Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Zasto bi prodavali za bagatelu? Nije bas da im zauzima prostor u garazi pa zele da ga se rese. Taj ko je zeleo da proda, prodao je odavno a ovo sada vredi neku sicu koja im u zivotu nista ne znaci tako da sigurno nece prodavati.

Zasto bi prodavali za bagatelu? Nije bas da im zauzima prostor u garazi pa zele da ga se rese. Taj ko je zeleo da proda, prodao je odavno a ovo sada vredi neku sicu koja im u zivotu nista ne znaci tako da sigurno nece prodavati.

Pa znas kako ide, manipulacije u 99% slucajeva uspeva... samo treba biti u onih 5% sto profitiraju, ja nemam Max imam HVC isti djavo :p

slazem se:) evo ja mojih 1000 max ne prodajem bez skoka od jedno bar 50x ...u potpunosti sam spreman da izgubim ovih trenutnih 0,03btc koliko sada vredi moj max :d

ps..ono bez jedno 100-200x ...sad sam proracunao da ni 50x nije dovoljno :d

Poslednja izmena:
ako pod rokati mislis kopati- monero je isplativiji od max...nisam siguran kakva je situacija sa BC

Kad god pomisliš roknuo je na dno, ne može niže... ponovo te Maxcoin iznenadi! :D

ma taj pad vrednosti kolko ja primecujem je trend kod svih kripto valuta trenutno, ja izaso iz MAX-a na 0.00005 mada se sad razmisljam ako lupne u 0.00001 da kupim neku kolicinu za nedaj boze ....

Mnoge poznate njuške su izbacivale svoje koine, zatim onaj grad u Britaniji je napravio svoj, čitava jedna država stala je iza svog kripto novčića (beše Island iza aurora coina?). Nekako ispada da se ni jedan takav novčić nije proslavio, ili grešim? Ako je to trend da zajednica nakon inicijalne euforije posle nekog vremena (ako dugo nema pumpa) po pravilu odustane od coina iza koga stoji "neko", ili "nešto" za šta se pretpostavlja da imaju uticaj na novčić veći od samih minera i zdravog tržišta, onda se ni ovom našem Keiseru ne piše dobro. Jedino ako ima spremne investitore da kad im bude odgovaralo pokrenu taj pump kome se svi nadamo, u protivnom, njegove priče i najave mogu lako ostati mrtvo slovo u etru, a novčić otići na đubrište istorije. Ovo kako do sada izgleda ostavlja samo dve mogućnosti: Ili je jako lukav i ima neki ozbiljan plan, ili je top koji je uspeo da uprska sve što je zamislio i najavio. Ostaju enigma oni sa po preko pola miliona maxova što i dalje ćute, kopaju i ne obaziru se ni na kurs ni na trenutne priče.

pa pola miliona coina je oko 13 BTC...nije da neko to ne moze rizikovati? par hiljada dolara nije nesto bas enormno? ne znam koliko je to ikakva garancija za bilo sta

pa pola miliona coina je oko 13 BTC...nije da neko to ne moze rizikovati? par hiljada dolara nije nesto bas enormno? ne znam koliko je to ikakva garancija za bilo sta
Da to je u teoriji, ali u "praksi" niko nece hteti da ti proda pola miliona maksonja po trenutnoj ceni.

Za sada nacrtane, kad uzme pare na pumpu Maxcoina presadice ih.

dugo sam kopao max sa drugarom- a sad sam prvi put video kako izgleda covek...boze,ni malo mi ne uliva poverenje:D na stranu obrve:)

moj sell nije prosao na toj ceni ...1800 novcica stoje i dalje gde sam ih postavio...

e ovo je trebalo docekati, BTC stabilno pada, a max se drzi na preko 3 :D..zadnjih par dan max stabilniji :d

Mislim da je crypto priča sa AMD kartama završena. Ne samo za max, za sve valute. Od zime nVidia ulazi na velika vrata sa aždajama male potrošnje i tad će sve ponovo dobiti neki smisao, a i bilo je krajnje vreme. Ovo naše AMD smeće koje ni za šta drugo ne može da se iskoristi osim igranje i kopanje, klinci će moći da kupe za džeparac i konačno poteraju neke novije gameing naslove. Toliko će nagorelih R9 biti u ponudi da će se menjati za veći USB flešić. Jasno je da ATI fanbojevi nikada nizašta nisu naprezali grafičke osim za puštanje filmova i igranje, jer da su pokušali, ne bi ni postojali. Karte od nekoliko stotina eura neupotrebljive za najprostiji render :mad:, DXVA radi uglavnom samo u teoriji :vomit: Nestrpljiv sam da vidim šta će zeleni ponuditi na mining polju, jer u svemu drugom - CUDA :Klanjanje

Nema ništa od nvidije makar do marta 2015. http://www.kdramastars.com/articles/32965/20140813/gtx-800-series-release-date.htm

"Sweclockers says there's a chance of one high-end 20nm Maxwell model being released in 2014 (that line's equivalent of the GTX 780 ot 780 Ti, perhaps), but there's no guarantee of that happening"

nV svoju GTX880/870 seriju predstavlja-prekosutra, i upravo od te dve karte se ocekuje da zasijaju u miningu, sto se naslednika ful GK chipa tice, on je manje bitan u celoj prici pa i nije od veceg znacaja kad izlazi.

Sad da su pametni u nVidiji, pa da da finansiraju nekog talentovanog minera programera da napravi dodatno štedljiv algoritam za nove novčiće prilagođene isključivo njihovim novim kartama, kao i odgovarajući miner, krenula bi ludnica iz početka, a oni pobrali kajmak.
Samo da ne kontaktiraju alavog Claymore-a :)

Vrh Dno