Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

malo manje al evo ga ide gore :) oko 13.-ce se lomi

ovo jedan user posle nekoliko faila :whip:

Poslednja izmena:
jeste jeste, imam nekoliko komada sto sam kopao pre to ce da ide ako dogura do neke dobre cene

ja ko i obicno jurim za sargarepom.. dok se smislim sta da kopam, diff opet skoci :D

Sta je ovo nema MAX-e na coinmarktecap-u?
A ima ga moja greska,nisam video da ima druga strana...

Poslednja izmena:
Isto sam primjetio prije sat vremena ali nisam htio nista pitat da ne dizem frku :)

Kako ubija maxwell sa gpgpu performansama. Litecoin opusteno ~350 kh/s (jedva iznad 7850).

Keccak SHA-3 = jaca od 7950, a nesto slabija od r9 280x. Potrosnja 38W, temperatura 40 stepeni, cena 115e preko. Bolesno.

gigabyte-gtx-750-ti-stock-overclock.jpg

Ma ne mislim konkretno na ovaj test, ko zna sta su ovde radili. A i kontam da su stavili vent na 30%, temperatura ne bi presla 50 stepeni.

Kako ubija maxwell sa gpgpu performansama. Litecoin opusteno ~350 kh/s (jedva iznad 7850).

Keccak SHA-3 = jaca od 7950, a nesto slabija od r9 280x. Potrosnja 38W, temperatura 40 stepeni, cena 115e preko. Bolesno.

Pogledajte prilog 136548
Gde ima za 115e da se uzme,sad gledam oko 150e je...taman sam se obradovao da prodam ovu moju i kupim te dve ali kad sam video koji su lopingeri(firma na E) u Srbiji...necu da im dam pare.

Kazem 115e je preko, ove cene kod nas od 180e ne gledam uopste. Sramota.

Pogledajte prilog 136548

odakle ti da je 750Ti jaca od 7950 za SHA-3.

Evo pa citaj...
http://cryptomining-blog.com/tag/sha-3/

For MaxCoin mining that uses Keccak (SHA-3) algorithm we could also use the K1000x24 kernel configuration and manual settings and that got us about 62000 KHS hashrate with the GTX 750 Ti running at default clocks. Overclocking the GTX 750 Ti to +135 MHz GPU has increased a bit the hashrate to about 72600 KHS.

dakle 72,6 Mh/s. ja sa 7950 na 900/1000 pravim 260Mh/s. Ispada da je 3.5x sporija. Toliko o tome.

U medjuvremenu je izbacen cudaminer koji je optimizovaniji za maxwell, doduse na tom sajtu nema rezultata.

A i pise ispod tog dela.

Poslednja izmena:
U medjuvremenu je izbacen cudaminer koji je optimizovaniji za maxwell, doduse na tom sajtu nema rezultata.

A i pise ispod tog dela.
Evo sad sam naleteo na reddit-u:
http://www.reddit.com/r/litecoinmin..._750_ti_mining_rig_performance_comparison_to/
Lik kaze da 750ti daje 3kh/s kad se kopa yac,to je prema kalkulatoru ovako:
http://www.coinwarz.com/calculators...1072&er=0.00003133&btcer=520.63000000&hc=0.00
Sto znaci ako uspete da nadjete 750ti za 115e za dva meseca je otplacena,doduse ja mislim da ce yac skociti bar x2,tako da mozda bude otplacena i za mesec dana. Inace,60w...svaka im cast..tek ce nvidija da nas iznenadi.

Sto duze odugovlace vise ruku zadrhti i proda novcice jeftino.

Ja ga cekam na 905, ako dodje dodje, ako ne, imam zarobljene novcice na visim ciframa pa ce mi biti drago svakako

Dump jos nije gotov, gde zurite?

Ja nisam jos kupio, takodje cekam da dodje ispod 0.001 pa cu buy ordere stavljati stepenasto. Uletecu sa 10 bitcoina.

U tom slucaju sve preko 0.002 za prodaju mi je ekstra. :)

Ne, kazem da mi sve preko 0.002 odgovara. :)

A normalno je da cekam 0.005 minimum.

Mislim da nama sto samo kopamo ovaj novcic odgovara da MAX sto duze ostane na ovoj ceni, 2-3 meseca da se nakopamo pa onda nek skace ako ce da skoci. Inace mislim da ce tesko doci do ikakog pumpa dok se ova situacija sa BTC malo ne stabilizuje i ljudi zaborave na sva ova sr**a.
Bice malih skokova u ceni cim diff padne ispod 70-80k, cisto da bi se odrzalo imteresovanje za ovaj novcic a eventualno neki veci skok treba ocekivati kao posledicu nekog marketinskog trika, a ne sumljam da ce ih biti.

http://max.cryptpool.eu/nodes.php
Vidite ovo! Kopaju bre Srbi maxcoin ko besni. Ovde se vidi kolko ima kod nas opasnih igraca, ovo nas malo na benchu sto je javlja je samo vrh ledenog brega. :d
Bravo za Srpsku mining zajednicu.:smash:

Nazad
Vrh Dno