Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Ne, ovo je taktican dump. Ja verujem da ce ici na ispod 0.0015, jer je buy order nikakav.

Prilika da kupe oni koji su propustili dva po redu sjajna pump & dump-a gde se moglo namlatiti para i para.

Btw, ja jedinu shvrhu ovog koina i vidim kroz manipulaciju berzom tj p&d. Rudarenje je tu cisto da ga menjas za litecoina a ono sto pretekne ostavljas na maxi i cekas pump.

Ovoga puta su isli na nesto preko 0.008, sledeci put to ide na 0.01.

Brane ga ali teeesko da ce moci...

tone ovo lepo...kao i svaki drugi shit koin :D

Poslednja izmena:
Opet je krenuo gore. Klasican pump&dump coin.

U poslednjih 24h sa 4400MH/s (SHA-3) iskopah 55 maxcoin-a što je po trenutnom kursu 0.14812875 BTC (BTC/MAX 0.0027). Juče je bilo 0.17 BTC :D.
Po trenutno diff-u za LTC iskopao bih sa istim setupom 7700 KH/s (scrypt) 2.42 LTC što je po trenutnom kursu 0.06 BTC (0.02496 kurs).

Eto ako nekoga zanima.
Jako teško kod max-a računanje isplativosti, budući da svaki blok ima drugačiji diff.

Ono što mene zanima jeste vs. middlecoin gde sam u najboljim danima dobijao 0.12 a u proseku ~0.1BTC/24h.
Druga stvar je dobar pool, gotovo bez downtime-a što je čudo za ovako novi coin kao i menjačnica koja funkcioniše kao sat (mcxnow).
Treće je sam algoritam SHA-3 koji čuva grafe (temp su mi 20% niže nego sa scrypt).

Možda sam poludeo ali stvarno verujem da će od ovog shita postati nešto...
Dovoljno je pogledati statistiku i videti da se dosta ulaže, pre svega po buy orderima.
Kao i za sve ostalo... vreme će pokazati...

^+1.

Ako ti nije hitno da prodajes, bolje stekaj i prodaj kada ga napumpaju jer je ovo jos uvek niska cena. Sledeci pump ce biti garant preko 0.01 btc.

jel mora da se stavi i wallet ili moze direkt da isplacuje na npr. MCXNow??

obzirom da shalje konfirmovane novchice, verovatno moze....

http://max.1gh.com/
Od pocetka sam ovde i zadovaljan sam. Nije bilo prekida, nisam primetio da kradu, automatsko islacivanje posle 0,5max, i netreba nikakva registracija.
Vidis i koliko si dobio maxa u posledjih 24h.

^+1.

Ako ti nije hitno da prodajes, bolje stekaj i prodaj kada ga napumpaju jer je ovo jos uvek niska cena. Sledeci pump ce biti garant preko 0.01 btc.

La hvala za pool-ove...
Probacu ovaj sto kolege dole hvale ;)

Da li ima varijanta da isplacuje direktno na mcxnow ? Bez valeta ?

http://max.1gh.com/
Od pocetka sam ovde i zadovaljan sam. Nije bilo prekida, nisam primetio da kradu, automatsko islacivanje posle 0,5max, i netreba nikakva registracija.
Vidis i koliko si dobio maxa u posledjih 24h.

Mogu li direktno za njihovog sajta da skinem miner ? I samo podesim odgovarajuce klokove?

pa probajte ako vas zanima :D
izgubicete 2-3 maxa? big dil

moji idu u wallet, pa cemo da vidimo

Poslednja izmena:
Da, miner imate na sajtu. Skinete, ubacite adresu walleta i cepate. nodove imate u ranijim postovima.

A kako treba da izgleda bat fajl za 280x? Mislim ovo nije scrypt, a nije ni SHA-256... treba li ista od podesavanja osim adrese i password-a?

I9 gpu što više mem nebitno i g1

A kako treba da izgleda bat fajl za 280x? Mislim ovo nije scrypt, a nije ni SHA-256... treba li ista od podesavanja osim adrese i password-a?

cgminer.exe --keccak --no-submit-stale -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u mZtLxBSGxBdaYaasPccuiHp3kTEo22JLCr -p x -I 9 -g 1
Ovo je na primer moj za 280 dual x, pukne od prilike jedanput dnevno, pokrenes ga ponovo i picis dalje.

Na koliko bi mogla da se obori memorija za ovaj SHA-3, bez impakta na performanse kopanja?

mislim da je upravo pukao pul :D al samo ga izbaksuzirali

tj svaka druga makina ne radi...grafe idle

Poslednja izmena:
Vrh Dno