FlySukhoi
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.09.2010
- Poena
- 170
To je najbolji rezon. Povećavaš matematičku šansu da jedna od njih doživi bum i tada se kulturno naplatiš. Uvek treba sačuvati nešto u šteku za "nikad se ne zna", ali sa glavnicom iskoristiti šansu kad se ukaže. Mala je verovatnoća da novčić ostane visoko posle pumpa, a od nečega mora da se plati struja, obnovi rudnik i da smisao svemu ovome. Po mojoj ekonomiji, ako se istovarim na 30% niže od pika smatram da sam prošao do yaya. Sa drkom to nisam uspeo, nisam zakačio ni 50% od pika, ali opet sam zaradio 1000% i vrlo sam zadovoljan. Ljudi često očekuju previše i proćerdaju šansu, prvenstveno zato što im mix pohlepe i drugih emocija zamagli razum.S obzirom na trenutnu isplativost, ja sve iskopano menjam za par perspektivnih novcica, ukljucujuci i MAX. Te novcice bez problema mogu da bacim u vodu, ako od toga ne bude nista, ali necu sebi da dozvolim da uopste ne pokusam.
@SAJ oko Kajzera je okupljena ekipa cryptomuljatora i to nije tajna. Nije tajna ni da se tovare maxom (kao i ostalim valutama). Misliš li da čekaju da se pump neke valute "desi"? Ne, ne čekaju ga, nego ga prave kad neke posrnule valute nakupuju dovoljno i procene pravi trenutak. I sigurno će im biti mnogo lakše da to urade sa maxom, nego sa q2c, npr. Ljudi, to je ozbiljan biznis i skočiće ona valuta na koju se namerače. Precenjujete stav "zajednice". Zajednica se ponaša onako kako je usmere, baš kao i glasači na izborima. Sve je u marketingu začinjenom lovom (u ovom slučaju planskim upumpavanjem). Ne znam koliko još primera treba da se desi da bi to postalo jasno.
Da se razumemo, ja nikoga ne nagovaram da kopa max.