Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Ako su ti sa rich liste on i njegova ekipa, onda ćemo ničim izazvano biti bogati do kraja godine. Ako nisu, e onda je svaki scenario moguć, pa i onaj koji niko ne želi.

Ok ali neke od prvih 10 adresa su i ostale bez pristojne kolicine novcica.
A i cela pretpostavka je suluda potpuno. Vi stvarno ocekujete da neko novcice cuva na samo jednoj adresi? Pa svako moze imati 100 wallet-a i moze da prebacuje kako mu se ceftne. Ne uzimajte sve zdravo za gotovo.

ta rich lista su samo nalozi na mcxnow, nisu najbogatije adrese uopšte za maxcoin

Ako neko ima 100 walleta, a pri tom i pola miliona maxova na menjačnici, onda to samo ide u prilog pretpostavci da se coini iz nekog razloga čuvaju. Retko se toliki novac ulaže bez valjanih informacija, tako da takvi očigledno očekuju porast vrednosti u nekom trenutku. To ne znači da i njih Keiser ne može da nasamari, ali to je malo verovatan scenario.

Ako neko ima 100 walleta, a pri tom i pola miliona maxova na menjačnici, onda to samo ide u prilog pretpostavci da se coini iz nekog razloga čuvaju. Retko se toliki novac ulaže bez valjanih informacija, tako da takvi očigledno očekuju porast vrednosti u nekom trenutku. To ne znači da i njih Keiser ne može da nasamari, ali to je malo verovatan scenario.
Primer je sugavi worldcoin koji je sa .06$ porastao na 1$ po komadu ja mislim tamo u novembru decembru prosle god.

Najgore je sto zalazimo u takve dubine da se neko sad za male pare moze napuniti i da odlicnu zaradu ima i dumpovanjem na 0.00015 recimo.

Sad nesto gledam, MAX sam poceo da kupujem po skoro 30 puta veceoj ceni od trenutne. :d

Poslednja izmena:
verujem da nisi jedini :d kupovao sam i ostale po xx vecoj ceni, vtc/utc/max/pnd/peng...
suicide.gif

Poslednja izmena:
Sto je najgore niska cena te mami da kupuješ još, da bi oborio prosečnu kupovnu cenu i tako više zaradio ili se lakše izvukao iz tog novčića, a on posle ljosne još više. :D

Pratim menjačnicu, gledam da li da postavim buy na 7650-700 ili na 8100-200... Neko se baš trudi da ga digne sa 7750-7920 na 8,100 , ali mu ne ide. Slabo ga kupuju.
I kilavo je sve, volume je opao od onog za četvrtinu, sada već 3 dan tako.

Max Keiser ‏@maxkeiser 5h

.@StartJOIN Adding a crypto distributed network to a crowdfunding network: replace our economic rut with egalitarian paradigm enjoyed by all

Ako stvarno uspostavi sistem da zivi novac koji ljudi ulazu kao podrsku tim projektima iskoristi za kupovinu svojih valuta, mozda to i bude uticalo osetno na cenu. Sve vise prica o tome.

Tačno, ali meni nije jasno što bi iko hteo da umetne kriptovalutu koja nema neku veliku vrednost kao nova (ni START ni MAX, koje je inače lako povezati nekim odnosom poput toga ko što su sve vezane za BTC pa i sam BTC ih već povezuje, a može i da otvori tržište sa START/MAX; svejedno) u lanac finansiranje u kešu - projekat.

Pa da izgleda kao finansijer/lova - kupuje se START/MAX - finansira ideja/projekat.

U suštini onda bi onaj startcoin project trebao da bude vrlo uspešan, poput drugih crowd-funding sajtova da bi na njega dolazio narod kao finansijer i kupovao START/MAX-ove da bi podržao nešto... E sad, tome treba da zaživi, a imamo već dva-tri "giganta" u tome. Svakom internet sajtu treba bar godina da zaživi, dve optimum. Uz intenzivan rad na njemu...

Poslednja izmena:
ROFL! :wave:

Gledam ovu "grbu" na 24h chart... Fascinantno je koliko ga mala inekcija btc-a trenutno izbaci uvis. Prosto mi dođe da sam krenem da ga pumpam... :) Kada bi se nekolicina nas udružila, sa desetak btc bi ladno izazvali panični pump efekat. Jeste da bi trajao kratko, ljudi su još podozrivi, ali bilo bi zabavno :). Kad bi se odlučili na neku ozbiljniju priču, sa znatno više novca, verujem da bi nas Keiser i njegovi sami zaustavili dampovanjem. Oni imaju svoje planove i ne verujem da bi ikoga pustili da se zaigra u njihovom dvorištu.

e ja sam odlicno da pocnem da kopam maxcoin, do sad sam ltc, ali red je da malo odmorim graficku...
razmisljao sam izmedju max i dark coin-a, i odlucio se za ovaj, jer je nizi diff i niska je vrednost, tj tek treba [nadamo se] da skoci, dok se sa darkom to vec desilo, iako verujem da ce i on jos nesto ici gore...
tako da verujem da mi je sa max-om veca sigurica...

