Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Oni su danas ko od sale digli cenu za 50%,a ako krene pravi pump tu ce biti svasta. .0003 je mnogo malo za stres koji smo pretrpeli,to mora debelo da se naplati! :D

ma kakvo dizanje cene :p nemojte ni da gledate cenu kad nije realna
pogledajte ordere
capture.png

znaci neko treba da kupi samo 600 maxova i eto je cena gde je bila pre par nedelja. ?
danas sa 08 da se vrati na 11 je trebao neko da kupi za samo 0.1 btc, to su i uradili, znaci nema tu nikakvog pumpa nego jednostavno cena nije jaka i nema nikakvih zidova i onda tako naglo skace vise puta u toku dana

Pa to... Na tome sam ja za 7 dana od kako sam prestao da ga kopam skupio oko 150 MAX, gore-dole... Toliko je lako da skoči jer su sve sitni orderi da 500-1000 satošija možeš ćapiti po MAX-u. I onda pazar dole čekam.
Mada to govori samo koliko ga ima u novčanicima. :D
Kad to počne da pljušti koja god njima cena bude odgovarala, a to je manja cena, jer ih imaju "puno", ima da se vrtimo oko svoje ose.

No, opet se nadamo.

I dalje mislim da je Keiser napržen da napravi ozbiljnu valutu, ali i dalje sam skeptičan po pitanju uspeha. Da se napravi ozbiljna valuta potrebno je vreme, veštački pump je za to kontraproduktivan i sumnjam da će ga biti ovog leta. Verujem da bi veliki pump u ovom periodu bio samoubistvo za novčić, jer bi se posle toliko srozao da se dugo ne bi oporavio. Poverenje u njega je ionako klimavo. Uostalom, što ga strpljenje i ta ideja o ozbiljnoj valuti budu kraće držali, pre će se desiti pump. Pri tom bi neki X11 mogao ozbiljno da mu poremeti planove kad izađu nove nVidia karte. Konfirmacija od 30 sekundi jeste značajna prednost u odnosu na konkurenciju, ali to bi došlo do izražaja samo ako bi ceo "project maxcoin" zaživeo, odnosno započela trgovina njime kao sa btc. To je već jaaako teško i bojim se, prekrupan zalogaj za njega. Mada u ovoj ludnici treba biti spreman na svakojaka iznenađenja.

Ma naravno da se svi nadamo boljoj ceni ,ali to je jako diskutabilno! Bas sam se pitao kada ce se Max oglasiti posto je pao novcic ispod 10000 , nisam ocekivao da ce da dopuste jos jedan krompir ali eto ...
Sto sam nakopao , nije mnogo ,ali kada dodje i ako dodje prava cena bicu zadovoljan jer ce visestruko odplatiti struju i pivo :)
Cucimo i cekamo ili cemo slaviti ili pustiti u kanalizaciju !

Poslednja izmena:
Vlasnik mcxnow najavljuje kao 2.5 verziju za menjacnicu ili sta vec. Uglavnom preporucio bih vam da povucete novcice u wallet za svaki slucaj...

Fala, vispren predlog. :)

Ubacice DOGE, pa najavljuje se dalje polako uvodjenje i drugih novcica

Gde DOGE nadjose, nije mi jasno. Delimicno mrtav novcic ubacuju...

Ne znam stvarno, ali taj vlasnik je malo covek tvrdoglav. Dok su ga molili da ubaci doge, kad je ovaj bio popularan, nije hteo, sad ga ubacuje umesto da ubaci neki koji je trenutno zanimljiv, ali sta da mu radis, njegovo je

manji volume (zarada) za njega, sta ces, a i menjacnica mu je mrtva, ltc ni nema volume, kao da je napravljena samo za max

edit: max volume nije bio skoro ovoliki

Pa svi se pune za najavljeni 8. Jun i dizu mu cenu. Kad vide da nece biti nista, ima da ode na 8k. :p

Ako dodje do 15k, prodacu deo pa cu ga kupiti kad padne.

Menjacnica u sustini sabija jer radi najbolje od svih. Ali gazda koji je sam sve kodirao kaze kako nije optimizovana za veliki broj korisnika i da radi na tome da to popravi. A posto mu je najbitnije da sve bude sigurno i radi dobro ne juri za profitom nego pravi to polako. I oni koji ne trguju na mcx-u su na njegovom trollboxu, tako da kad jednom sve postavi kako treba i uvede novcice koji su popularniji mislim da ce veliki deo obima da bude tamo.

Menjacnica u sustini sabija jer radi najbolje od svih. Ali gazda koji je sam sve kodirao kaze kako nije optimizovana za veliki broj korisnika i da radi na tome da to popravi. A posto mu je najbitnije da sve bude sigurno i radi dobro ne juri za profitom nego pravi to polako. I oni koji ne trguju na mcx-u su na njegovom trollboxu, tako da kad jednom sve postavi kako treba i uvede novcice koji su popularniji mislim da ce veliki deo obima da bude tamo.

HAHAHAHAH
ti izgleda nisi pratio ranije ispade, realsoid-a aka coinhuntera, etc, etc :d :p :-devil-:

Za sve sto je bilo pre nove godine nisam upucen, tako da je lepo da me neko ispravi ako nesto izostavim . . . :d

Neverovatno kako ga oživi jedna glupa najava... Šta bi tek ozbiljna kampanja postigla?

stavih da prodam neku kolicinu na 0.00015BTC pa sta bude

odradjena nova verzija menjacnice i ubacen doge...a Kajzer kolko vidim na twiteru izbacuje neki novi novcic :D

pih... kakav genije..
bolje mu je bilo da je napravio grafik kako treba, a ne samo ovaj 24h buckuris...

Svi bismo mi po nesto promenili da bude po nasem ukusu, ali ne mozemo.
Bitno je da grafici postoje, a posto i nisu nesto sto se koristi svaki cas nije problem kliknuti par puta vise kad ti bas trebaju.

edit: meni mngo vise smeta sto mi trade log popune oni glupi interest slotovi, pa vec posle par dana ne mogu da vidim po kojoj sam ceni nesto kupio ili prodao

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno