Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

La.Prestige prognozira pump...kod mene je samo dump :) Iskreno...ako bude, bice uskoro jer max polako gubi bitku sa ostalima...

Nepredvidiv je sto se tice pumpa kao i proslog puta. Zbog toga sam i zakasnio i uleteo tek na 0.0015-0.0016 prosle nedelje.

Ovoga puta moze krenuti i veceras a moze i za nedelju dana (u sta cisto sumnjam jer nemaju razloga za odlaganje). Videcemo, ali ako su ti pare hitne za trgovinu neceg drugog, nemoj sad ulaziti nego kreni kad pocne pump, pa makar i na 0.002.

@Kidence,

Pa poena dumpa i jeste da uplase masu i da otmu novcice i onim hrabrijim a ne samo n00bovima. Tako ce imati slabiju konkurenciju i nece imati ko da im kontrira. Upravo to oni i cekaju, da ljudi misle da je novcic propao i da pocnu masovno da ga rasprodaju, a kitovi u stvari svaki po 50 btc-a minium u maxu, pa nisu ludi to da dozvole. Lako ce oni vratiti odustale rudare kad mu nabiju cenu... imace ih i vise nego sto treba.

@markorim,

moze da znaci a i nemora. Mada definitivno se treba osigurati ranije, ko hoce pump da saceka. Prevrti par strana unazad, tamo na ~15 februar i videces lsican scenario, kada je dosao do 0.00085. U tom momenu smo zeljko i ja mislili da ide na 0.0005 jer je buy support u trenutku nestao. Medjutim sta se desilo, cena skocila na 0.0014 i ja popi*deo kao niko ali sam ipak morao uci. Naravno ne da se isplatilo, negooo

Poslednja izmena:
To ne moze niko da zna, i po mom misljenju max ide jos dole ispod 0.0006

Nepredvidiv je sto se tice pumpa kao i proslog puta. Zbog toga sam i zakasnio i uleteo tek na 0.0015-0.0016 prosle nedelje.

Ovoga puta moze krenuti i veceras a moze i za nedelju dana (u sta cisto sumnjam jer nemaju razloga za odlaganje). Videcemo, ali ako su ti pare hitne za trgovinu neceg drugog, nemoj sad ulaziti nego kreni kad pocne pump, pa makar i na 0.002.

Fala na savetima, moram se preracunati pa cemo videti :)

Cekamo s nestrpljenjem taj pump, kao sto neko vec rece strpljen-spasen .... :) let's go Max :)

diff 58891.54876660 ,)

diff se menja sa svakim blokom ja mislim, bio je 58, pa 120, pa 78, sad je na 0.0009

Poslednja izmena:
i sa ovom cenom je najisplatljiviji za kopanje, tako da ja ne vidim razloga da se iko buni. ako bude pumpa bicemo svi milioneri (minus par nula :))

U pravu je. Sad sam i ja izracunao.

Posto je diff pao, tacnije krece se oko 60-80k, jedna r9 280x na dan kopa 12 novcica. Cena je 0.001, to je 0.012 BTC, tacnije pola litecoina sa jedinm gpu-om.

Nije bas tako fino... diff varira, ima reject dobicete dosta manje...

r9 270 kartica pravi 3 dolara dnevno na maxu sa ovom cenom i tezinom (koja je upravo skocila), dok na ostalim skript koinima ko izvuce 2$ svaka mu cast.
ovo pisem po onome sto dobijem u 24h a ne kalkulatorima..

Da, doduse moje su na 1180 mhz i bacaju skoro 400 mh/s.

Po poolu dobijam oko 11-12 max/day na ovom sad diffu.

Ali ne proeporucujem prodaju po ovoj dno-dna ceni, sacekajte barem par dana.

@zeljko,

www2.coinmine.pl

Na ovom sa poolu, rejected jako mali, dobijam priblizno onoliko koliko pise. Naravno ne moze se precizirati jer diff varira iz minuta u minut.

Poslednja izmena:
ti mozes u vrh glave da pravis 5$ na 400mhs, nema sanse da pravis vise od toga sa ovim cenama

na ltcu imas ispod 2$ po 270 kartici, ja imam 3$, razlika je 50% tako da stvarno ne razumem koja je poenta kopanja ltca

Poenta je da ne mogu vise da stelujem koje kakve sit valute, montiram nove minere, registrujem se na mali milion pool-ova od kojih 1.5 rade i to ne bez prekida.
Glavni razlog je cena ltc koju ocekujem u buducnosti. Mozda gresim.

Razmisljao sam da prebacim malo rudare na max jer planiram da malo kopam i prodajem i isplatim neki kes, nisam odavno, jos od cene LTC-a 48$...

slazem se da je komplikovano ukoliko imas vise od 10 masina, ali za 50% dodatne zarade mene ne bih mrzelo, jer ja na to gledam kao i na posao.
u svakom slucaju ti svaki koin mozes zameniti za ltc pa stekati.. tako da to i nije neko opravdanje :)

ma najveci problem je upravo i gledati koliko dobijas po tom diffu jer diff divlja ludacki, ja sa 600mhs dobio juce 12 novica i na dwarfu, lepo vidis Earning in last 24 hours i po tome vam je najbolje da gledate
ostavis masinu da kopa 24h pa izracunas koliko si dobio i da li se isplati ili ne

Fino je isplativ i ultracoin..ja ga evo kopam vec par dana. Samo neka potraje ovakvo stanje stvari da se sto vise nastekamo LTCa. :)

ja sam dobio oko 5,3 novcica po kartici u proteklih 24h na primer. pre je to bilo manje zbog difa, ali je i vrednost bila veca dosta.. sve u svemu ceka se taj pump :)

Fino je isplativ i ultracoin..ja ga evo kopam vec par dana. Samo neka potraje ovakvo stanje stvari da se sto vise nastekamo LTCa. :)

sad gledam, ovo ispada nesto nerealno isplativo?

edit: ipak nije uopste, pogresnu sam vrednost video..

Poslednja izmena:
ja kad sam kopao max dobijao sam toliko da kad se isplati imam manje nego da kopam ltc, kazite za 24h koliko ste dobijali ne ono sto kalkulator kaze

ja kad sam kopao max dobijao sam toliko da kad se isplati imam manje nego da kopam ltc, kazite za 24h koliko ste dobijali ne ono sto kalkulator kaze

Ko ce to da ti kaze kada svi shetaju masine jureci najisplativiji coin?
Ne vidimo shumu od drveta :)

Nadam se da ce sutra cena pasti na 0.0008 ili nize kako bih kompletirao stek. A pump kad god dodje.

napisao sam pre minut, da ne gledam kalkulator nego ono sto mi je stiglo u novcanik. u protekla 24 samo, je bilo 5,3-5,4 koina po kartici.
kopam na 1gh koji je i sa tim rejectom bolji od ostalih

Nazad
Vrh Dno