Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Pa sad cena skoro sigurno ide dole, ali ja na primer ne prodajem jos, cekam nesto, ebem li ga sta

Nije mi samo jasno kakva je racunica one dvojice trojice koji se tovare non stop.

Majke mi ne znam stvarno koliko ce ovo jos da tone ! Skrpio sam 2500 maxonja i cekam cenu od 0,00045 mada kako ide pre ce cena otici na 0,000045.
Neka stoji nikad se ne zna

Ljudi, emocije na stranu, neka kopa ko šta hoće, ali bez bar godinu dana niko od nas nema ni blurovanu sliku o tome šta će sa ovim novčićem biti. Da li je u kanalu, ili trenutno skače, treba da buder reper za njegovu budućnost? Pa jel' vi to ozbiljno?

Ljudi, emocije na stranu, neka kopa ko šta hoće, ali bez bar godinu dana niko od nas nema ni blurovanu sliku o tome šta će sa ovim novčićem biti. Da li je u kanalu, ili trenutno skače, treba da buder reper za njegovu budućnost? Pa jel' vi to ozbiljno?

to se i ja pitam :p
mada ne znam zasto bih cekao 0.00045 jer kad ga grunu lagano moze na 0.001-2

Mozee, a i ne mora bit :D

Verujem ja da ce se cuvanje isplatiti, samo mi je zao sto cuvam valutu kojoj postepeno pada diff i cena, tj. mogao sam prodavati postepeno, pa kupiti pri dnu, vise bi se nahvatalo...

Mozee, a i ne mora bit :D

Verujem ja da ce se cuvanje isplatiti, samo mi je zao sto cuvam valutu kojoj postepeno pada diff i cena, tj. mogao sam prodavati postepeno, pa kupiti pri dnu, vise bi se nahvatalo...

mislis da si uradio short?
ja sam to i uradio kada je izasao WC i stavio sve iz maxa u WC, i onda je on tako pao... i tako propade short :D

Mene MAX podseca na Feathercoin.

Evo, gospodo, i ja se pridružujem i nazdravljam u to ime! Želim da posmatram ovo kao oprugu koja se sabija... Samo čuvajmo vedar duh i pozitivan stav, jer onda šta god da se desi, mi smo uvek na dobitku! cheers

Hvala ljudi na lepim zeljama i ja zelim sretno ovo probijanje sto dvadesetke i da jos lepse pada na dole :) Cheers momci
Cheers!.jpeg

edit: zasto je lockovana tema Isplative valute??? Taman sam hteo da pitam za EuroCoin, koliko traje POW faza?

Poslednja izmena:
josh malo pa ce cena dobiti josh jednu nulicu iza tachke :D

edit: zasto je lockovana tema Isplative valute??? Taman sam hteo da pitam za EuroCoin, koliko traje POW faza?

Specs POW/POS & BLOCK REWARD

-First Two Weeks of PoW with quick halving ascending/descending reward. This means that EuropeCoin could be mined directly only in the first two weeks since launch. 20160 Blocks est..

Block Reward: Ascending from 100 to 10000 in the first week than halves to 5000 for the second week!
Max PoW height: 20,160 (after this network will enter in PoS phase and no more PoW block will be acceppted)

PoW Period Specifications:

- From block 1 to 770 block reward is set to 100 ERC each block to avoid instamine etc.
- From block 771 to 1440 block reward is set up to 1000 ERC.
- From block 1441 to 10080 (end of first week ca.) is set up to 10000 ERC
- From block 10081 to 20160 (the whole second week) block reward is set up to 5000 ERC

At end of PoW stage total coins mined will be 137'632'000 .

podao sam 500 maxcoin-a i uzeo 10 drka ! Valjda nisam pogrešio ? A ostalih 2k čeka bolju cenu!

Na to ne postoji validan odgovor, ali šta si avanzovao sa tih 10 drk-a? Zamisli da max sutra bude, recimo, kao drk sad (što je apsolutno moguće kad su crypto valute u pitanju), a ti prodao 500 komada za 10 drka? Pa poješćeš se kao mlad Mesec! :wall: A sa druge strane, možda si ispao pametniji od svih nas koji ga čuvamo :d

Mac sa 2 ostrice. Kontam da je pao malo dif na maxu pa cu iskopati mozda jos malo kasnije. Trenutno kopam vtc dok mogu jos nesto da iskopam. Ili ako obrnem ovaj drk kupim od dobiti nazad deo maxa

Nazad
Vrh Dno