Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

moze li neko da potvrdi da 1gh ne radi posto sam na androidu pa ne znam jel do mene ili do njih

pool ne radi, mada kad proverih masine u mineru i po njemu radi

bližimo se onoj ceni od 0.001 :)
mada ovo deluje kao da će i ispod

moze da pada i do 0.0001 :D

Izgleda da ce kao i proslog puta na 0.0008.

Samo mali nagovestaj, nemojte cekati dno jer vrlo brzo mozete omanuti. I nemojte misliti da ce cena otici na 100 satosija zbog ovako ubrzanog pada.

I ja sam prosli put(zeljko takodje) mislio da ce otici na 0.0005 kad ono cvrc, pump poceo i cena vrtoglavo otisla na 0.0012 i pocela da se penje. Ja se naravno uinatio da ga necu sad kupiti jer sam imao prilike i na 0.0008 ali sam ipak morao uleteti u voz dok nije poceo prebrzo da ide. I opet sa nekom sicom bio u plusu 10 bitcoina(mogao i vise) na kraju.

Hvala buraz. ;)

Deo se svakako ostavlja za neku mladu jagnjetinu, sad na prolece. Valjalo bi. :)

:)

Eto ga .00097 sada, ja ulovio pa šta bude.

Poslednja izmena:
ajdee bre mcx, cu novcaniku imam konfirmacije a na sajtu stoji i dalje 0/3

EDIT:
i can't FcKin believe it

mcxNOW is currently down for maintenance

Poslednja izmena:
Izgleda da ce kao i proslog puta na 0.0008.

Samo mali nagovestaj, nemojte cekati dno jer vrlo brzo mozete omanuti. I nemojte misliti da ce cena otici na 100 satosija zbog ovako ubrzanog pada.

I ja sam prosli put(zeljko takodje) mislio da ce otici na 0.0005 kad ono cvrc, pump poceo i cena vrtoglavo otisla na 0.0012 i pocela da se penje.

Jesi li ovde mislio na 0.012 ?

idemo gore, sta mislite dokle, udjo sa pola btca na 0.0010001 :d

Ja jos nisam kupio jer milism da je ovo fake pump. :)

Premali volume i premali buy support. Ovo ce brzo da se vrati na 0.001 ako u medjuvremenu ne ulete kitovi.

Primera radi, prosli put je volume prilikom pumpa bio 10.000 BTC-a samo na MCXNOW, sada je 600 btc-a i od toga 200 u buy orderima.

Ja jos nisam kupio jer milism da je ovo fake pump. :)

Premali volume i premali buy support. Ovo ce brzo da se vrati na 0.001 ako u medjuvremenu ne ulete kitovi.

Primera radi, prosli put je volume prilikom pumpa bio 10.000 BTC-a samo na MCXNOW, sada je 600 btc-a i od toga 200 u buy orderima.
Om'a mi je lakše :)

Polako, gledaj kako pristizu bitcoini, sada je buy order 280 btc-a mada ja opet mislim da ovo nije pravi pump iako ovako rapidno raste buy volume.

ja sam ovde usao na 0.00107, pa ako je i fake to znaci da ce pasti opet?

kontam dal da izlazim kad pocne da pada ili da ostanem, neki savet?

ja sam izaso iz price, pa sad sta bude, malo sam u plusu i zadovoljan sam, do sad pucah na veliko pa sve corci

Ostani u svakom slucaju. Ako pocne da pada, nije sigurno da ces uspeti uleteti opet po dobroj ceni.

Mada dosta ga brane, tesko da moze ici na 0.00085 kao proslog puta. Jednostavno ima dosta onih koji ne daju da ide ispod 0.001 "Krvavo ga izrudarili"! :)

Ocekujem da opet padne ali sumnjam da ce ici kao nocas na 0.001, mozda na 0.0011, tada cu uleteti za sve pare i nista pre 0.005 me ne zanima. Normalno, sto manje ode dole, to bolje!

na max.1gh mreza od 60/70%
gledam spominje se s.... u najavi
dajte neki dobar pool ja pokusavam sa max.rocketpool.co.uk

Poslednja izmena:
Vrh Dno