Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

poenta je da ne treba cuvati ni jednu valutu sa moje tacke gledista... okreni je, dupliraj i zaboravi na nju

XMR sam bukvalno duplirao... ostavio neku sicu za ne daj boze, i ako u nedelju dana to nesto krene na dole odmah prodajem i picim dalje... bio sam fan MAXa i da se ne ponavljam da sam celu opremu sa njim odplatio za tri nedelje... posle toga sam popusio jer sam cuvao i trebalo mi neko vreme da svatim kako je ovo sve igranje iz praznog u suplje...

kopaci zaradjuju u bilo kojoj valuti prvih dva tri dana, a posle to preuzimaju trgovci... cuvanje je najveca greska

Ja se s time nebih slozio nikako ali nema veze. Neke valute itekako treba cuvati.

da, tu si u pravu.. a to je BTC ;) eventulano LTC posto mu se diff konstantno povecava i moze da vredi vise, za mene nema smisla da ga sad kupujem ili kopam ako na drugoj valuti kroz trgovinu za noc mogu da ustekam 0.05 ili 0.10 BTCa... kada ce bilo koja valuta toliko narasti ako je cuvam? imas 100LTC, GRK, MAXa i cuvas je od danasnjeg dana.. koliko ce ti ona doneti za godinu dana?

bilo koji ZREO rast valute ne ide preko noci ili u par sati da ga mozes izbeci kupovinom nazad...

ma da ne dosadjujem.. ovo govori PIVO a ne ja hik.....

Ok ali ti si trgovac i visis 24h tu. Nekada ces dobiti ali nekada moras i puci. Ja nemam vremena da visim na berzi i ne zanimaju ne shitcoini. Zanimaju me novcici koji imaju potencijal. Njih treba cuvati.

Saglasni smo svi da je najbolji izbor http://dwarfpool.com/max pa se tu baci.

hvala ti :)

Lol, popustili zivci od max-a? :d

Evo, ja sam pricao za DRK pre pumpa! I sta sad? Ja sam pricao i niko me nije slusao, kopali ste max jer je bio isplativiji. Sad nema kukanja. Moze da ti bude muka od cega god, cutis i trpis. Nema ljutnje, sam si birao put.

ne razumem se toliko, ali vidim da je po coinwarz-u max i dalje osetno isplatljiviji od darka?
zato sam i odlucio da ga kopam, a i zbog nizeg diff-a...
kolko sam shvatio, na darku je sad visok diff i sumnjam da bi ja nesto mogao nakopati sa jednom 280x?

Ti mozes opusteno da kopas Max,posto si realno u fazonu da kopas i odmah prodajes. Za neko cuvanje/gomilanje je vec diskutabilno.... :d

Ako ga budes kopao i prodavao ostace ti u lepom secanju. Mi ostali jos imamo tikove zbog njega.

Mnogo sam pisao o maxu i trudio se da analiziram pozitivne i negativne aspekte u vezi sa njim, jer ovo i jeste tema o njemu. Umesto konstruktivnog mišljenja često sam kao odgovor dobijao čisto "pljuvanje radi pljuvanja", bez bilo kakvog realnog kritičkog osvrta na trenutnu situaciju i faktore koji su ga kreirali, koji na njega utiču i koji će mu određivati budućnost. Ljudi koji su rešili da pljuju, ili ismevaju retko razmišljaju dugoročno i analitički i najvažnije im je da li novčić trenutno tone, ili raste, pa je dalja ozbiljna priča postala besmislena. Ja znam da je njihovo pljuvanje rezultat razočaranja i to je ljudski, ali ne menja stvar.
Zbog Maxa Keisera i ekipe koji stoje iza maxcoina verujem da će biti probuđen u jednom trenutku u budućnosti i da je zato pametno imati jednu količinu u šteku, kao uostalom i štek što više drugih perspektivnih valuta. U svakom slučaju meni je maxcoin veoma zanimljiv, prvenstveno zbog toga što je skoro potpuno kontrolisan od strane jednog (medijski jakog) čoveka koji je dokazao da je gotovo uvek sa par tvitova mogao da duplira vrednost ovog coina. To mu daje mogućnost da se od njega sutra napravi šta god ovaj hoće i kad hoće, a tu leži šansa da se i mi ogrebemo. Pored prednosti konfirmacije od 30 sec i raznih investitora na koje Max Keiser ima nesumnjiv uticaj, maxcoin bi (možda) mogao biti veliko iznenađenje u budućnosti. Niti sam fanboy, niti ga mrzim, a odavno ga ne kopam. Imam mali štek i nadam se da će se to jednom isplatiti. Zbog interesantnih činjenica koje prate ovaj novčić svakome bih preporučio da sačuva jednu količinu za "nikad se ne zna" i to je sve.

kolika je to "mala" kolicina koju cuvas? ja (sa drugarom) kopajem max i do sada sam ga samo prodavao tj nisam nista sacuvao...malo je bezve sto nikako da se stabilizuje konstantni pad vrednost:(

Koliko je to "malo" veoma je diskutabilno i zavisi od onog koji procenjuje....Nekom je 1000 komada malo dok je drugom to velika količina ;)
U svakom slučaju delim mišljenje sa FlySukhoi (SU 37 - rules :p)

Stvarno ne znam šta da vam kažem osim da ste u najdužoj zabluda fazi u istoriji kripto sveta.

max.jpg

Maxcoin je u padu sa minimalnim štucanjima od početka marta kad je bio pump i još uvek nije pronašao dno.
Činjenica - svako ko je čuvao maxcoin gubio je pare... svaka čast vama koji još uvek verujete u ovaj shit nad shitovima od coin-a.

