Sto se brinete sad ce da ga forkuju i prebace u cist POS i eto mogucnosti za scam.$%# mislim pump![]()
Ja mislim da sve ovo što se dešava nije istina!
sta je fork?
fork je kad od postojeceg novcica i njegovih parametara menjas nesto..., u sustini fork radi problema je OK ali fork radi profita i manipuacije je skroz pogresan pristup
Ja rekoh, dok se ne smanji vrednost jos 3x nema nista od njega.
LOL, to si ti rekao :d
Onda mozda moze polako na gore pod uslovom da navuce rudare nazad.
Ljudi, emocije na stranu, neka kopa ko šta hoće, ali bez bar godinu dana niko od nas nema ni blurovanu sliku o tome šta će sa ovim novčićem biti. Da li je u kanalu, ili trenutno skače, treba da buder reper za njegovu budućnost? Pa jel' vi to ozbiljno?
Mozee, a i ne mora bit
Verujem ja da ce se cuvanje isplatiti, samo mi je zao sto cuvam valutu kojoj postepeno pada diff i cena, tj. mogao sam prodavati postepeno, pa kupiti pri dnu, vise bi se nahvatalo...
Ljudi, emocije na stranu, neka kopa ko šta hoće, ali bez bar godinu dana niko od nas nema ni blurovanu sliku o tome šta će sa ovim novčićem biti. Da li je u kanalu, ili trenutno skače, treba da buder reper za njegovu budućnost? Pa jel' vi to ozbiljno?
veoma jak niko na 12, valjda ce da padne jos :d![]()
edit: zasto je lockovana tema Isplative valute??? Taman sam hteo da pitam za EuroCoin, koliko traje POW faza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari