Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

kopam skoro 24h na ovom dwarfpool-u i ovo je prvi put da mi neki shit-coin calc izracuna tacno koliko cu da zaradim novcica...
PRIJATNO SAM IZNENADJEN...

Jel izasao neki bolji miner od 3.7.3 za MAX-u??
Sapphire 270-ice daju po 220Mh/s, to je ok?

neka menjacnica gde max moze direktno u LTC ili DRK???

Jel i sa ovom 3.7.3 verzijom cgminera I mali (9-10)ili moze da se koriste 19-20? Koristim 3.6.6 verziju i tu je max I9.

Što se mene tiče, ne mora još "to da moon", neka se opet duplira, pa nazad i što češće tako... :)

daaa...i onda lepo kad ga prodash na tom zacrtanom gornjem piku i mislish se, kako sam extra proshao, a tada krene pump i ode na 10x.
ili pak obrnuto....i bunarchina...

sha osh...tako odoshe mojih skoro 4000drk-ova....hteodoh da ih josh uvecam :(

Ja to nikada ne radim sa celom sumom, već onom predviđenom za trgovinu.

Da se razumemo, čovek je veliki crypto guru, ali i strastveni gambler. Sećam se kad je jedne noći u Montekarlu... ma nije bitno. Alija, brate... cheers

ako se neko zabrinuo za drugare dumpere samo da javim da je sve ok :)

KFS609z.png

ja mislim da je to neko sa velikom farmom i da ih toliko kopa dnevno i stalno dumpuje....

Koliko sam ukapirao Keiser najavljuje nesto za 8. jun, videcemo sta ce biti. Verovatno jos veci bunar :D

Kolika li je to farma onda? Nikako da nateram sebe da postavim alarm na 0,001 i gledam svoja posla, stalno me kopka situacija sa ovim maxom. Ako se pojavi još jedna nula, onda je skoro zagarantovano da do jeseni neće ići gore, što možda ne bi ni bilo loše, posmatrano na duže staze, mada nešto ne verujem da će se na to odlučiti. Razjure se damperi, ali se razjure i ostali, a vidim da su do sad pažljivo kontrolisali taj odnos. Kapiram da im niska cena odgovara zbog tovarenja, ali znaju da ne smeju ići dotle da masa skroz izgubi interesovanje. Mislim da ovaj maxcoin treba posmatrati i učiti.

ne može to da bude farma. ovo je suluda količina novčića, ilustracije radi da bi imao svaki dan 30k novčića (a bivali su i 2-3x veći dumpovi) treba ti nekih 500 ghs. cela maxcoin mreža je između 2 i 2.5 ths, od toga 1gh.com ima oko 1.8 ths, dwarfpool 320 ghs... a gde su ostali poolovi.

meni to tovarenje ne pije vodu odavno. kako da se tovare kad nema trgovine, sav volume koji se napravi bude iz ovih dumpova.

bice mi zao ako skoci ,a nisam ga kopao / kupovao po ovoj recimo niskoj ceni i diffu , ali sve se cini da nece biti nista od one cene kada sam i krenuo sa ovim novcicem

Nazad
Vrh Dno