Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Hvala momci na podršci, drago mi je što ćete se radovati sa nama ako novčić uspe jednog dana. Pravi ste šmekeri,nema šta...

Ma dosta sam ga ja podrzavao. Kamo srece da nikad nije ni izlazio. To sto sam nakopao po najvecem diffu cuvam ali pre ce da prdne cvrcak nego da ovo skoci. Ne treba biti negativan ali jos gore je ohrabrivati ljude da ne daj boze nakupuju jos ovoga.

Hvala momci na podršci, drago mi je što ćete se radovati sa nama ako novčić uspe jednog dana. Pravi ste šmekeri,nema šta...

ipak da te malo ohrabrim, jer smo u istom ******

+1 znak podrske.. ili oces bambija pa da nam oboici svane

zao mi sto vise nisam na rich listi... ALI ovo malo skoka od 10% me vratilo u zivot

na vreme sam izasao iz x13c pa usao u cloack coin. cekam sada istresanje i onda opet prebacivanje na MAX... i OPET se nadam da ce biti nesto i OPET verovatno gresim umesto da slusam ovde prisutne..

ovaj MAX je kao Cigara. ne mogu da ga ostavim paaaaaa to je cudoo. tvrdoglaviji sam i od samog zvalavog Keisera

Ma max je bre navlaka... Zar ne vidiš da ni ovi naši hejteri ne odustaju? Tu su obavezno sa nama da nam oplemene svaki dan ;) Bez njih bi stvarno bilo dosadno i raduje me što su tako verni ovoj maxcoin temi. Stvarno su zaslužili da im se nazdravi cheers

Kupio sam gajbu piva da se napijem kad bude pump na maxu! Samo se bojim za rok trajanja...:)
Daj boze da vidimo 0003 uh al bi sve istovario.

silazis na prvoj stranici? :)
ma kakvih 0003

Da, ne mogu vise da cekam. Posto sam ga samo kopa, nisam nesto kupovao bilo bi mi dosta. Ko uzme vise svaka mu cast.

edit. drugari kopajte malo ovaj cloakcoin pogotovo ko ima R9 grafike, izgleda obecavajuci, kopa se jos neka 4 dana (ukupno 6) kolko sam shvatio. Mreza mu je trenutno jaca od DRK mada je trenutno bas isplativ.

Poslednja izmena:
Kupio sam gajbu piva da se napijem kad bude pump na maxu! Samo se bojim za rok trajanja...:)
Daj boze da vidimo 0003 uh al bi sve istovario.

i ja sam zadovoljan sa tom cifrom... aaa stize mi pivo iz cheske za sledecu sredu (koincindencija), samo daj da mi ranije popijemo to tvoje pivo

Vi mislite da je ovo počelo? Da uđem ponovo pošto sam izašao na blizu 11k očekujući pad (tačnije zaboravio na order).

i ja sam zadovoljan sa tom cifrom... aaa stize mi pivo iz cheske za sledecu sredu (koincindencija), samo daj da mi ranije popijemo to tvoje pivo

Znam da je strpljenje ovde glavni adut ali misli da je MAX-ovo proslo. Izlaze dosta napredniji novcici a sad se samo to gleda. Treba ovde pratiti trend. 0003 je sasvim lepa cifra i treba videti dokle ce ovo dogurati u naredna 2-3 dana. Posle toga sledi pad kao i uvek, nazalost. Ostavicu 10% novcica cisto da mi nebude zao ako nekad stvarno skoci 10x.

Kakva promena raspolozenja u poslednjih 2 dana od komentara da je sve propalo i da se ceka jos jedna nula do toga da je vec kupljeno pivo i da se ceka istovar ... I to sve zbog jednog Max-ovog tvita???

Kakva promena raspolozenja u poslednjih 2 dana od komentara da je sve propalo i da se ceka jos jedna nula do toga da je vec kupljeno pivo i da se ceka istovar ... I to sve zbog jednog Max-ovog tvita???

Mislili smo naravno na nulu iza ;)
Aj nek se javi ko ovde nema dnevne promene raspolozenja, poceo sam da pricam sa hardverom.

Znam da je strpljenje ovde glavni adut ali misli da je MAX-ovo proslo. Izlaze dosta napredniji novcici a sad se samo to gleda. Treba ovde pratiti trend. 0003 je sasvim lepa cifra i treba videti dokle ce ovo dogurati u naredna 2-3 dana. Posle toga sledi pad kao i uvek, nazalost. Ostavicu 10% novcica cisto da mi nebude zao ako nekad stvarno skoci 10x.
Malo je .0003,oni il' ce ga cepaju muski ili nece pumpati uopste. Nadam se da su kajzer i pumpadzije lepo namlatili para na drk-anju,sad bi valjalo da max dodje na red...taman malo podloze masu do 8. juna,izguraju ga do .0002-3,a 8. juna neke dobre vesti,pa raketa...mislim ja se tome nadam i mastam, e sad sta ce biti to samo oni znaju.

Jeste, ali ako sad ne uspe taj pump pa kad ce! Ljudi, ko se sad ne istovari u naredna 2-3 dana ostade zarobljen. Pa posle onog prvog 2-3 puta je bilo pokusavano da se vrati cena, da su hteli jeftinijeg maxa nisu mogli imati. Fork je radjen, tritovano do besvesti, dovodio onog debelog kita sa smesnim odelom i nista.
Sad je najavio neku ozbiljnu pricu za 8. maj da ce max postati deo nekog investicionog fonda. To znaci da bi trebalo biti gomila dobrih vesti za 2 dana. u vidim priliku da se istovarim ma kolika cena bila jer posle toga ode MAX na dole. Pa ako nista opet cu kupiti za deo para. Max skace kad je hajp, iskoristite to.

Ma samo kad se setim raspoloženja kad je LTC padao i padao i padao i bio na 1,6$, kad ono...

Jeste, ali ako sad ne uspe taj pump pa kad ce! Ljudi, ko se sad ne istovari u naredna 2-3 dana ostade zarobljen. Pa posle onog prvog 2-3 puta je bilo pokusavano da se vrati cena, da su hteli jeftinijeg maxa nisu mogli imati. Fork je radjen, tritovano do besvesti, dovodio onog debelog kita sa smesnim odelom i nista.
Sad je najavio neku ozbiljnu pricu za 8. maj da ce max postati deo nekog investicionog fonda. To znaci da bi trebalo biti gomila dobrih vesti za 2 dana. u vidim priliku da se istovarim ma kolika cena bila jer posle toga ode MAX na dole. Pa ako nista opet cu kupiti za deo para. Max skace kad je hajp, iskoristite to.
Oni su danas ko od sale digli cenu za 50%,a ako krene pravi pump tu ce biti svasta. .0003 je mnogo malo za stres koji smo pretrpeli,to mora debelo da se naplati! :D

Nazad
Vrh Dno