Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

BigVern @cryptsy

MaxCoin has been added to the exchange

Po meni je mcxnow doosta bolji od cryptsy-a u svakom pogledu.

Po meni je mcxnow doosta bolji od cryptsy-a u svakom pogledu.

Dok radi je bolji jer ima par shit coin-a i nema lag-a... kad mu dosadi odma zdimi, tako da globalni i nije bolji :)

Takodje i mcxnow je u prvom naletu max cona imao lag, sto znaci i da nije svemuguc, ali zato nema 50 tah coin-a da ga udavi skroz

Pa mcx now koristim skoro od pocetka rudarenja i nikada nisam imao zamerki.

Neki dan kad sam trgovao sa maxcoin-om odusevio sam se kako brzo radi a total volume je bio 10.000 btc-a u max-u, od toga preko 1200 buy volume i nikakav lag osetio nisam.

Dok sam na cryptsy-ju nekoliko puta cekao deposti 30+ sati i naravno u medjuvremenu cena pala i ja udjoh u minuas.

kopam sa dve r9 290x i dobijao sam na sat po 0.52 maxcoina, sad sam dodao jos jednu r9 290x i dobio sam 0.56 ? zasto nije tipa 0.75 ako vec kopam sa 450 mh/s vise

kopam sa dve r9 290x i dobijao sam na sat po 0.52 maxcoina, sad sam dodao jos jednu r9 290x i dobio sam 0.56 ? zasto nije tipa 0.75 ako vec kopam sa 450 mh/s vise

Jer 1gh isplacuje kad skupis 0.5 coina, a ne na sat vremena. Sad ces dobijati cesce slicnu sumu.

Jer 1gh isplacuje kad skupis 0.5 coina, a ne na sat vremena. Sad ces dobijati cesce slicnu sumu.

a ok, iz ovoga Payouts are made automatically every 60 minutes when reaching 0.5 MAX. sam skapirao da ide na 60 min,
nego recite mi, da stekam maxove ili menjam za ltc?

nesto nije u redu...
od kako sam dodao jos jednu karticu (470 mh/s) sada dobijam isto ~0.5 max po satu, nista se nije promenilo, niti su transakcije brze niti vece

Kada si to dobijao toliko juce, prekljuce? Sada je trenutno diff 120000. Ako si kopao sa 2 karte na diff-u 80000, sada na ovom diff-u dobijas isto sa 3 karte. Diff se na ovom novcicu brzo menja dok kazes keks.

Kada si to dobijao toliko juce, prekljuce? Sada je trenutno diff 120000. Ako si kopao sa 2 karte na diff-u 80000, sada na ovom diff-u dobijas isto sa 3 karte. Diff se na ovom novcicu brzo menja dok kazes keks.

ccc strasno :p
samo jos jedno pitanje pre nego sto odem, nece da mi udje u opcije na walletu, kliknem i nista

Ok, da ne slusamo vise glupa pitanja ovde, ako kopate na 1gh, mozete da pratite polje Unconfirmed. Tu vam je ono sto ste iskopali za prethodnih 70 minuta, toliko mora da prodje da iskopani novac sazri. Ako vas zanima koliko novca pravite dnevno, pomnozite vrednost u tom polju sa 20.57 ( sto je 24 * 60 / 70). Ako pokusavate da proracunate koliko kopate na osnovu isplata koje idu na pola sata-sat i to samo ako skupite 0.5 coina, necete se dobro provesti, pogotovo ako nemate bar 1.5-2MH/s.

Imam problem sa windows walletom, nakon određenog vremena samo napiše program has stopped working, u debug logu nema nikakve informacije zašto. Izbrisao sam sve iz appdata/roaming/maxcoin direktorijuma i samo stavio maxcoin.conf fajl međutim ni to ne pomaže. Jedino mi radi ona prvobitna commandline verzija walleta. Imate li neko rešenje? Možda je problem windows username koji sadrži naša slova?

Zanimljiv kalkulator za Maxa:

Yeah, it’s real simple: you just have to multiply your CPU hash rate by the Time that you put into it, by the Electricity that you will spend and then multiply all that by Zero.

H = your CPU hash rate

T = the Time you put into mining

E = Electricity spent

P = Profitability coefficient, which is always 0

MaxCoin mining Profit = H x T x E x 0

:-devil-:

Kopa li neko ovaj max sem mene? Stabilizovao se negde na 0.0032, mota se ceo dan oko te cifre. Diff mu je trenutni oko 100-120k i kolko vidim i on je napokon malo prestao da rase, mada u nekim trenutcima bio je i 200k.:S:
Isplati se kopati i stekati ovaj novcic i mislim da je pitanje vremena kad ce skociti 2-3 puta, ljudi da dosta kupuju verujuci da ce u skorije vreme dostici neku masnu cenu.
Druga dobra stvar kod maxa je sto kopajuci ga grafike rade pod dosta manjim naporom (manje se greju, ventilatori sporije okrecu i manje trose struje) sto ne danasnjih 20 stepeni nije bilo zanemarljivo.
Moje skromno misljenje je da posle LTC i DOGE pojevio se jos jedan jak coin na trzistu, ko je citao nesto o Maxu Keiseru coveku koji stoji iza ovog coina video je da je to jedan opasan igrac i mrzeli ga mnogi ili ne covek je sposoban da uradi velike stvari u oblasti trgovine akcijama i budite sigurni da ce uraditi sve da uzme sto veci deo ovog kolaca.

koliko dobiješ novčića i sa kojom snagom, jel si uspeo da uhvatiš otprilike?

Pa svi ćute i kopaju :)
Ah, večita dilema, keep or dump... :p

Sa 3100 Mh/s sam u poslednja 24h iskopao 45 coina sto je oko 90$. Na ltc bih imao oko 35$. Svaki dan raste diff. prvi dan sam iskopao oko 120 coina.

Ja nesto prodajem jer mi treba kesa, a nesto cuvam.

Dobija se ~15tak coina na 1mh (scrypt jane-a, ne obicnog scrypt-a) tako da je isplativost vrlo dobra

Ja nesto prodajem jer mi treba kesa, a nesto cuvam.

Dobija se ~15tak coina na 1mh (scrypt jane-a, ne obicnog scrypt-a) tako da je isplativost vrlo dobra

Pa kad si da ubo da ga prodas na 0.00075. Navukli te mangupi!:p

grejem 3 lokacije sa 3 riga sa po 4 grafe :D
za maj/juni josh uvek nemam ideju shta cu i gde cu :D

demios misliš 11 ghs? ili na skriptu imaš 11 mhs pa to pišeš ovde

da, ghash, pogubih se vishe sa ovim brojkama :D
scrypt je ~22,6 mhash

obzirom da grafe manje troshe struje na maxu, namunjio sam ih na 1025mhz @ ~1075mv da bude ista temp/potroshnja kao na skripti

Poslednja izmena:
Imam problem sa windows walletom, nakon određenog vremena samo napiše program has stopped working, u debug logu nema nikakve informacije zašto. Izbrisao sam sve iz appdata/roaming/maxcoin direktorijuma i samo stavio maxcoin.conf fajl međutim ni to ne pomaže. Jedino mi radi ona prvobitna commandline verzija walleta. Imate li neko rešenje? Možda je problem windows username koji sadrži naša slova?

Jesi rešio ovo? Kod mene isto tako, dok na drugim računarima na kojima sam probao (jedan isto Win 8.1 kao moj i jedan Win 7) radi bez problema.

Nazad
Vrh Dno