Stvarno ne znam šta da vam kažem osim da ste u najdužoj zabluda fazi u istoriji kripto sveta.

Pogledajte prilog 144364

Maxcoin je u padu sa minimalnim štucanjima od početka marta kad je bio pump i još uvek nije pronašao dno.
Činjenica - svako ko je čuvao maxcoin gubio je pare... svaka čast vama koji još uvek verujete u ovaj shit nad shitovima od coin-a.
Pa to jeste...ko je od početka na Max-u i čuvao samo je u gubitku ali koliko vidim ni ostali iz tog perioda (UTC;VTC, životinjke da i ne pominjem :d) se ne mogu pohvaliti nekom vrednošću...

S jedne strane se slazem s tim. Sve alt valute su pale, pa i ltc je pao dosta ali max mi je kao doge. Puno buke, puno marketinga, prazna puska... Svi gajite neka ocekivanja samo zbog jednog coveka ovde sto je krajnje pogresno. Ali slazem se da jednog trenutka mora skociti. Kada se btc naduva i kada vrednost ovoga u dolarima skoci istresajte sve sto imate i pevajte jer je buducnost ovde jako duskutabilna.

".... i kada vrednost ovoga u dolarima skoci istresajte sve sto imate...."
Mislim da se to i čeka, jedini je problem što se čekanje odužilo :p

Kad bude ponovo onaj mega giga pump bice vam zao sto se niste jos vise napunili ovim shit coinim-a :D ja imam max, yac, kdc, q2c, drk, qcn, bcn, leaf i sve to u znacajnim kolicinama, moguce da sam neki zaboravio :D

Ma Max je video kako btc pada kad god Kina pr'ne, pa mislio da ce i maxcoin doveka da skace kad on namigne. Ili je mozda i dobro ocanio da ce to trajati dovoljno dugo da on iz toga izvuce korist, a sad samo maze oci nama sledbenicima.

Ali kao sto rekose mnogi, necu ga prodati sad pa neka propadne, nada umire poslednja.
Prvo ce da umre max pa onda i nasa nada sa njim :D

Bas gledam na bct...u junu 2012 covek je platio 3500 LTC-a za jednu picu(oko 20$).
https://bitcointalk.org/index.php?topic=90019.0
Izcunajte koliko sad vredi 3500 ltc-a...tako da trenutna cena max-a nista ne znaci. Sad za male pare moze da se kupi ogromna kolicina,a sa obzirom da ce biti iskopano samo 100miliona novcica deluje kao pametna investicija na duze staze.

da da... super je to kad nije obrnuto

odgovori mi samo ovako jednostavno, ili mi postuj tabelu koliko je vredelo 10k MAXova u martu, aprilu, maju i junu... slozi mi jedno ispod drugog... i onda mi opravdajte to sto pricate...

svi znamo da samo ih prodavali i kupovali nazzad po boljoj ceni gde si zaradu stavljao na stranu i uvek vrteo neku kolicinu... znaci nisi ih CUVAO nego okretao pogotovo ti coa032

i ja trenutno cuvam XMR tj kupim prodam dok ovako talasa i za nedelju dana sam sa jednim BTCom stavio na stranu 60 XMRa.. cuvam ih maximalno mesec dana i ako ostane stabilno onda ih zadrzavam

verovatno se ne razumem sa ljudima ili ne znam da objasnim redovno poentu cuvanja

ma bitno da se okrece

da da... super je to kad nije obrnuto

odgovori mi samo ovako jednostavno, ili mi postuj tabelu koliko je vredelo 10k MAXova u martu, aprilu, maju i junu... slozi mi jedno ispod drugog... i onda mi opravdajte to sto pricate...

svi znamo da samo ih prodavali i kupovali nazzad po boljoj ceni gde si zaradu stavljao na stranu i uvek vrteo neku kolicinu... znaci nisi ih CUVAO nego okretao pogotovo ti coa032

i ja trenutno cuvam XMR tj kupim prodam dok ovako talasa i za nedelju dana sam sa jednim BTCom stavio na stranu 60 XMRa.. cuvam ih maximalno mesec dana i ako ostane stabilno onda ih zadrzavam

verovatno se ne razumem sa ljudima ili ne znam da objasnim redovno poentu cuvanja

ma bitno da se okrece
Zbog iste logike su ljudi i počeli da "čuvaju" MAX ali je cena za tih mesec dana jako pala pa se nije isplatilo da ih prodaju, zato im i stoje u "torbama" i čekaju bolje vreme (ako dodje)... Zato pazi da i ti ne prodješ sa XMR kao i oni sa MAX-om..;)

ili kao i sa kdc, peng, pnd, corg, ... (should i say more) :d

Zbog iste logike su ljudi i počeli da "čuvaju" MAX ali je cena za tih mesec dana jako pala pa se nije isplatilo da ih prodaju, zato im i stoje u "torbama" i čekaju bolje vreme (ako dodje)... Zato pazi da i ti ne prodješ sa XMR kao i oni sa MAX-om..;)

zato i pricam, jer sam se opekao pa da ostali ne budu u zabludi

Vrh Dno