Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Here we go again... Baš da vidimo na kojoj će vrednosti čekati polovljenje.

Ja sam skoro sva svoja sumnjiva ulaganja u novcice koji su vec ostali bez daha (CNC, MEM, FLO itd.) pretvorio u MAX. Mnogi od njih se nikada nece oporaviti, a MAX svakim minutom dobija sve jaci vetar u ledja.

Šta god da bude sa njim, razumno si postupio. Max u ovom trenutku ima najviše pozitivnih varijabli koje se uzimaju u obzir kad treba za neki da se odlučiš. U takvim okolnostima čak i da prsne, nisi bio glup, jednostavno bad luck... Ali lično mislim da se nisi prevario, bar ne na duže staze. Uostalom, videćemo.

Kad je tacno polovljenje?

Za ltc sam uspeo da se za****m jer sam mislio da je izlazak na houbi dan kasnije nego sto je bio i nisam nista prodao, poludeo sam bio.

sveeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaa :p

trenutni blok 136946, jos malo

Ima li neko problem sa logovanjem na mcxnow? Meni u zadnje vreme uspeva tek iz drugog-treceg puta da se ulogujem. Imam 2fa. Sad evo pokusavam 5-6 puta i ne mogu da se ulogujem. koristim chrome ako ima ikakve veze, mada nece ni na mozili, sad sam probao

Ja se premisljam da li da pola prodam pre polovljenja a pola da ostavim jer ako ne dodje cena na .6 do polovljenja onda moze otici na obe strane realno...

uvek se nadam nesto...nek bude i ovog puta...nadam se da ce se isplatiti :D

sutra je dan D za sve nas maxovce :)

E, ali stvarno, kakva je njuška onaj Max Kaiser... Ja od njega nikad ne bih kupio auto na Bubanj Potoku!

Ja se premisljam da li da pola prodam pre polovljenja a pola da ostavim jer ako ne dodje cena na .6 do polovljenja onda moze otici na obe strane realno...

To cu i ja da uradim, pola na 4.8-4.9 za nas koji smo samo kopali cena i vise nego lepa. ako bude vise tu je i druga polovina da se istovari :)

E sad koliko je realno ocekivati pump sad kad svi cekaju da skoci cena pa da se istovare videcemo ali ja i dalje mislim ako ne bude pumpa pre povovljena nagrade da ce ljudi masovno da dampuju.

Takodje i kopanje maxa ce biti lose ako ostane na istoj ceni uz ovaj diff. Mislim da u sledecih par dana dok se situacija ne iskristalise treba kopati nesto drugo.

sutra je dan D za sve nas maxovce :)

Ne mora da znaci. Moze da bude tajac i da se nista ne desava, trgovce ne zanimaju block rewardi i dzidza bidze. ;)

Ali ovaj ce lajati gotovo sigurno, zato i ocekujem skok za brem 50%.

Mogle bi neku internu kladionicu da napravimo koliko ce max otici u sledecih 24 ili 48h. Ko bude bio najblizi svi mu saljemo po 2 maxa. :)

Moje skromno misljenje je da ce sutra u ovo vreme biti 00053.

Mogle bi neku internu kladionicu da napravimo koliko ce max otici u sledecih 24 ili 48h. Ko bude bio najblizi svi mu saljemo po 2 maxa. :)

Mislis 0.00053?

Preciziraj vreme ocitavanja, ja gadjam 0.00058 (navijacki) za koje god vreme odaberes.
GoranM, ti si sigurno sve vec prodao i cekas :)

Kad je tacno polovljenje?

Za ltc sam uspeo da se za****m jer sam mislio da je izlazak na houbi dan kasnije nego sto je bio i nisam nista prodao, poludeo sam bio.

edit: vreme na telefonu mi nije sinhronizovano, dva sata nisam mogao da se ulogujem, dok nisam otkrio sta je.
Vecina mojih sredstava je na mcxnow trenutno, bilo je jako *******o tih dva sata, fizicki bol u grudima . . . .

+1

Sta znam, tesko je precizirati jer u 7:20 moze biti 0.00045 a u 7:23 moze biti 0.00055, tako da najbolje odrediti neko tacno vreme. Tako da mozemo samo lupati...

Evo recimo ja kazem da ce sutra u 19:20 cena biti 0.000485.

Sad cemo malo preciznije.
okacio sam duplu poruku noob.:d

Poslednja izmena:
Evo neka bude tacno u 19.20h sutra prema mcxnow.

gsi5555 0.00053
GoranM 0.00038
bobolovac 0.00058
La.Prestige 0.000485

0.0004. A u sta je opklada? :) i 2 maxa? ako svi promase racuna se najblizi

I bilo bi lepo da dobitnik tih novcica lepo prosledi maxonje svratistu za nezbrinutu decu. :)

moja predikcija sutra u 7 i 20 0.000475 :)
dobitnik dobija po 1 max od svakoga u opkladi :D

Vrh Dno