Primer je sugavi worldcoin koji je sa .06$ porastao na 1$ po komadu ja mislim tamo u novembru decembru prosle god.Ako neko ima 100 walleta, a pri tom i pola miliona maxova na menjačnici, onda to samo ide u prilog pretpostavci da se coini iz nekog razloga čuvaju. Retko se toliki novac ulaže bez valjanih informacija, tako da takvi očigledno očekuju porast vrednosti u nekom trenutku. To ne znači da i njih Keiser ne može da nasamari, ali to je malo verovatan scenario.
e ja sam odlicno da pocnem da kopam maxcoin, do sad sam ltc, ali red je da malo odmorim graficku...
razmisljao sam izmedju max i dark coin-a, i odlucio se za ovaj, jer je nizi diff i niska je vrednost, tj tek treba [nadamo se] da skoci, dok se sa darkom to vec desilo, iako verujem da ce i on jos nesto ici gore...
tako da verujem da mi je sa max-om veca sigurica...
htedoh da pitam dal moze neko da mi preporuci neki dobar i siguran pool za ovaj novcic, kopam sa jednom 280x i pravim pauze, te bi mi odgovarao award sistem poput PPS na ltc-u... dakle, ako moze neka preporuka, bio bi zahvalan![]()
e ja sam odlicno da pocnem da kopam maxcoin, do sad sam ltc, ali red je da malo odmorim graficku...
razmisljao sam izmedju max i dark coin-a, i odlucio se za ovaj, jer je nizi diff i niska je vrednost, tj tek treba [nadamo se] da skoci, dok se sa darkom to vec desilo, iako verujem da ce i on jos nesto ici gore...
tako da verujem da mi je sa max-om veca sigurica...
htedoh da pitam dal moze neko da mi preporuci neki dobar i siguran pool za ovaj novcic, kopam sa jednom 280x i pravim pauze, te bi mi odgovarao award sistem poput PPS na ltc-u... dakle, ako moze neka preporuka, bio bi zahvalan![]()
U poslednje vreme sam kopao MAX i nakopao nekih 700+ MAX-a. Vredi li čuvati? Ima li šanse da cena skoči ili su digli ruke od njega?
Ja cuvam 2000 jos od 0.0002 i cuvacu ga dok ne propadne... Iako sve manje verujem u njega i iako mi se cini da su ceo coin smislili samo da odrade onaj pocetak i istresu se, sacuvacu ovo malo pa ako za godinu dve bude neki veci skok fala... Sad da ga prodam nisam napravio neki posao...
i ja sam tako cuvao 30-40k MAXova cak sam u jednom trenutku imao +50k... e onda mi je trebalo malo vremena da svatim neke stvari zahvaljjuci ljudima sa foruma. definitivno mi se novcic svidjao najvise za trgovinu, ali da si tih 2k prodao i uzeo ga sada nazad, jos bi i zaradaio. Cuvanje novcica se jedino isplati kad vidis putanju dizanja cene kao DRK... aaaa dok gledas u jebane tabele i vidis samo kako pada i pada i pada i nadas se nekom pumpu koji posle onolikog padanja i nemoze da bude pump e to me ubi u pojam...
To je ta putanja dizanja?
![]()
*** niste svesni koliko ste dosadili svi vi fanboyevi drka... nisam fanboy nijednog novcica niti branim max ili sta ali nije normalno od kako je pump drka krenuo kakvi su ti postovi.... Drk je ovo drk je ono, zdrav rast, putanja dizanja ? kratkorocno pamcenje na delu! citam i ne verujem kakvi su postovi krenuli od pumpa, a pre toga? nista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari