Po meni je mcxnow doosta bolji od cryptsy-a u svakom pogledu.
kopam sa dve r9 290x i dobijao sam na sat po 0.52 maxcoina, sad sam dodao jos jednu r9 290x i dobio sam 0.56 ? zasto nije tipa 0.75 ako vec kopam sa 450 mh/s vise
Jer 1gh isplacuje kad skupis 0.5 coina, a ne na sat vremena. Sad ces dobijati cesce slicnu sumu.
Kada si to dobijao toliko juce, prekljuce? Sada je trenutno diff 120000. Ako si kopao sa 2 karte na diff-u 80000, sada na ovom diff-u dobijas isto sa 3 karte. Diff se na ovom novcicu brzo menja dok kazes keks.
koliko dobiješ novčića i sa kojom snagom, jel si uspeo da uhvatiš otprilike?
Ja nesto prodajem jer mi treba kesa, a nesto cuvam.
Dobija se ~15tak coina na 1mh (scrypt jane-a, ne obicnog scrypt-a) tako da je isplativost vrlo dobra
~11 mhash ~155max/24h
Imam problem sa windows walletom, nakon određenog vremena samo napiše program has stopped working, u debug logu nema nikakve informacije zašto. Izbrisao sam sve iz appdata/roaming/maxcoin direktorijuma i samo stavio maxcoin.conf fajl međutim ni to ne pomaže. Jedino mi radi ona prvobitna commandline verzija walleta. Imate li neko rešenje? Možda je problem windows username koji sadrži naša slova?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari