Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Hvala.
Koja je razlika dal' upisao adresu npr mcxnow ili valeta za isplatu? Valjda isplacuje u oba slucaja... sutra mora da se proba.

Za wallet, ovo je isto kao btc memorija na 300Mhz gpu koliko moze u majneru ima podesavanja za xtensity moze i preko 10.

ne preporučujem, oće da pukne i na 10 a kamoli na više, a razlika na 280x između 9 i 13 je 15 mhs.

Hvala.
Koja je razlika dal' upisao adresu npr mcxnow ili valeta za isplatu? Valjda isplacuje u oba slucaja... sutra mora da se proba.

ja stavio MCXNow, kazu na sajtu.. "If you have specified the address of the exchange, get in touch with their support team. " izvadjeno iz objasnjenja kad ne stizu novcici, dakle moze adresa sa MCXNow. ;)

Hvala.

Ja ni za jedan coin koji kopam nemam wallet sem ltc-a, mozes na mcx da saljes bez problema.

Poslednja izmena:
Pripoveda se kako je nekakav car, došavši s vojskom na kraj svijeta, pošao u tamni vilajet, gdje se nikad ništa ne vidi. Ne znajući kako će se natrag vratiti, ostave ondje ždrebad od kobile da bi ih kobile iz one pomrčine izvele. Kad su ušli u tamni vilajet i išli po njemu, sve su pod nogama osjećali nekakvo ositno kamenje, i iz mraka nešto poviče: “Ko ovoga kamenja ponese, kajaće se, a ko ne ponese, kajaće se”. Gdjekoji pomisli: “Kad ću se kajati, zašto da ga nosim?”, a gdjekoji: “Daj barem jedan da ponesem”. Kad se vrate iz tame na svijet, a to ono sve bilo drago kamenje. Onda oni koji nijesu poneli stanu se kajati što nijesu, a oni što su ponijeli, što nijesu više.

Srpska narodna priča

Pretty much the same...

Pripoveda se kako je nekakav car, došavši s vojskom na kraj svijeta, pošao u tamni vilajet, gdje se nikad ništa ne vidi. Ne znajući kako će se natrag vratiti, ostave ondje ždrebad od kobile da bi ih kobile iz one pomrčine izvele. Kad su ušli u tamni vilajet i išli po njemu, sve su pod nogama osjećali nekakvo ositno kamenje, i iz mraka nešto poviče: “Ko ovoga kamenja ponese, kajaće se, a ko ne ponese, kajaće se”. Gdjekoji pomisli: “Kad ću se kajati, zašto da ga nosim?”, a gdjekoji: “Daj barem jedan da ponesem”. Kad se vrate iz tame na svijet, a to ono sve bilo drago kamenje. Onda oni koji nijesu poneli stanu se kajati što nijesu, a oni što su ponijeli, što nijesu više.

Srpska narodna priča

Pretty much the same...

Alal ti vera gde nadje ovo,odlicna prica i prilicno istinita. :D

Čim sam počeo da kopam i naleteo na prvu dilemu, odmah sam se setio ove priče iz detinjstva.

eh, cuveni tamni vilajet.... :)
tako nam je to u vrzinom kolu ;)

Bla bla truć truć. .. držite se teme.
Elem, gpu memorija za ovaj coin apsololutno nije bitna. Dakle downclock što niže.

^+1.

Ako ti nije hitno da prodajes, bolje stekaj i prodaj kada ga napumpaju jer je ovo jos uvek niska cena. Sledeci pump ce biti garant preko 0.01 btc.

Ne vidim poentu čuvanja shitcoin-ova jer izlaze kao na traci.
Bolja varijanta je kupovati odmah čim se pojave i čekati da drugi kopaju, napucaju diff a onda skače i cena. Realno, tako se najbolje prolazi ko ume.

To sve stoji ali valjda znas da je ovo novcic Maxa Kajzera i kakav se scenario sa njim odigrao pre nekoliko dana. Znaci nije klasican shit coin nego "pro" p&d. Da si video volume neki dan od skoro 11.000 bitcoina samo na mcxnow, bilo je stvarno neverovatno.

To sve stoji ali valjda znas da je ovo novcic Maxa Kajzera i kakav se scenario sa njim odigrao pre nekoliko dana. Znaci nije klasican shit coin nego "pro" p&d. Da si video volume neki dan od skoro 11.000 bitcoina samo na mcxnow, bilo je stvarno neverovatno.
Ja usao na 0.0025 sad cekam tvoje procenjenih 0.01 :p

Hvala drugari, sutra montiram rudnik, daleko je od mene jama ;)

kolko treba da imam sa 280x? sad je oko 330 Mh/s, jel to ok ili treba vise?

Ja usao na 0.0025 sad cekam tvoje procenjenih 0.01 :p

Ja ulazim na ispod 0.002, i to cu pljunuti minimum 7-8 bitkoina.

@ready,

ok je hashrate, memoriju mozes skorz spustiti, sa gpu klokom mozes ici na ~1100 mhz bez brige a i voltazu mozes oboriti.

Nazad
Vrh Dno