde se i otvori) - open on startup - last session.

Nesto mi je pobrljavelo pa sam deinstalirao MAxthon i ponovo instalirao i sve radi kako treba, nego MAxthon Nitro kako da ubacim bookmarks u njemu ne vidim mogucnost podeavanja, da li je ovo neka demo verzija ili sta vec?

To je neka beta, nisam nikad koristio i ne mogu ti tu pomoci. Evo upravo se automatski azurirao na 4.4.5.1 koja ima ugradjen Adblock Plus.

ABP usporava ucitavanje stranice, iskljucio sam ga, jer AdMuncher to sve radi puno bolje i bez kompromisa.

Da li je izašao neki No script addon za Maxthon?

Ja ga ne nalazim u listi, bice da ga nema.

Kako da prebacim bookmarks folder (copy /paste) iz Maxthona u Maxthon i da li mogu da vidim pod kojim nick-om je bio logovan?

Nazad
Vrh Dno