htedoh da pitam dal moze neko da mi preporuci neki dobar i siguran pool za ovaj novcic, kopam sa jednom 280x i pravim pauze, te bi mi odgovarao award sistem poput PPS na ltc-u... dakle, ako moze neka preporuka, bio bi zahvalan :)

e ja sam odlicno da pocnem da kopam maxcoin, do sad sam ltc, ali red je da malo odmorim graficku...
razmisljao sam izmedju max i dark coin-a, i odlucio se za ovaj, jer je nizi diff i niska je vrednost, tj tek treba [nadamo se] da skoci, dok se sa darkom to vec desilo, iako verujem da ce i on jos nesto ici gore...

htedoh da pitam dal moze neko da mi preporuci neki dobar i siguran pool za ovaj novcic, kopam sa jednom 280x i pravim pauze, te bi mi odgovarao award sistem poput PPS na ltc-u... dakle, ako moze neka preporuka, bio bi zahvalan :)

Moze preporuka, naravno: BEZI SINE I NE OKRECI SE!!!! :alo:

i mi koji smo MAXovci u krvi, smo pobegli od MAXa ;p

ako oce da odmaras kartice idi na x-11, x-13, monero

U poslednje vreme sam kopao MAX i nakopao nekih 700+ MAX-a. Vredi li čuvati? Ima li šanse da cena skoči ili su digli ruke od njega?

U poslednje vreme sam kopao MAX i nakopao nekih 700+ MAX-a. Vredi li čuvati? Ima li šanse da cena skoči ili su digli ruke od njega?

samo ce vreme pokazati, niko ti ne moze dati odgovor, onaj ko veruje u max ce ti reci pozitivno, ostali ce ti reci negativno, odluka je na tebi
nzm kakvu masinu imas ali pretpostavljam da nisi 700 maxa kopao 3 meseca pa da ti treba da skoci sto vise, ako si ga kopao kratko vreme stekaj ga...

Ja sam jos na maxu, gledao sam da skocim na monero al sve nemam vremena pa samo pratim temu

Ja cuvam 2000 jos od 0.0002 i cuvacu ga dok ne propadne... Iako sve manje verujem u njega i iako mi se cini da su ceo coin smislili samo da odrade onaj pocetak i istresu se, sacuvacu ovo malo pa ako za godinu dve bude neki veci skok fala... Sad da ga prodam nisam napravio neki posao...

Ja cuvam 2000 jos od 0.0002 i cuvacu ga dok ne propadne... Iako sve manje verujem u njega i iako mi se cini da su ceo coin smislili samo da odrade onaj pocetak i istresu se, sacuvacu ovo malo pa ako za godinu dve bude neki veci skok fala... Sad da ga prodam nisam napravio neki posao...

i ja sam tako cuvao 30-40k MAXova cak sam u jednom trenutku imao +50k... e onda mi je trebalo malo vremena da svatim neke stvari zahvaljjuci ljudima sa foruma ;). definitivno mi se novcic svidjao najvise za trgovinu, ali da si tih 2k prodao i uzeo ga sada nazad, jos bi i zaradaio. Cuvanje novcica se jedino isplati kad vidis putanju dizanja cene kao DRK... aaaa dok gledas u jebane tabele i vidis samo kako pada i pada i pada i nadas se nekom pumpu koji posle onolikog padanja i nemoze da bude pump e to me ubi u pojam...

i ja sam tako cuvao 30-40k MAXova cak sam u jednom trenutku imao +50k... e onda mi je trebalo malo vremena da svatim neke stvari zahvaljjuci ljudima sa foruma ;). definitivno mi se novcic svidjao najvise za trgovinu, ali da si tih 2k prodao i uzeo ga sada nazad, jos bi i zaradaio. Cuvanje novcica se jedino isplati kad vidis putanju dizanja cene kao DRK... aaaa dok gledas u jebane tabele i vidis samo kako pada i pada i pada i nadas se nekom pumpu koji posle onolikog padanja i nemoze da bude pump e to me ubi u pojam...

To je ta putanja dizanja?
capture.png

*** niste svesni koliko ste dosadili svi vi fanboyevi drka... nisam fanboy nijednog novcica niti branim max ili sta ali nije normalno od kako je pump drka krenuo kakvi su ti postovi.... Drk je ovo drk je ono, zdrav rast, putanja dizanja ? kratkorocno pamcenje na delu! citam i ne verujem kakvi su postovi krenuli od pumpa, a pre toga? nista

To je ta putanja dizanja?
capture.png

*** niste svesni koliko ste dosadili svi vi fanboyevi drka... nisam fanboy nijednog novcica niti branim max ili sta ali nije normalno od kako je pump drka krenuo kakvi su ti postovi.... Drk je ovo drk je ono, zdrav rast, putanja dizanja ? kratkorocno pamcenje na delu! citam i ne verujem kakvi su postovi krenuli od pumpa, a pre toga? nista

generalno me zabole i za DRK i za LTC i za bilo koju valutu... cisto da ti bude jasno

Lol, popustili zivci od max-a? :d

Evo, ja sam pricao za DRK pre pumpa! I sta sad? Ja sam pricao i niko me nije slusao, kopali ste max jer je bio isplativiji. Sad nema kukanja. Moze da ti bude muka od cega god, cutis i trpis. Nema ljutnje, sam si birao put.

Vrh Dno