Gde prodati maxcoin za ltc, koju menjacnicu savetujete?
Ja ne racunam da sam izgubio pare, ako sam novcice izrudario, a ne kupovao![]()
Jeste, otislo je malo na struju, ali nisam ja nesto puno rudario, malo sam kopao max jos pre godinu dana, pa sad zelim da pretvorim u ltc, jer imam i doge nesto sitno, pa me nervira da cuvam i pratim 3 valute, jos ovaj doge blockchain je tezi od 10gb, sto mi jede puno prostora, obzirom da sam na SSD-u...
Obzirom da imam jako sitno i max-a i doge-a, to sam zeleo da prebacim za ltc, pa cu cekati da skoci ltc, svakako necu izgubiti pare, mada necu nesto puno ni dobiti...
Za btc ne bi menjao, jer bi onda morao da pravim i sihronizujem novi wallet, a to bi mi vec pojelo dosta gb na hardu.
Doga imam samo neko vise od 25.000, dok max-a imam 1300, kao sto rekoh, sica, to mu dodje skoro 4 ltc-a ukupno.
Pa, za tako nešto ne moraš čekati $15 po komadu mogao si prodati za $8 skoro i sad kupiti za $4 imao bi duploJa samo cekam da dogura do nekih 15$ i da prodam, mada bi onda neko vreme ostavio dolare na menjacnice, ako bi posle toga dovoljno pala cena, onda bi ih opet kupio...
Kakav je ovo coin, zeznuh se debelo. Max su navodno napustili glavni developer i jos par ljudi, zeznuh se pre par meseci i kupih max-a za oko pola btca po ceni od 1900. Zadnih mesec dana mu se cena kretala oko 1000, pa sam postavio sell order na 1900, samo da vratim ulozeno. Jutros max otisao na 3800....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari