Ja se s time nebih slozio nikako ali nema veze. Neke valute itekako treba cuvati.
Ok ali ti si trgovac i visis 24h tu. Nekada ces dobiti ali nekada moras i puci. Ja nemam vremena da visim na berzi i ne zanimaju ne shitcoini. Zanimaju me novcici koji imaju potencijal. Njih treba cuvati.
Saglasni smo svi da je najbolji izbor http://dwarfpool.com/max pa se tu baci.
Lol, popustili zivci od max-a? :d
Evo, ja sam pricao za DRK pre pumpa! I sta sad? Ja sam pricao i niko me nije slusao, kopali ste max jer je bio isplativiji. Sad nema kukanja. Moze da ti bude muka od cega god, cutis i trpis. Nema ljutnje, sam si birao put.
Pa to jeste...ko je od početka na Max-u i čuvao samo je u gubitku ali koliko vidim ni ostali iz tog perioda (UTC;VTC, životinjke da i ne pominjem :d) se ne mogu pohvaliti nekom vrednošću...Stvarno ne znam šta da vam kažem osim da ste u najdužoj zabluda fazi u istoriji kripto sveta.
Pogledajte prilog 144364
Maxcoin je u padu sa minimalnim štucanjima od početka marta kad je bio pump i još uvek nije pronašao dno.
Činjenica - svako ko je čuvao maxcoin gubio je pare... svaka čast vama koji još uvek verujete u ovaj shit nad shitovima od coin-a.
Pa sta da radimo, mora tako. Svi cekamo nesto da istresamo.
Zbog iste logike su ljudi i počeli da "čuvaju" MAX ali je cena za tih mesec dana jako pala pa se nije isplatilo da ih prodaju, zato im i stoje u "torbama" i čekaju bolje vreme (ako dodje)... Zato pazi da i ti ne prodješ sa XMR kao i oni sa MAX-om..da da... super je to kad nije obrnuto
odgovori mi samo ovako jednostavno, ili mi postuj tabelu koliko je vredelo 10k MAXova u martu, aprilu, maju i junu... slozi mi jedno ispod drugog... i onda mi opravdajte to sto pricate...
svi znamo da samo ih prodavali i kupovali nazzad po boljoj ceni gde si zaradu stavljao na stranu i uvek vrteo neku kolicinu... znaci nisi ih CUVAO nego okretao pogotovo ti coa032
i ja trenutno cuvam XMR tj kupim prodam dok ovako talasa i za nedelju dana sam sa jednim BTCom stavio na stranu 60 XMRa.. cuvam ih maximalno mesec dana i ako ostane stabilno onda ih zadrzavam
verovatno se ne razumem sa ljudima ili ne znam da objasnim redovno poentu cuvanja
ma bitno da se okrece
Zbog iste logike su ljudi i počeli da "čuvaju" MAX ali je cena za tih mesec dana jako pala pa se nije isplatilo da ih prodaju, zato im i stoje u "torbama" i čekaju bolje vreme (ako dodje)... Zato pazi da i ti ne prodješ sa XMR kao i oni sa MAX-om..![]()
ili kao i sa kdc, peng, pnd, corg, ... (should i say more) :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari